Ζώδια: Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Κυριακή για κάθε ζώδιο.

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/7/2022

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων μας προτρέπει για επικοινωνία αλλά και για φλερτ! Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου έχετε μία τυχερή εξέλιξη που σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, για σήμερα Κυριακή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρεις την χαρά στην ζωή σου, να χαλαρώσεις, να περάσεις όμορφα και να κάνεις ευχάριστες αλλαγές! Διεκδικείς μεγαλεπήβολους στόχους και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, είναι οι φίλοι σου, που θα σταθούν στο πλάι σου σε κάθε σου δράση και προσπάθεια! Καταφέρνεις και απαλλάσσεσαι εύκολα από κάθε τοξικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις τηλεφωνήματα, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα θα έχετε άπειρες ευκαιρίες με το άλλο σου μισό να περάσετε υπέροχα οι δυο σας! Πες ναι σε εξόδους ψυχαγωγίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φιλοδοξίες και στόχοι στην καριέρα, εκπληρώνονται σήμερα, κυρίως λόγω ισορροπημένης συνεργασίας! Οικονομικά, θα έχεις λύσεις σε ένα πρόβλημα παρελθοντικό!

Ζώδια της Κυριακής ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Κυριακή πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις και δογματικότητα! Ήρθε η στιγμή να βγάλεις στην επιφάνεια την σταθερή πλευρά της προσωπικότητας σου με επιμονή και υπομονή και αν αποφύγεις ανώφελα πείσματα, καταφέρνεις μέσα από συναναστροφές, να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις το πρόσωπο που ποθείς, με ωριμότητα και επιπλέον προσπαθείς βάση της λογικής, να έρθετε πιο κοντά! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό αντιλαμβάνεται τα πραγματικά βαθιά σου συναισθήματα, αφού με πράξεις, αποδεικνύεις την εντιμότητα και τον έρωτα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αναγνωρίζεται η εντιμότητα σου και η αποδοτικότητα σου! Οικονομικά, τα πράγματα είναι σίγουρα καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή φίλε Δίδυμε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, μην διστάσεις στιγμή, να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους και τους σκοπούς σου! Έχεις αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και τόλμη, αλλά οφείλεις να αποφύγεις έπαρση και ρίσκο! Επικοινώνησε και κοινωνικοποιήσου και θα πάρεις σίγουρα χαρά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα καταλάβεις πως σήμερα μπορείς να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο, ιδίως αν το διεκδικήσεις δυναμικά! Γοητεύεις τους γύρω σου και κανείς δεν θα καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη και φλογερή προσωπικότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καυτές, αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην εργασία και έτσι πετυχαίνεις στόχους! Οικονομικά, θα κάνεις λάθη στην διαχείριση, κυρίως λόγω παράλογης σπατάλης!

Ζώδια της Κυριακής ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή φίλε Καρκίνε, παρασκηνιακές δράσεις και συναναστροφές ευνοούνται πολύ την σημερινή ημέρα! Προσπάθησε λοιπόν να μην μοιράσεις τα μυστικά σου και τις προσωπικές επιτυχίες σου! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι σημερινοί σύμμαχοι σου, σε κάθε σου απόφαση και επικοινωνία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να αποφύγεις ουτοπίες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις, απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα έρθουν απογοητεύσεις, λόγω μεγάλων προσδοκιών! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις σε ιστορίες παρασκηνιακές, γιατί θα κινδυνέψεις από επικίνδυνες αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ίσως νιώσεις κάπως κουρασμένος και αρνείσαι να δουλέψεις με ταχύτητα, γεγονός που θα φέρει εκκρεμότητες τις επόμενες ημέρες! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για εσένα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή φίλε Λέοντα, ο φιλικός τομέας, είναι σίγουρα ευνοημένος και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά! Οι φίλοι σου, σου προσφέρουν λύσεις και σε βοηθούν ακόμα και με πράξεις, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, όπως και στην διεκδίκηση των στόχων σου! Προστάτεψε λοιπόν τις φιλικές σου σχέσεις και φρόντισε να ανταποδίδεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Η ευγένεια από ένα φιλικό κάλεσμα, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι και ερωτικό ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να ανανεώσεις στην σχέση σου με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς στην καριέρα, κυρίως λόγω της καλοπροαίρετης σου συμπεριφοράς! Οικονομικά, μην ξοδεύεις αλόγιστα!

Ζώδια της Κυριακής ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα Κυριακή θα μπορέσεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον του κοινωνικού σου περίγυρου και κυρίως τον σεβασμό τους, αφού αυτή η προσγειωμένη και ώριμη σου στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Ωστόσο, επιθυμείς να γίνεις αποδεκτός, μόνο από αυτούς που πραγματικά σε αγαπούν και έτσι δεν κάνεις ανούσιες κοινωνικές επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το άλλο σου μισό και βάζετε γερές βάσεις στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σήμερα σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και επιπόλαια φλερτ! Αυτό που χρειάζεσαι, είναι ένα ουσιαστικό αισθηματικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, η επιτυχία είναι σίγουρη την σημερινή ημέρα! Ωστόσο, οικονομικά θα σε αγχώσουν κάποιες εκκρεμότητες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα Κυριακή ετοιμάσου για συναρπαστικές και όμορφες συζητήσεις, επαφές, ειδήσεις και εμπειρίες! Είσαι κεφάτος, αισιόδοξος, κοινωνικός και ενθουσιώδης, ωστόσο οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για κουτσομπολιά και κόντρες χωρίς ουσιαστικό λόγο! Γενικά, η σημερινή ημέρα θα σου φέρει πολλά πρόσωπα δίπλα σου, με τα οποία θα περάσεις πολύ όμορφα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα φλερτ ή μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα, έστω και μέσα από μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου και τα νεύρα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την σημερινή ημέρα, θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις στην καριέρα και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου! Οικονομικά, επιστράτευσε αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα στα έξοδα που κάνεις!

Ζώδια της Κυριακής ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή κάποιες αποκαλύψεις, θα σου ανοίξουν τα μάτια! Θα πέσουν μάσκες και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν αξίζουν όλοι την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου! Για το λόγο αυτό, θα έχεις καχυποψίες σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνομιλίες και συναναστροφές! Φρόντισε να έχεις άτομα δίπλα σου, που εμπιστεύεσαι πραγματικά και είσαι σίγουρος πως δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς το ανούσιο και επιφανειακό φλερτ και επιστρατεύεις την διορατικότητα σου, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την αφοσίωση του άλλο σου μισού, αλλά και αισθησιακές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λόγω του ισχυρού σου ενστίκτου, θα πετύχεις έναν μεγάλο στόχο, στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων και λύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή αγαπητέ Τοξότη, σε χαρακτηρίζει γοητεία και είσαι πραγματικά ακαταμάχητος! Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες, για στιγμές ξεκούρασης, χαλάρωσης, αλλά και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις και να αποποιείσαι ευθύνες, θα σου φέρει αρνητικές συνέπειες στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό και μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα να σε προσεγγίσει ένα άτομο, που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την πρώτη ματιά! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις χαρούμενες στιγμές, γεμάτες πάθος και καλοπέραση με το άλλο σου μισό και η σχέση σας αναζωπυρώνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είναι αρκετά τα λάθη σου σε καριέρα και χρήμα, αν δεν περιορίσεις την τάση σου για αναποφασιστικότητα!

Ζώδια της Κυριακής ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή αυτό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, είναι υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, όπως και κάποιες πρακτικές υποθέσεις! Θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και προσγειωμένος! Ιδανική ημέρα για θεαματικές αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος σήμερα και το ταίρι σου απογοητεύεται! Μην χάνεις ευκαιρίες για όμορφες και αισθησιακές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από τον χώρο εργασίας, είναι πολύ πιθανός την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το οξυδερκές και πρακτικό μυαλό σου, θα σου προσφέρει επαγγελματική επιτυχία! Σήμερα θα υπάρξουν έξοδα για τους δικούς σου ανθρώπους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα Κυριακή θα έχεις όλη την προσοχή του περίγυρου σου επάνω σου! Ωστόσο, αν κάποιος δεν σου δώσει αρκετή σημασία, γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος και γκρινιάρης! Μπορεί να έχεις την τάση να δραματοποιείς ορισμένες καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με υπερβολή! Όπως και να έχει, κοινωνικά είσαι περιζήτητος και δημοφιλής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα νιώσεις απόλυτα επιθυμητός σήμερα, αφού αρκετοί σε διεκδικούν και θέλουν να σε κατακτήσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σημερινή ημέρα, ερωτικό πάθος και φλογερές συναισθηματικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα βελτιώνονται, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας! Οικονομικά, μην είσαι τόσο γενναιόδωρος στους άλλου, γιατί θα ξεμείνεις!

Ζώδια της Κυριακής ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή, αγαπητέ Ιχθύ, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, αυτόν που τόσο πολύ αγαπάμε! Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις και εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, που είναι τόσο σημαντικές για εσένα! Γενικά, η συναισθηματική κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα γίνει πιο ισχυρή και αυτό θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! Μπορεί ωστόσο μερικές φορές, να είσαι αρκετά ευάλωτος, ευαίσθητος και να καταβάλλεσαι από ανασφάλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς σήμερα, ένα άτομο του παρελθόντος! Μην σε παρασύρουν οι αναμνήσεις και η νοσταλγία, σε λάθος κινήσεις! Αν έχεις ήδη σχέση, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αν τις προηγούμενες ημέρες, είχε κλονιστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι μάλλον λίγο αγχωμένος, όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να ανταπεξέλθεις άψογα στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού, μπορεί να επιβαρύνουν εσένα σήμερα!

Πηγή: oroskopos.gr

Μοιράσου το άρθρο!

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Loading...