Αρχική » Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ως 13 Ιανουαρίου 2020: Προβλέψεις Ζωδίων

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ως 13 Ιανουαρίου 2020: Προβλέψεις Ζωδίων

από admin
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ως 13 Ιανουαρίου 2020: Προβλέψεις Ζωδίων

Είναι φιλελεύθερη και προοδευτική, έχει έναν ευρύ κύκλο γνωριμιών, αλλά και πολλούς κολλητούς φίλους.

Παρόλο που δεν το παραδέχεται, της αρέσει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ασυνείδητα θα προκαλέσει να στρέψει τα βλέμματα πάνω της, κάτι το οποίο το πετυχαίνει  γιατί ξέρει πολύ καλά τον τρόπο για να σε «τσιγκλήσει»!

Η εμφάνισή της εκκεντρική, ενώ η ίδια είναι αρκετά τολμηρή και δεν διστάζει να πειραματιστεί με κάθε τι καινούργιο … Θα αλλάξει χρώμα και κουπ στην κόμμωσή της, θα λανσάρει η ίδια μία νέα μόδα,  δεν θα την νοιάξει τι θα πει ο κόσμος και θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις για το στυλ που κατέχει …  Στον έρωτα;

Δεν της αρέσει η καταπίεση, δεν ακολουθεί τα πρέπει και τους κανόνες, δεν μπαίνει σε καλούπια και θέλει  πάνω απ΄όλα να  νιώθει ελευθερία (έστω και αν έχει δεσμό)! Συχνά μπερδεύει τον έρωτα με την φιλία και την φιλία με τον έρωτα, αυτό όμως συμβαίνει όχι επειδή είναι αναποφάσιστη, αλλά γιατί η βαθύτερη επιθυμία της είναι να μπορεί να συνδυάζει τις δύο αυτές αξίες.  Δεν θα καταφέρεις λοιπόν να την κρατήσεις για πολύ κοντά σου, αν πρώτα δεν έχεις γίνει φίλος της.

Στον έρωτα λειτουργεί δίχως ταμπού και προκαταλήψεις και συνήθως οι άνθρωποι που την περιβάλλουν δεν μπορούν εύκολα να κατανοήσουν τις επιλογές της… Γιατί; Γιατί η ίδια προτιμά να μπλέκεται ερωτικά με άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από την ίδια … Η ηλικία, η εθνικότητα, τα χιλιόμετρα ή οποιασδήποτε μορφής χάσμα, δεν θα της σταθούν εμπόδιο για να απολαύσει έναν έρωτα που πραγματικά την ενδιαφέρει, απεναντίας οι παράγοντες αυτοί, θα την κάνουν να κολλήσει περισσότερο!

Βασική επιθυμία και ανάγκη της; Η διασκέδαση, να περνάει καλά αυτή αλλά και όλος ο κόσμος συνάμα…  Με το χρήμα; Είναι υπεράνω … ότι έχει το σκορπάει όχι μόνο για την ίδια αλλά και για όποιον το έχει πραγματικά ανάγκη! Το μεράκι της; Οτιδήποτε εκκεντρικό, πρωτοπόρο και καινοτόμο που ιντριγκάρει με τρόπο διαφορετικό την δημιουργικότητά της.

Σας περιγράφω φυσικά την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, που τα γνωρίσματά της σαφώς τα κατανοείται όσοι έχετε την Αφροδίτη σας σε αυτή την θέση, τα χαρακτηριστικά αυτά ωστόσο θα είναι αρκετά εμφανή από 20 Δεκεμβρίου 2019  έως 13 Ιανουαρίου 2020   όπου η Αφροδίτη θα κινείται σε αυτή την θέση.

Σε αυτή ακριβώς την χρονική περίοδο ξεφεύγουμε από τα στενά όρια της λογικής και των πρέπει και λειτουργούμε πιο φιλικά, ανοιχτά, προοδευτικά πολλές φορές όμως και αντισυμβατικά.

Τυχεροί αυτό το διάστημα θα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες. Στα οικονομικά τους θα έχουν ευκαιρίες ανόδου οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι!Στις 22 Δεκεμβρίου 2019, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου στην 3η μοίρα.  Ξαφνικές διασπάσεις, κρίσεις ανεξαρτησίας, απελευθερωτικές τάσεις, εκρηκτικότητα και επαναστατικότητα και αντιδράσεις θα προκαλέσουν απρόσμενες αντιδράσεις  στις σχέσεις. Τα ξαφνικά οικονομικά σκαμπανεβάσματα αλλά και οι σπατάλες θα προκαλέσουν αστάθεια στα οικονομικά. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες , ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 3η μοίρα.

Πώς θα επηρεάσει όμως η Αφροδίτη από τον Υδροχόο τα 12 ζώδια;

Κριός: Μπαίνεις σε περίοδο δικτύωσης, γνωριμιών ενώ ο έρωτας μπορεί να υπάρξει με άτομο που θα γνωρίσεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Νιώθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου και απολαμβάνεις πολύ περισσότερο την διασκέδαση, την ανεμελιά, αποδεχόμενος προσκλήσεις!

Ταύρος: Ιδανικό διάστημα για να λειτουργήσεις δημιουργικά στον τομέα της καριέρας σου και να εκφράσεις το ταλέντο και το μεράκι σου! Είναι μία καλή εποχή για να δικτυωθείς με κόσμο , να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα  μέσα από την εργασία σου, αλλά έχεις και την άνεση να γίνεις πιο αγαπητός μέσα στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου χώρο.

Δίδυμος: Νέες εμπειρίες, νέες γνωριμίες, μετακινήσεις και αρκετές επαφές φέρνει για σένα η Αφροδίτη από το ζώδιο του υδροχόου! Το διάστημα αυτό, νιώθεις όμορφα με νέα σχέδια που  μπαίνουν στα σκαριά , ενώ και η υπόθεση έρωτας περνά την ανανέωσή της. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο σε ένα ταξίδι, μέσα από το διαδίκτυο, σε ένα σεμινάριο ή είναι ένα άτομο που έχετε ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά… Έχεις σχέση; Βελτιώνεται αισθητά η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου.

Καρκίνος: Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο,  βελτιώνονται τα οικονομικά σου, είτε μέσω είσπραξης ενός ποσού που σου οφείλουν, είτε με κάποια διευθέτηση φορολογική, κληρονομική! Καταφέρνεις λοιπόν να πάρεις μία σημαντική ανάσα ανακούφισης για εκκρεμότητες που σε βάραιναν το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον; Η ερωτική σου ζωή γίνεται αρκετά πιο πιπεράτη με εσένα να αφήνεσαι περισσότερο στα πάθη σου!

Λέων: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται για να ενισχύσει ιδιαίτερα την συντροφικότητα και την επιθυμία ανάπτυξης στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών! Είναι ένα αποδοτικό διάστημα λοιπόν για να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική συνεργασία που θα είναι  αρκετά δημιουργική αλλά και θα έχει και την προοπτική της σταθερότητας στο χρόνο. Από την άλλη πλευρά στον έρωτα,  το διάστημα αυτό σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, ανανεώνοντας την σχέση σου μαζί του, ενώ αν είσαι χωρίς σχέση,  ξεδιπλώνεσαι περισσότερο σε νέες γνωριμίες!

Παρθένος:  Με την Αφροδίτη στον υδροχόο βελτιώνεις αισθητά το πρόγραμμά σου, την εργασία σου, την καθημερινότητά σου και νιώθεις πιο όμορφα με τον ίδιο σου τον εαυτό, με το σώμα σου αλλά και την ψυχολογική σου διάθεση! Το πρόγραμμα της ημέρας σου είναι αρκετά πιο άνετο και αρμονικό ενώ η εποχή σε βοηθά να αλλάξεις στυλ και να ανανεωθείς εξωτερικά!

Ζυγός:  Μία καλή περίοδος ξεκινά για τα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του υδροχόου σου προσφέρει την άνεση να κινηθείς και να εκφραστείς με τέτοιο τρόπο ώστε να έχεις απολαύσεις συναισθηματικές, υλικές, δημιουργικές! Ασχολείσαι με περισσότερα πράγματα που σε γεμίζουν, λειτουργείς πιο δημιουργικά, διασκεδάζεις περισσότερο, ερωτοτροπείς αλλά έχεις και τις κατακτήσεις … Η υπόθεση έρωτας, έχει να σου προσφέρει σημαντικές στιγμές χαράς .Αν είσαι γονέας να αναμένεις ευχάριστο χρόνο και χαρές μέσα από τα παιδιά.Σκορπιός:  Το σπίτι σου γίνεται η ζεστή σου φωλιά, που την ομορφαίνεις  περνώντας  ωραίες στιγμές με τα οικεία σου πρόσωπα! Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο ανοίγεις το σπίτι σου και κάνεις ένα πάρτι για σένα και τους φίλους σου, διασκεδάζεις περισσότερο με την οικογένεια, κάνεις μία αγορά που αφορά το σπίτι…. Υπάρχουν λοιπόν οι ευκαιρίες το αμέσως επόμενο διάστημα να νιώσεις πιο όμορφα και καλά με αυτό που αγαπάς και αισθάνεσαι δικό σου!

Τοξότης: Μία περίοδος εκφραστικότητας, χαρούμενων επικοινωνιών, γνωριμιών αλλά μετακινήσεων ξεκινά για σένα αγαπητέ Τοξότη. Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο έχεις λαμπρές νέες ιδέες που σε εξιτάρουν και σε κάνουν πιο δημιουργικό. Το τηλέφωνό σου δεν παύει να χτυπάει ενώ οι προτάσεις που δέχεσαι για εξόδους, μετακινήσεις και διασκέδαση είναι πολλές. Οι νέες φιλικές γνωριμίες έχουν να σου προσφέρουν ενθουσιασμό, ενώ από την άλλη πλευρά ο τομέας των οικονομικών, φαίνεται ότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων και συμφωνιών.

Αιγόκερως: Ένα θετικό διάστημα για τα οικονομικά σου ξεκινά αγαπητέ Αιγόκερε, όπου η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε βοηθά να γεμίσεις  σιγά – σιγά το πορτοφόλι σου, αυξάνοντας τις πηγές των εσόδων σου! Εκτός από την οικονομική άνοδο, αυτή την περίοδο θα δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ότι είναι σημαντικό και έχει για σένα αξία. Συναισθηματικά λοιπόν δημιουργούνται οι προοπτικές να νιώσεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και ως τις 26 Μαρτίου  ανανεώνεται πρωτίστως η διάθεσή σου, περνάς πολύ πιο όμορφα, ομορφαίνεις αλλά ανανεώνεις και την εξωτερική σου εμφάνιση! Νέοι θαυμαστές έρχονται στο προσκήνιο αφού η γοητεία και ο αυθορμητισμός σου σε κάνουν να γίνεσαι πόλος έλξης. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στις μέρες που ανοίγονται μπροστά σου! Παράλληλα αυτό το διάστημα επικεντρώνεσαι σε κάθε τι που σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι χαρά, έμπνευση, δημιουργικότητα, πληρότητα … και το πετυχαίνεις!

Ιχθύς: Αγαπάς όλο τον κόσμο και δείχνεις απεριόριστα την αγάπη σου χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα … Ακριβώς αυτό ισχύει για σένα αγαπητέ Ιχθύ για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου! Παράλληλα είσαι σε μία περίοδο που λειτουργείς πιο «εσωτερικά» μένοντας πιο αποστασιοποιημένος  μη ανακοινώνοντας τα πραγματικά σου «θέλω» προκειμένου να ψυχανεμιστείς περισσότερο το κλίμα που υπάρχει γύρω σου! Στα επαγγελματικά,  η δημιουργικότητα και η έμπνευση θα σε βοηθήσουν στην πρόοδό σου!Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards