Αρχική » Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν επανασύνδεση με πρώην το 2020.

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν επανασύνδεση με πρώην το 2020.

από admin
Νιώθετε ακόμα συναισθήματα για κάποιον και αναρωτιέστε αν είστε ένα από τα ζώδια που θα επανασυνδεθούν με τον πρώην τους το 2020;

Νιώθετε ακόμα συναισθήματα για κάποιον και αναρωτιέστε αν είστε ένα από τα ζώδια που θα επανασυνδεθούν με τον πρώην τους το 2020;

Όπως και κάθε χρονιά, ορισμένες μακροχρόνιες σχέσεις θα φτάσουν στο χωρισμό, θα δημιουργηθούν νέες, ενώ για κάποιους, θα υπάρξει η σπίθα που θα αναζωπυρώσει τη φλόγα μιας αγάπης που θεωρήθηκε ότι έχει σβήσει. Για να μάθετε σε ποια από τις παραπάνω καταστάσεις θα βρεθείτε, δείτε τον κατάλογο των ζωδίων που θα επανασυνδεθούν με τον πρώην σύντροφο τους το 2020, καθώς και τις ημερομηνίες που αυτή τη χρονιά ευνοούν την επιστροφή πρώην συντρόφου.

Ποιες ημερομηνίες ευνοούν την επανασύνδεση μετά από χωρισμό το 2020;
Οι περίοδοι των ανάδρομων πλανητών φέρνουν πάντα ευκαιρίες για επανασύνδεση σχέσεων. Ας δούμε λοιπόν το 2020 πότε υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για να επιστρέψει ένας πρώην σύντροφος.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει επανασύνδεση το 2020
Σίγουρα, οι περίοδοι του ανάδρομου Ερμή αποτελούν πάντα μια ευκαιρία για επανασύνδεση. Κατά την πορεία του Ερμή σε αναδρομή, αυξάνονται οι πιθανότητες επικοινωνίας με πρώην συντρόφους και κατά συνέπεια δημιουργούνται και περισσότερες πιθανότητες συνεύρεσης για επανασύνδεση.

Το 2020 ο Ερμής θα βρεθεί σε αναδρομή τις παρακάτω περιόδους, δίνοντας ευκαιρίες για επανασύνδεση σε όλα τα ζώδια.

1. Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς (18/02/2020 – 04/03/2020, στον Υδροχόο (05/03/2020 – 11/03/2020).

2. Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο (19/06/2020 – 13/07/2020).

3. Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό (15/10/2020 – 28/10/2020), στον Ζυγό (29/10/2020 – 4/11/2020).


Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει επιστροφές πρώην συντρόφων.
Το διάστημα 13/05/2020 – 25/06/2020 που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη είναι μια πολύ ισχυρή περίοδος για επανασύνδεση. Οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που σας απασχόλησαν σε αισθηματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανές, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αυτή τη σοβαρή απόφαση.

Πότε το 2020 ο ανάδρομος Άρης ευνοεί την επανασύνδεση σχέσεων.
Την περίοδο 09/09/2020 – 14/11/2020 οι πιθανότητες για να γυρίσει ένας πρώην είναι μεγάλες και ειδικά φέτος που συμπίπτει με τον ανάδρομο Ερμή. Πρόσωπα του παρελθόντος επανέρχονται και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν κύκλο της ζωής μας που δεν έχουμε κλείσει και μπορεί να μας έχει πληγώσει. Ωστόσο, η επανασύνδεση εκείνη την περίοδο μπορεί να μη γίνει και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, μια και ο Άρης στον Κριό δημιουργεί διενέξεις.

Σκορπιός
Τα άστρα θα ωθήσουν τον Σκορπιό για να επιδιώξει μια επανασύνδεση το 2020. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού τείνουν να έχουν έντονα συναισθήματα. Στη σχέση του Σκορπιού, δεν υπάρχει χώρος για ημίμετρα… Είτε τα συναισθήματα είναι μεγάλα είτε απλά δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν. Εάν πέρυσι ήταν η χρονιά του τέλους μιας μεγάλης ιστορίας αγάπης, το 2020 σας επιτρέπει να δώσετε στη σχέση σας μια δεύτερη ευκαιρία. Αν χάσατε τον πρώην σας και θέλετε να επανασυνδεθείτε μαζί του το 2020, επικοινωνήστε μαζί του πριν είναι πολύ αργά… Και μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη σας τα μαθήματα που πήρατε από το παρελθόν!

Τοξότης
Το ζώδιο του Τοξότη δέχεται εξαιρετικά ευνοϊκές επιρροές για επανασύνδεση το 2020. Η ερωτική ζωή του Τοξότη υπόσχεται να είναι ενθαρρυντική όσο αφορά την επιστροφή κάποιου αγαπημένου πρώην συντρόφου. Ενώ το 2019 ήταν ένα έτος ρήξης, αυτή η χρονιά μπορεί να είναι εκείνη της συμφιλίωσης. Από τις αρχές του 2020 θα κάνετε απολογισμό της προηγούμενης σχέσης σας και θα σκεφτείτε τι μπορεί να έφταιξε και φτάσατε στον χωρισμό. Σας λείπει ο πρώην σας; Συνειδητοποιείτε ότι δεν διανοείστε τη ζωή σας χωρίς αυτό το άτομο; Μην διστάσετε να κάνετε το παν για να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μοιράζεται τα ίδια συναισθήματά με εσάς και να τον δείτε να επιστρέφει…

Παρθένος
Εάν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, αν και πέρυσι ήταν ένα οδυνηρό έτος στα αισθηματικά σας, το 2020 θα αποδειχθεί πολύ ελπιδοφόρο για τον Παρθένο. Έχετε υποστεί έναν οδυνηρό χωρισμό, που σας πλήγωσε την καρδιά; Φαίνεται ότι η θλίψη και η απογοήτευση δίνουν τη θέση τους στη συμφιλίωση και την επανασύνδεση το 2020! Μόνο ένας τρόπος για να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας: να παραδεχτείτε ότι και εσείς κάνατε λάθη, να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας, να τον κάνετε ευτυχισμένο. Ο σύντροφός σας θα επιστρέψει και η σχέση σας θα έχει λαμπρό μέλλον!


Ιχθείς

Αν και είναι πολύ ήρεμοι από τη φύση τους, τα πισωγυρίσματα είναι στο πρόγραμμα και οι Ιχθείς αναμφίβολα το 2020 θα βιώσουν μια επανασύνδεση. Ενώ η ρομαντική σχέση σας τελείωσε με μεγάλη απογοήτευση πριν από κάποιο διάστημα, το 2020 θα μπορούσε να σας επιτρέψει να δώσετε στην ιστορία σας μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι επίσης απαραίτητο να δείξετε θάρρος και να τολμήσετε να επικοινωνήσετε με τον πρώην σας. Ακόμη και αν δεν αντιδράσει αμέσως, το βέβαιο είναι πως η επικοινωνία σας θα του αγγίξει τα συναισθήματα και μέσα στη χρονιά θα επιστρέψει στην αγκαλιά σας. Προσέξτε, ωστόσο, να μην κάνετε τα ίδια λάθη όπως στο παρελθόν.

Υπόλοιπα ζώδια
Στην πραγματικότητα, δεν έχουν όλα τα ζώδια τις ίδιες ικανότητες για να χειριστούν εξ αρχής τη σχέση με έναν πρώην σύντροφο, κάτι που ομολογουμένως δεν είναι πάντα εύκολο. Τα ζώδια που αναφέραμε προηγουμένως ευνοούνται σημαντικά από τους πλανήτες το 2020, αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι τα υπόλοιπα δεν θα έχουν ευκαιρίες επανασύνδεσης. Για παράδειγμα, ανεξάρτητα από τη χρονιά, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Ζυγοί είναι ζώδια που έχουν μεγάλες πιθανότητες να έχουν επιτυχημένες σχέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, είτε αυτό αφορά μια ρομαντική σχέση είτε όχι. Οι Δίδυμοι είναι φιλικοί από τη φύση τους και έχουν τη δύναμη να συγχωρήσουν, οι Παρθένοι ξέρουν πώς να ανοίξουν νέα κεφάλαια στη ζωή τους και οι Ζυγοί θέλουν αρμονία σε όλες τις σχέσεις τους. Δεδομένου ότι είναι ζώδια του Αέρα, είναι εύκολο για αυτά να ανακάμψουν μετά από ένα χωρισμό και να μετατρέψουν τη σχέση σε κάτι νέο. Οπότε, εκτός από τις όψεις πλανητών, πρέπει πάντα να βλέπουμε και άλλα αστρολογικά σινιάλα που σε σχέση με τον γνέθλιο χάρτη μας δείχνουν αν και πότε θα υπάρξει επανασύνδεση.

Εάν το ζώδιο σας δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε την ευκαιρία επανασύνδεσης με έναν πρώην σύντροφο. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, κατά τη διάρκεια των ανάδρομων περιόδων των πλανητών είναι γνωστό ότι επιστρέφουν πρόσωπα από το παρελθόν ξανά στη ζωή μας. Απλά εδώ αναφέρονται τα ζώδια που το 2020 έχουν περισσότερη τύχη για επανασύνδεση με μια αγάπη του παρελθόντος.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards