Αρχική » Ζώδια 5/9/22:Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και οι ανεκπλήρωτοι έρωτες θα ξανασυστηθούν

Ζώδια 5/9/22:Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και οι ανεκπλήρωτοι έρωτες θα ξανασυστηθούν

από admin
Από τις 05/09 και μέχρι τι; 29/09 η Αφροδίτη θα παραμείνει μέσα στον γήινο θηλυκό οίκο της Παρθένου. Θα ακουμπήσει μέσα από λύσεις και πολλαπλές ευκαιρίες την αισθηματική ζωή όλων των ζωδίων Ζώδια 5/9/22:Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και οι ανεκπλήρωτοι έρωτες θα ξανασυστηθούν

Ζώδια: Προβλέψεις 5 Σεπτεμβρίου. Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.
Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Δευτέρα για κάθε ζώδιο.

Από τις 05/09 και μέχρι τι; 29/09 η Αφροδίτη θα παραμείνει μέσα στον γήινο θηλυκό οίκο της Παρθένου.

Θα ακουμπήσει μέσα από λύσεις και πολλαπλές ευκαιρίες την αισθηματική ζωή όλων των ζωδίων, και θα την εξωραϊσει! Επανασυνδέσεις, νέοι έρωτες, καρμικές γνωριμίες αλλά και πολλοί γάμοι στα προσεχώς!

Ζώδια 5/9/22 ΚΡΙΟΣ :

Με αυτά που έχει πει και κάνει, για το ταίρι σας …το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καταστάσεις στο μεταξύ σας θα κυλήσουν πλέον πολύ πιο ομαλά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, θα βρεθούν κάτω από την επίμονη πολιορκία, από κάποιο γνώριμο τους πρόσωπο.

Ζώδια 5/9/22 ΤΑΥΡΟΣ :

Μην δεσμεύεστε μόνο και μόνο για να κρατήσετε κάποιον κοντά σας. Αυτό είναι λάθος, και σίγουρα θα προσθέσει προβλήματα. Στην φιλική ζώνη σας, υπάρχει ανταγωνισμός και αντιζηλία, που απλά θα πρέπει να αγνοήσετε!

Ζώδια 5/9/22 ΔΙΔΥΜΟΙ :

Αυτό το διάστημα είναι σημαντικό για τα επαγγελματικά σας. Σίγουρα με την βοήθεια των σωστών ανθρώπων θα πάρετε και τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σας. Νέοι έρωτες πλησιάζουν και για τους αδέσμευτους!

Ζώδια 5/9/22 ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Δεν θα βρείτε εσείς κάτι καινούργιο για να κερδίσει την καρδιά σας, αν το μυαλό σας ακόμη είναι χαμένο στο παρελθόν. Οι καταστάσεις που θα σας πλαισιώσουν θα έχουν μεγάλο αισθηματικό ενδιαφέρον, άρα δράστε υπέρ των δικών σας συμφερόντων!

Ζώδια 5/9/22 ΛΕΩΝ :

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε, για να διορθώσετε τα επικοινωνιακά λάθη που έχουν συντελεστεί, με τον αγαπημένο σας. Επίσης, εσείς που μένετε μακριά ο ένας από τον άλλον, πιθανόν αυτές τις ημέρες να έχετε μια απροσδόκητη επίσκεψη!

Ζώδια 5/9/22 ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Ακόμη ο σύντροφος σας, δεν έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από το παρελθόν του, άρα θα πρέπει να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή. Σίγουρα μέσα στον μήνα αυτόν, όλα θα έχουν ισορροπήσει!

10/09 Αναδρόμηση Ερμή και οι αλήθειες θα έρθουν στο φως

Ζώδια 5/9/22 ΖΥΓΟΣ :

Οι ματιές και τα ερωτόλογα με κάποιον φίλο σας, σας έχουν προβληματίσει ευχάριστα. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα λάβετε και κάποια πρόσκληση για να βρεθείτε και εκτός των γνωστών σας κύκλων. Μια νέα σχέση θα ξεκινήσει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ζώδια 5/9/22 ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα και πιθανόν τώρα να χρειαστεί να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση με τον άνθρωπο σας, για όλα τα επόμενα βήματα για την σχέση σας. Πολλοί από εσάς θα σκεφτούν μια συγκατοίκηση ή και ακόμη μετοίκηση – γάμο.

Ζώδια 5/9/22 ΤΟΞΟΤΗΣ :

Μέσα στους φιλικούς σας κύκλους, υπάρχει ένα ιδιότυπο φλερτ, που ακόμη δεν έχει εκδηλώσει κάτι περισσότερο. Οι φίλοι σας και οι κοινές σας δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσείς που είστε σε σχέση, ο σύντροφος σας, θα σας ξαφνιάσει με προτάσεις για δεσμεύσεις.

Ζώδια 5/9/22 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Μην αγωνιείτε για κανέναν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που σας αγαπούν, είναι κοντά σας. Οι εγωισμοί και τα παιχνίδια, στον ερωτικό τομέα σίγουρα δεν αφορούν το ζώδιο σας. Οι μέρες θα σας φέρουν και πολλές επαγγελματικές προκλήσεις.

Ζώδια 5/9/22 ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Πολλά αυτά που πρέπει να δείτε και να κάνετε μέσα στην σχέση σας, που έχει πέσει σε ρουτίνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο σύντροφος σας, έχει όλη την καλή διάθεση, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας πάει μέχρι και σε γάμο – οικογένεια.

Ζώδια 5/9/22 ΙΧΘΕΙΣ :

Ένα καταπληκτικό αστρολογικό διάστημα, όπου οι εργένηδες θα μπουν σε νέα ερωτικά συναισθήματα. Επίσης, σχέσεις – συσχετισμοί που έχουν παγώσει θα ενεργοποιηθούν μέσα από την παρέμβαση φίλων και γνωστών.

   
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards