Αρχική » Το Γεγονός Της Χρονιάς Και Πως Θα Επηρεάσει Κάθε Ζώδιο

Το Γεγονός Της Χρονιάς Και Πως Θα Επηρεάσει Κάθε Ζώδιο

από admin
Το Γεγονός Της Χρονιάς Και Πως Θα Επηρεάσει Κάθε Ζώδιο

Ο Δίας στον Κριό 2022-2023 .

Στις 11 Μαΐου 2022 ο Δίας, ο πλανήτης της ευημερίας και της επέκτασης, περνάει στο ζώδιο του Κριού για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

κριός

Το να έχεις τον Δία στο ζώδιό σου θεωρείται μεγάλη τύχη! Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, γι’ αυτό αν υπάρχει κάτι στη ζωή σου που θέλεις να επεκτείνεις, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Οι ιδέες, οι στόχοι και τα όνειρά σου μπορεί να πραγματοποιηθούν πιο εύκολα με τον Δία στο πλευρό σου. Είναι επίσης μια φανταστική στιγμή για να εστιάσεις περισσότερο στα σχέδιά σου. Απλά πρόσεξε μην το παρακάνεις και μην πάρεις ριψοκίνδυνες οικονομικές αποφάσεις. Επειδή ο Δίας μπορεί να επεκτείνει τον πλούτο, αλλά μπορεί επίσης να διευρύνει και τα χρέη! Στην πραγματικότητα, είναι καλό να θυμάσαι πως όσο ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου, εστίασε μόνο σ’ αυτό που θέλεις να επεκτείνεις… όχι σ’ αυτό που δεν θέλεις. Καθώς ο Δίας θα «παχύνει», όποιο χέρι ταΐζεις.

ταύρος

Με το Δία σ’ αυτή την τοποθέτηση είναι σαν να έχεις έναν φύλακα άγγελο δίπλα σου. Ίσως δεν μπορείς να αντιληφθείς πως υπάρχει κάποιος που σε προσέχει από τα παρασκήνια, αλλά πίστεψε πως υπάρχει! Αν θέλεις να αναπτύξεις μια ισχυρότερη σχέση με τους αγγέλους ή τους πνευματικούς οδηγούς σου, ο Δίας στον Κριό σίγουρα θα σε υποστηρίξει σ’ αυτό. Να ξέρεις πως έχεις κάποιον που σε προσέχει. Το Σύμπαν σε υποστηρίζει! Πρόσεξε τα σημάδια και χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσεις το πνεύμα σου και την έμφυτη θεραπευτική σου ικανότητα. Καθώς είσαι από τη φύση σου, πολύ συντονισμένος με τη γη, μπορεί να διαπιστώσεις επίσης, πως αυτή η τοποθέτηση ενισχύει την ικανότητά σου να αισθάνεσαι τις θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης.

δίδυμοι
Ο Δίας στον Κριό θα ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας στην κοινωνική σου ζωή. Θα διαπιστώσεις πως είσαι αρκετά δημοφιλής! Η δικτύωσή σου θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να συμβεί όταν βγαίνεις έξω και συναντάς τους σωστούς ανθρώπους. Οι άνθρωποι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν – πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις! Μην φοβάσαι λοιπόν να ανοίξεις τα φτερά σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να συναντήσεις. Αν αισθάνεσαι μόνος ή απομονωμένος, αυτή η ενέργεια θα σε βοηθήσει να βγεις από το καβούκι σου και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους δημιουργώντας νέες φιλίες. Το να νιώθουμε συνδεδεμένοι με την κοινότητα είναι σημαντικό για την ψυχή μας… και ο Δίας στον Κριό θα σε υποστηρίξει σ’ αυτό.

καρκίνος

Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές τοποθετήσεις για τον Δία! Θα είναι ο προβολέας, που θα ρίξει άπλετο φως στη ζωή σου. Πιθανόν να νιώθεις πως είσαι σε μεγαλύτερη αρμονία με το σκοπό σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα σου είναι πιο εύκολο να αντλήσεις ευκαιρίες που είναι περισσότερο εναρμονισμένες με τον τρόπο που θέλεις να ξοδεύεις τον χρόνο σου. Αυτή η τοποθέτηση είναι επίσης θαυμάσια για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σου όπως και την εύρεση μιας δουλειάς περισσότερο εναρμονισμένης με το σκοπό και τα πάθη σου. Αν δουλεύεις πάνω σε ένα έργο ή μια ιδέα που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις, ο Δίας σ’ αυτήν την τοποθέτηση δηλώνει επιτυχία! Επομένως πίστεψε στον εαυτό σου, ακολούθησε τη διαίσθησή σου και κάνε μεγάλα όνειρα!

λέων

Ο Δίας στον Κριό θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις νέες ιδέες για τον κόσμο και να αναπτύξεις την πνευματική σου κατανόηση. Θα θελήσεις να ταξιδέψεις να μελετήσεις ή απλά θα έχεις διάθεση για περιπέτεια. Ο πειραματισμός σε νέα πράγματα μπορεί να ανοίξει το μυαλό σου και να διευρύνει τον τρόπο σκέψης σου. Χρησιμοποίησε τον Δία στον Κριό για να κερδίσεις την αυτοπεποίθησή σου, για να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να πειραματιστείς με νέες ιδέες και να συνεχίσεις να μαθαίνεις. Πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε έναν άκαμπτο ή καθορισμένο τρόπο σκέψης. Να είσαι ανοιχτόμυαλος και να ακούς τις απόψεις των άλλων. Φρόντισε οι σκέψεις σου να είναι προγραμματισμένες αντί για περιοριστικές. Ο Δίας σ’ αυτή τη θέση του χάρτη σου, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νομικά ζητήματα. Αν έχεις προβλήματα, θα σε βοηθήσεις να αποκτήσεις τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, για να τα αντιμετωπίσεις.

παρθένος

Ο Δίας στον Κριό είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Μπορεί να ανακαλύψεις πως θέλεις να επενδύσεις περισσότερα χρήματα σε μια επένδυση ή να πουλήσεις μια ήδη υπάρχουσα. Σου προσφέρει τύχη και στις δύο αυτές προσπάθειες. Απλά βεβαιώσου πως έχεις αναλάβει κι εσύ το μέρος της δουλειάς που σου αναλογεί. Στην παραδοσιακή αστρολογία, όταν ο Δίας κοσμεί αυτό το μέρος του χάρτη σου, υποδεικνύει κι ένα εφάπαξ χρηματικό ποσό που έρχεται είτε μέσω επένδυσης, κληρονομιάς, δικαιωμάτων είτε μέσω επιστροφής χρημάτων που σου οφείλονταν.

Αυτό το διάστημα επίσης θα σκεφτείς θέματα υγείας. Αν ανέβαλλες μια χειρουργική επέμβαση, ο Δίας στον Κριό μπορεί τελικά να σου δώσει την αυτοπεποίθηση να ακολουθήσεις ή να εξερευνήσεις ένα εναλλακτικό μονοπάτι.

Κάτω από αυτή την ενέργεια, μπορεί επίσης να «βουτήξεις βαθύτερα» στη σκιώδη πλευρά σου, να εξερευνήσεις τις εσωτερικές λειτουργίες του μυαλού σου ή τη σχέση σου με την οικειότητα. Αν είχες σκεφτεί ποτέ να πας σε έναν θεραπευτή για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, αυτή η διέλευση θα εκπέμψει κύματα υποστήριξης, επιταχύνοντας τα οφέλη που θα ακολουθήσουν.

ζυγός
Ο Δίας στον Κριό θα ρίξει το φως του προβολέα στις σχέσεις σου. Μπορεί να συναντήσεις νέους ανθρώπους που ανανεώνουν τη ζωή σου ή να συναντήσεις ακόμη και μια σημαντική αδελφή ψυχή. Αυτό το άτομο πιθανόν να φωτίσει τον κόσμο σου, να ανοίξει το μυαλό σου και να σε βοηθήσει να αναδείξεις όλες τις κρυφές σου δυνατότητες. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η τοποθέτηση υποδηλώνει τη δημιουργία μιας βαθύτερης σχέσης… ίσως μιας επισημοποίησης.

Μπορεί επίσης το ταίρι σου να σε βοηθήσει να βγεις από το καβούκι σου και να συντονιστείς με το περιβάλλον σου. Καθώς ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, μπορεί επίσης να φωτίσει όλα όσα δεν λειτουργούν στις σχέσεις σου, παρακινώντας να κάνεις υγιείς αλλαγές ή να εγκαταλείψεις οριστικά μια σχέση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Δίας θα είναι στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσει να ανοίξεις την καρδιά σου και να δεθείς περισσότερο με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει πληθώρα πελατών, συμβάσεων και τυχερών ευκαιριών δικτύωσης.

σκορπιός
Ο Δίας στον Κριό θα επικεντρωθεί στην υγεία και την ευημερία σου. Αν νιώθεις εξαντλημένος θα διαπιστώσεις πως οι καταστάσεις αρχίζουν να σε προλαβαίνουν. Θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις την καθημερινότητά σου. Ποια βήματα χρειάζεται να κάνεις για να την εξυγιάνεις και να την εναρμονίσεις με τον τρόπο που επιθυμείς; Εκεί ακριβώς θα κάνει τα μαγικά του ο Δίας στον Κριό.

Αν έχεις ένα πρόγραμμα σε εξέλιξη, θα σε βοηθήσει στέλνοντάς σου πολλές ευκαιρίες. Αν δουλεύεις με σύμβαση, αυτή είναι μια πολύ τυχερή τοποθέτηση και δηλώνει πως θα έχεις πολυάσχολο πρόγραμμα. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερα έργα στη δουλειά, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρείς τις ισορροπίες σου.

τοξότης
Ο Δίας στον Κριό σου φέρνει περιπέτεια, διασκέδαση και ρομαντισμό! Μπορεί να ψάχνεσαι για να επανασυνδεθείς με το παιδί μέσα σου και να κάνεις πράγματα που σε χαροποιούν. Σπάνια βρίσκουμε χρόνο για διασκέδαση, επομένως αυτή είναι μια όμορφη ενέργεια για να συνδεθείς και να εργαστείς μαζί της. Αξιοποίησε αυτή την ενέργεια για να κάνεις παρέα με φίλους, να ταξιδέψεις ή να επεκτείνεις τα δημιουργικά του χαρίσματα. Αν εργάζεσαι σε μια δημιουργική βιομηχανία ή έχεις ένα δημιουργικό χόμπι, ο Δίας στον Κριό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις φρέσκια έμπνευση και τολμηρές δημιουργικές ιδέες. Είναι επίσης μια τυχερή τοποθέτηση… αν επιθυμείς να κάνεις παιδί. Αν όμως έχεις ήδη παιδιά, μπορεί να αναπτύξεις αυτό το διάστημα, μια βαθύτερη σχέση μαζί τους. Αν ψάχνεις για δημιουργία σχέσης ο Δίας στον Κριό είναι ένας φανταστικός συνδυασμός ενέργειας, για να γνωρίσεις έναν καινούργιο σύντροφο ή να έρθεις σε επαφή μ’ αυτό που θέλεις πραγματικά από το άλλο σου μισό.

αιγόκερως

Ο Δίας στον Κριό θα ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να θέλεις να μετακομίσεις ή να κάνεις ανακαινίσεις στον υπάρχοντα χώρο σου. Αν ψάχνεις για το σπίτι των ονείρων σου, ο Δίας στον Κριό μπορεί να σε βοηθήσει να το βρεις γρηγορότερα! Αν αφορά την οικογένειά σου, μπορεί να νιώσεις πως χρειάζεται να είσαι δίπλα τους περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αν αντιμετωπίζεις κάποια οικογενειακά θέματα, ο Δίας στον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθηση για να κάνεις δύσκολες συζητήσεις ή να θέσεις όρια. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Δίας στον Κριό μπορεί επίσης να φέρει στο προσκήνιο στη σκιώδη πλευρά σου, βοηθώντας να αποκαλύψεις υποσυνείδητα μοτίβα σκέψης που εμποδίζουν την πρόοδό σου ή σε κρατούν πίσω στη ζωή. Μείνε ανοιχτός σε ό,τι έρχεται και χρησιμοποίησε την ενέργεια του Δία στον Κριό για να καθαρίσεις όλα όσα δεν χρειάζεσαι πλέον.

υδροχόος

Ο Δίας στον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις τη φωνή σου. Αν ήσουν συγκρατημένος και δεν μοιραζόσουν μέχρι τώρα την ιστορία ή τις απόψεις σου, αυτή η διέλευση θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να ενημερώσεις τους γύρω σου πώς νιώθεις πραγματικά. Η πρόκληση εδώ είναι, να βεβαιωθείς ότι δεν επιβάλλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου στους άλλους και τους αφήνεις χώρο για να εκφραστούν κι εκείνοι. Με τον Δία στον Κριό, οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα είναι το χρυσό εισιτήριο που θα σε βοηθήσει να κάνεις βαθύτερες συνδέσεις με την οικογένειά σου. Ο Δίας στον Κριό είναι επίσης μια τυχερή θέση για τις αδελφικές σχέσεις. Μπορεί να σφυρηλατήσεις πιο ουσιαστικούς δεσμούς με τα αδέλφια σου ή να χρειαστεί να είσαι δίπλα τους με έναν νέο τρόπο.

ιχθύες

Ο Δίας στον Κριό είναι μια από τις πιο τυχερές θέσεις για σένα, σε ό,τι αφορά την αφθονία! Υπάρχει μια χρυσή ευκαιρία για να μπορέσεις να επεκτείνεις τον πλούτο σου και ν’ αυξήσεις το εισόδημά σου. Μπορεί να πάρεις αύξηση ή αν κάνεις μια δεύτερη δουλειά, να αποδειχθεί ιδιαίτερα προσοδοφόρα για σένα. Για να αποδεχτείς όμως όλη αυτή την αφθονία που έρχεται στο δρόμο σου, πρέπει να ξέρεις πως αξίζεις για να τη λάβεις. Ο φόβος και οι περιοριστικές πεποιθήσεις σου θα σε εμποδίσουν, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου αυτήν την ενέργεια για να ξεκολλήσεις και να γιορτάσεις την αξία σου! Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να το κάνεις, να ξέρεις πως ο Δίας στον Κριό θα είναι στο πλευρό σου και θα στείλει τους σωστούς δασκάλους και θεραπευτές στο δρόμο σου. Απλά εσύ πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα!

   
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards