Αρχική » Ζώδια Δευτέρας 08/08 – Μην Παρασύρεσαι Από Ψεύτικες Υποσχέσεις

Ζώδια Δευτέρας 08/08 – Μην Παρασύρεσαι Από Ψεύτικες Υποσχέσεις

από admin
Ζώδια: Προβλέψεις 14 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις 8 Αυγούστου. Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.
Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Δευτέρα για κάθε ζώδιο.

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/8/2022

ζώδια σήμερα 08/08 Δευτέρα κριός .

Αυτή μπορεί να είναι μια κυκλοθυμική μέρα. Συμπεριφέρεσαι εντελώς παράξενα, κάτι που κάνει τους συναδέλφους και τους φίλους σου να απορούν. Τι σ’ έχει πιάσει τέλος πάντων; Εστίασε σ’ αυτό που πρόκειται να κάνεις, για να βελτιώσεις αυτή τη διάθεση.

Εξάλλου, οποιεσδήποτε βιαστικές ενέργειες εκ μέρους σου, ενδέχεται να οδηγήσουν σε λάθη αργότερα. Προσπάθησε να είσαι θετική και υποστηρικτική… και ζήτησε από τους άλλους κάτι παρόμοιο, σε αντάλλαγμα.

ζώδια σήμερα ταύρος

Μην παρασύρεσαι από ψεύτικες υποσχέσεις σήμερα, γιατί θα οδηγηθείς σε λάθη. Αγνόησε αυτό που οι άλλοι προσπαθούν να σου πουλήσουν και παρέμεινε κολλημένη στο δικό σου μονοπάτι.

Πρέπει να εξετάσεις διεξοδικά και με απόλυτη λεπτομέρεια, οποιεσδήποτε μελλοντικές συμφωνίες. Αν έχεις αμφιβολίες, ζήτησε από έναν ειδικό να σε βοηθήσει.

Μην μιλάς για τα μελλοντικά σου σχέδια με κανέναν πριν σιγουρευτείς, πως βρίσκονται σε εξέλιξη.

ζώδια σήμερα 08/08 Δευτέρα δίδυμοι
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου σήμερα γι’ αυτό, μην τους γυρίζεις την πλάτη. Μην φοβάσαι να προσφέρεις λύσεις σε προβλήματα, όταν βλέπεις ξεκάθαρα ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος προς τα εμπρός. Η τύχη είναι με το μέρος σου και νιώθεις όλο και καλύτερα. Μερικές μικρές καθυστερήσεις μπορεί να εμφανιστούν και να δοκιμάσουν την υπομονή σου, αλλά όλα θα είναι προσωρινές.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Οι εντάσεις είναι έντονες, ειδικά στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η οικογένειά σου φαίνεται να έχει βαριές απαιτήσεις από σένα κι εσύ παλεύεις να κρατήσεις το κεφάλι σου πάνω από το νερό. Ονειρεύεσαι να αποδράσεις, για να αποφύγεις τις ευθύνες σου σε μια προσπάθεια να περάσεις καλά. Αυτό όμως δεν πρόκειται να σε φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάθε να διαχειρίζεσαι καλύτερα τον χρόνο σου.

ζώδια σήμερα λέων
Η υπερβολική και δραματική συμπεριφορά σου, θα προβεί επιζήμια για τις προσωπικές και επαγγελματικές σου συνεργασίες. Πρέπει να χαλιναγωγήσεις την πληθωρική προσωπικότητά σου και να κάνεις υπομονή για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια. Αν αφήσεις την κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο, θα οδηγηθείς σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις. Ανυπομονείς να σημειώσεις γρήγορη πρόοδο, αλλά να θυμάσαι πως «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Η ικανότητά σου (ή η έλλειψή της) να είσαι πιο ευέλικτη, θα καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Συμβαίνουν πολλά σήμερα, ειδικά σε ό,τι αφορά τη ζωή στο σπίτι και την οικογένειά σου. Απομακρύνσου από συζητήσεις που μπορεί να πιέσουν τα κουμπιά σου (ή ακόμα χειρότερα) να σε αναγκάσουν να δώσεις υποσχέσεις και μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις που θα προτιμούσες να αποφύγεις. Τα έξοδά σου αυξάνονται και φαίνεσαι να πιέζεσαι πολύ. Θα διαπιστώσεις επίσης πως ένας φίλος έχει μια ευέξαπτη ιδιοσυγκρασία και γίνεται επιθετικός με την παραμικρή ευκαιρία. Αγνόησε αυτό το άτομο κι επικεντρώσου στις δικές σου ανησυχίες.

ζώδια σήμερα 08/08 Δευτέρα ζυγός
Κάνεις άσκοπους κύκλους γύρω από την ίδια παλιά συζήτηση χωρίς αποτέλεσμα. Πρέπει να βάλεις ένα τέλος σ’ αυτόν τον άχρηστο διάλογο. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα ελευθερώσεις πολλή ενέργεια που θα μπορέσεις να διοχετεύσεις σε πιο εποικοδομητικές και δημιουργικές αναζητήσεις και να σημειώσεις νέες νίκες. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα στέκονται σταθερά στο πλευρό σου και σύντομα θα δεις τις προσπάθειές σου να καρποφορούν. Αυτό θα σε δικαιώσει σε κάθε επίπεδο. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου, κερδίζουν νέους συμμάχους στον κοινωνικό σου κύκλο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνεις την κίνησή σου, για να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου σήμερα. Υπάρχουν κάποιοι, που θέλουν να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα και να δουλέψουν παρασκηνιακά, εναντίον σου στη δουλειά. Θα χρειαστεί να λάβεις λοιπόν, τις απαραίτητες προφυλάξεις. Η οικογένειά σου είναι πηγή δύναμης από την άλλη… και μπορείς πάντα να βασίζεσαι σ’ αυτήν για υποστήριξη. Με την υποστήριξή τους, σίγουρα θα τα καταφέρεις! Μην τα παρατάς λοιπόν και – κυρίως – μην μοιράζεσαι τα σχέδιά σου με κανέναν, μέχρι να πετύχεις όλα όσα έχεις βάλει σκοπό να κάνεις!

ζώδια σήμερα τοξότης
Αυτή είναι μια έντονη μέρα με γρήγορους ρυθμούς και μπορεί να κουραστείς λίγο προσπαθώντας να συνεχίσεις. Μπορεί επίσης να εξοικονομήσεις την ενέργειά σου γιατί τα πράγματα θα δυσκολέψουν! Ορισμένα θέματα που σε απασχολούσαν… τώρα επιλύονται γρήγορα, ελευθερώνοντας χρόνο και ενέργεια για κάτι νέο. Βρίσκεσαι μπροστά σε μεγάλες επιτυχίες και κέρδη. Και είναι ανταμοιβές για τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που έχεις καταβάλει, σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η επιτυχία που βρίσκεται στο δρόμο της.. έρχεται για να παραμείνει!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μην αποθαρρύνεσαι από τις τρέχουσες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Συνέχισε την καλή δουλειά και προχώρησε μπροστά προς την υλοποίηση των στόχων σου, με ενέργεια και δυναμισμό! Είσαι απίστευτα φιλόδοξη και σίγουρα θα φτάσεις στη γραμμή του τερματισμού. Ωστόσο, μην παραμελείς τις άλλες ανάγκες σου, όπως για παράδειγμα την προσωπική σου ζωή. Δείξε λίγη διορατικότητα και υπομονή, για να καθαρίσει η ομίχλη σ’ αυτά τα ζητήματα.

ζώδια σήμερα 08/08 Δευτέρα υδροχόος
Έχεις κολλήσει σε ένα τέλμα εδώ και λίγο καιρό και τα προβλήματα φαίνεται να συσσωρεύονται χωρίς κάποια σαφή εικόνα για επίλυση. Φυσικά, αυτή είναι μια πολύ αγχωτική κατάσταση. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα ένα προς ένα. Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου, φτιάξε ένα σχέδιο και μην απομακρύνεσαι, μέχρι να δεις τα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τους άλλους να σε απομακρύνουν από το μονοπάτι που σχεδίασες και ακολουθείς. Προσοχή στις άχρηστες συζητήσεις και τις επικίνδυνες λέξεις που ψιθυρίζονται στο αυτί σου.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η γοητεία και ο δυναμισμός σου σήμερα, είναι άνευ προηγουμένου! Οι προσωπικοί σου στόχοι αρχίζουν να υλοποιούνται και το μέλλον φαίνεται πραγματικά λαμπρό. Ωστόσο, μια απροσδόκητη κίνηση από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αν συμβεί αυτό. Να είσαι μετρημένη στα λόγια και τις πράξεις σου, για να αποφύγεις τυχόν τρομερές συνέπειες.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards