Αρχική » Τα ζώδια για την Παρασκευή 17/1/2020

Τα ζώδια για την Παρασκευή 17/1/2020

από admin
Τα ζώδια για την Παρασκευή 17/1/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στην αισθηματική και επαγγελματική σου ζωή.

Κριός

Αποκαλύψεις θα έχετε από τον κύκλο σας, για το άτομο που έχετε καιρό τώρα στο στόχαστρο σας. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς κινηθείτε προσεχτικά και μην δίνετε ακόμη το ερωτικό σας στίγμα.

Εύνοια ημέρας: 5/5

Ταύρος

Με τον Ήλιο για λίγο ακόμη στον συγγενικό Αιγόκερω, θα καταφέρετε κάποιες παλιότερες σας αισθηματικές καταστάσεις να τις ισορροπήσετε. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα επανασυνδεθούν.

Εύνοια ημέρας: 4/5

Δίδυμοι

Μέρες μοναξιάς. Ξέρετε ότι αυτός που έφυγε θα ξανα-γυρίσει, αλλά αυτό που σας ενοχλεί, είναι η παρατεταμένη του σιωπή. Οι εξηγήσεις θα έρθουν και πολλά που δεν γνωρίζατε θα σας φανερωθούν.

Εύνοια ημέρας: 5/5


Καρκίνος

Οι επιτυχίες σας στην εργασία και στις σπουδές, θα σας φέρουν και πιο κοντά σε άτομα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Κάτω από αυτόν τον ουρανό ακόμη και ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει.

Εύνοια ημέρας: 5/5

Λέων

Μια ιδιαίτερη σας φιλία, θα εξελιχθεί αυτές τις ημέρες σε αγάπη. Και οι δύο σας έχετε φτάσει σε ένα σημείο που μπορείτε να το εξομολογηθείτε και να βρείτε τις κοινές σας συνιστώσες.

Εύνοια ημέρας: 4/5

Παρθένος

Το τέλος αυτής της εβδομάδας, σας βρίσκει μέσα σε ένα αισθηματικό άγχος. Δεν έχετε καταλάβει τι θέλει το ταίρι σας και πως ακριβώς σκέφτεται να ενεργήσει.

Εύνοια ημέρας: 5/5

Ζυγός

Λίγες οι απαντήσεις που σας δίνει το συντροφικό σας έτερο, και σας έχει μπλέξει. Μην δεχτείτε να συνεχίσετε μέσα σε μια ασαφή κατάσταση. Δώστε τα δικά σας όρια και όρους.

Εύνοια ημέρας: 4/5

Σκορπιός

Αυτός που έχετε μέσα στην καρδιά σας, έχει πάρει καταλυτικές αποφάσεις για το παρελθόν του, που θα πρέπει να σταματήσει πια να τον ενοχλεί, και να πικραίνει και εσάς κατ΄επέκταση.

Εύνοια ημέρας: 5/5


Τοξότης

Η συντροφιά σας έχει αρχίσει και μαγνητίζει το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου από τον κύκλο σας. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο θα δεχτείτε επικοινωνίες και προτάσεις διασκέδασης.

Εύνοια ημέρας: 4/5

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σας φέρνει χρήμα και φήμη. Καλείστε μέσα από την ωριμότητα σας, να δώσετε πρώτα λύσεις και μετά να ζητήσετε κάτι περισσότερο από τους τρίτους.

Εύνοια ημέρας: 4/5

Υδροχόος

Οι συμφωνίες που έχετε με τον άνθρωπο σας, από το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα αρχίσουν να γίνονται πράξεις. Ακόμη και προτάσεις γάμου θα λάβετε από εκεί που δεν το περιμένετε.

Εύνοια ημέρας: 5/5

Ιχθείς

Εργασιακές αλλαγές σας έρχονται και σας αλλάζουν θετικά την καθημερινότητα. Κάποιοι από το ζώδιο σας, θα έχουν προσεχώς και έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Εύνοια ημέρας: 4/5

  

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards