Αρχική » Το Φεγγάρι του Ελαφιού : Υπερπανσέληνος του Ιουλίου-Τα 3 ζώδια που θα βγουν αλώβητα

Το Φεγγάρι του Ελαφιού : Υπερπανσέληνος του Ιουλίου-Τα 3 ζώδια που θα βγουν αλώβητα

από admin
Το Φεγγάρι του Ελαφιού : Υπερπανσέληνος του Ιουλίου-Τα 3 ζώδια που θα βγουν αλώβητα

Το Φεγγάρι του Ελαφιού θα επηρεάσει λιγότερο τα παρακάτω ζώδια

Η υπερπανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται απόψε το βράδυ και αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και φωτεινότερη για όλο το 2022, καθώς θα πλησιάσει περισσότερο από ποτέ για φέτος τη Γη, σε απόσταση μόλις 357.418 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το περιοδικό Almanac.

Tο φεγγάρι γίνεται στον άξονα Καρκίνου/ Αιγόκερω και θα φέρει πολλές εσωτερικές διεργασίες αλλά και πιο ουσιαστική γνώση του εαυτού μας.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βρεθούμε πιο κοντά στις ανάγκες των άλλων και μόνο έτσι θα μπορέσουμε παράλληλα να διαπρέψουμε σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Αντί να καταπιέζουμε λοιπόν τα συναισθήματά μας, μπορούμε να μάθουμε να είμαστε σε επαφή με αυτά και να τα εξελίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Η αποψινή υπερπανσέληνος φέρνει ένα είδος κάθαρσης και τα τρία παρακάτω ζώδια θα καταφέρουν να βγουν αλώβητα και ίσως και ευνοημένα από αυτό το φεγγάρι.

Το Φεγγάρι του Ελαφιού Δίδυμοι
Η υπερπανσέληνος σου δείχνει τον δρόμο για να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν καιρό, φέρνοντάς σου έναν αέρα ανανέωσης. Λειτουργεί λυτρωτικά και σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες του. Στηρίξου στις δυνάμεις σου αλλά μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια όπου το κρίνεις απαραίτητο.

Το Φεγγάρι του Ελαφιού Ζυγός
Το φεγγάρι του Ελαφιού σε βοηθάει να βάλεις προτεραιότητες στη ζωή σου και να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να καταλάβεις ότι καλύτερα είναι να κάνεις ένα βήμα τη φορά ενώ θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς.

Το Φεγγάρι του Ελαφιού Ιχθείς
Η υπερπανσέληνος της χρονιάς σού δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και να εμβαθύνεις περισσότερο, επαναφέροντας σημαντικές αξίες στη ζωή σου. Θα νιώσεις μικρές αλλά γερές δόσεις μαγείας ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ακόμη και απόψε!

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards