Αρχική » Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 09 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 09 Αυγούστου

από admin
Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Δευτέρα για κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04
Οσα και να σκέφτεστε, αν δεν τα κάνετε πράξη, τίποτα ουσιαστικά δεν θα αλλάξει. Από τον καινούργιο μήνα θα μπορέσετε να έχετε και κάποιες λύσεις στο επάγγελμά σας.ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι μόνιμες εντάσεις που θα έχετε με τον άνθρωπό σας θα έχουν να κάνουν με το δικό σας παρελθόν, που σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να περιορίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Κάποιες στιγμές θέλετε να μιλήσετε σε κάποιο άτομο που είναι κοντά σας, αλλά ακόμη δεν έχει χτιστεί η απαραίτητη οικειότητα. Δώστε λίγο χρόνο και θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Το μυαλό σας σάς παιδεύει πολύ και αυτό είναι τώρα κάτι που έχει αρχίσει και σας σπρώχνει στο να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπό σας τι θα γίνει από εδώ και μετά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ανοίξτε την καρδιά σας σε αυτά τα άτομα που θέλουν να την κατακτήσουν. Οι περισσότεροι από εσάς είναι μόνοι τους, αλλά κοντά σε μια νέα ποιοτική αγάπη.ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Από τους πιο ευνοημένους του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα, όπου και θα μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα πρακτικά προβλήματα που έχουν ανακύψει με τον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ειδήσεις και νέες προτάσεις να αναμένετε από κάποιον που έχετε πολύ καιρό να ακούσετε. Αυτό μπορεί να αφορά το μακρινό σας παρελθόν, με τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει εκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Το σύμπαν σας υποστηρίζει με όλους τους τρόπους και αυτό τώρα σας κάνει και αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να μπορέσετε να ξεφύγετε από ιστορίες που δεν σας αφορούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ασφαλείς αισθάνεστε από κάθε πλευρά. Μάλλον αυτός ο χωρισμός σάς έχει βοηθήσει στο να έρθετε και πιο κοντά σε άτομα που είχατε λίγο παραμελήσει!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Αυτά που τόσους μήνες σας έχει υποσχεθεί το συντροφικό σας έτερο, ακόμη δεν τα έχει μετουσιώσει σε πράξεις. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να σας βάλει σε και πιο βαθιές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Από το τέλος της εβδομάδας και μετά θα καταφέρετε να λύσετε κάποια από το οικονομικά σας προβλήματα. Σε δεύτερο πλάνο, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε και την περίπλοκη ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν σας, φροντίστε να μην τα ξανακάνετε. Τώρα είστε πιο ώριμοι και πρέπει να σκεφτείτε πιο σφαιρικά και τα δικά σας συμφέροντα.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards