Αρχική » Ζώδια: Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα 18/7- Αποκαλύψεις και Σκάνδαλα

Ζώδια: Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα 18/7- Αποκαλύψεις και Σκάνδαλα

από admin
Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17/8/2022

Ζώδια: Την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 , ο Ερμής στον Καρκίνο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σχηματίζουν Αντίθεση, η οποία αναμένεται σκανδαλώδης!

Η τάση μας να παρασυρόμαστε σε λάθη αυξάνεται, όπως και σε παρασκήνιο ή και απαγορευμένες καταστάσεις, οι οποίες τώρα κορυφώνονται!

Πρόκειται για μία περίοδο, όπου γινόμαστε εσωστρεφείς, καχύποπτοι, μυστικοπαθείς και θα βλέπουμε παντού εχθρούς!

Πολλές συζητήσεις θα προκαλέσουν παιχνίδια εξουσίας και αντιπαραθέσεις για την επικράτηση προσωπικής γνώμης, θα βαρύνουν την ατμόσφαιρα και πολλές σημαντικές σχέσεις δεν θα γλυτώσουν την ρήξη!

Γενικά τα λόγια και οι κουβέντες που θα ακουστούν, θα στάζουν… δηλητήριο και επίσης, μεγάλη προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις, αφού το ρίσκο και η βιασύνη, δεν θα βγει σε καλό.

Η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Αβεβαιότητα και αμφιβολίες υπάρξουν, που αφορούν κυρίως σπίτι και οικογένεια! Απέφυγε εντάσεις, κρυφές ενέργειες ή λόγια, γιατί θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες. Το παρελθόν επιστρέφει, αλλά μην παρασυρθείς στο λάθος της επιστροφής σε αυτό.

Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ
Μην παρασύρεσαι σε ψέματα, υπερβολές και κουτσομπολιά για να πετύχεις αυτό που θες, γιατί θα γυρίσει. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον επιθετικό σου λόγο σε αδέρφια και γείτονες και φρόντισε να οδηγείς προσεκτικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν, γι’αυτό υπομονή και περιόρισε τα έξοδα σου! Επίσης μην είσαι τόσο απόλυτος και κτητικός στις συναισθηματικές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γίνεσαι υπερβολικά επιθετικός και πιθανόν να κινδυνέψεις να διαλύσεις σημαντικές σχέσεις για σένα αν συνεχίσεις να παρερμηνεύεις οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη ή αντίθεση! Μην είσαι ισχυρογνώμων και μην παίζεις παιχνίδια εξουσίας!

Ζώδια ΛΕΩΝ
Θα υπάρξει αύξηση άγχους, νοσταλγίας, φόβων και μελαγχολίας. Κάνε υπομονή και σταδιακά θα περάσει! Μην είσαι επιρρεπής στις παράνομες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι φίλοι σου τώρα, φαίνονται επιθετικοί στα μάτια σου και δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, όμως αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθείς να βγαίνεις πάντα από πάνω! Μην είσαι τόσο καχύποπτος με τον φιλικό σου κύκλο!

ΖΥΓΟΣ
Με πονηριά, νεύρα και καχυποψία, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα στην καριέρα, αντιθέτως μπορεί να έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα για σένα, όπως για παράδειγμα, την πλήξη της κοινωνικής σου εικόνας!

Ζώδια ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι καχύποπτος με τα πάντα και τους πάντες τώρα και η αισιοδοξία σου μειώνεται απότομα. Πρόσεξε πολύ σε ταξίδια και μετακινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βλέπεις τα πάντα απαισιόδοξα, ύποπτα και εχθρικά. Έχεις εμμονές, νεύρα και έντονη κτητικότητα σε όλες σου τις σχέσεις. Ερωτικά προσπάθησε να κρατηθείς ήρεμος και λογικός και οικονομικά να κόψεις τα περιττά έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να μην παρερμηνεύεις τα λόγια του συντρόφου, μην είσαι τόσο καχύποπτος μαζί του και απέφυγε εντάσεις και σκληρά λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστευτείς καμία καινούργια ερωτική ιστορία, τώρα.

Ζώδια ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καθημερινότητα σε κουράζει, όπως και η εργασία σου! Προσπάθησε να φερθείς όσο πιο τίμια και τυπικά μπορείς στη δουλειά σου και άσε στην άκρη τα κουτσομπολιά, γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό.

ΙΧΘΥΣ
Ο έρωτας τώρα σε γοητεύει γιατί έχει το πρόσωπο της παρανομίας ! Μην ξεχνάς πως όσο σκληρά ή επιπόλαια θα φερθείς, το ίδιο και θα λάβεις αργά ή γρήγορα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards