Αρχική » Ζώδια: Επανενώσεις και γάμοι πριν το τέλος του 2022

Ζώδια: Επανενώσεις και γάμοι πριν το τέλος του 2022

από admin
Ζώδια: Επανενώσεις και γάμοι πριν το τέλος του 2022

Επανενώσεις και γάμοι πριν το τέλος του 2022

Κριός

Μοιράζεστε πολλά με τον άνθρωπο σας, και αυτό σαν ζευγάρι, σας έχει φέρει σίγουρα πιο κοντά. Είστε από τα ζώδια που εντός του τρέχοντος μηνός, θα καταφέρετε να πάτε σε συγκατοίκηση ή και γάμο, με απλές διαδικασίες.

Ταύρος

Δεν είστε έτοιμοι για να χωρίσετε, καθώς το ένστικτο σας… λέει ότι ακόμη υπάρχουν περιθώρια για να σώσετε την σχέση σας. Όλη η επόμενη εβδομάδα, θα σας φέρει επικοινωνίες και συναντήσεις με το άτομο που αγαπάτε, και οι λύσεις θα φανερωθούν.

Δίδυμοι

Η συνολική σας κούραση, δεν σας επιτρέπει να κάνετε κάποια κίνηση έτσι, ώστε να φύγετε από καταστάσεις που δεν είναι κοντά στην δική σας φιλοσοφία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τελικά είναι και οι πιο τυχεροί, που έχουν την ησυχία τους!

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά το μόνο καλό είναι, ότι τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές, παραμένουν ενεργά. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε και κάποιες καλές ειδήσεις από τα οικονομικά σας δρώμενα.

Λέων

Έχετε την καλή διάθεση να κλείσετε όλες τις παλιές σας εκκρεμότητες, και να δείτε τι τώρα υπάρχει γύρω σας ταιριαστό. Το μόνο καλό είναι ότι έχετε κοντά σας, άτομα που σας αγαπούν και σε κάθε επίπεδο θα σας υποστηρίξουν.

Παρθένος

Νέα ξεκινήματα θα έχετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, καθώς από την δική του την μεριά, υπάρχουν ευκολίες και γόνιμες συνθήκες που μπορούν να σας πάνε πιο κάτω. Οι ελεύθεροι, θα βρουν μια νέα αισθηματική συντροφιά, σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόντος.

Ζυγός

Δεν θα πρέπει να πτοείστε. Μπορεί να είστε καιρό τώρα μόνοι σας, αλλά από την καινούργια εβδομάδα, θα εισέλθει ένας καινούργιος άνθρωπος στην ζωή σας που σίγουρα θα σας κάνει να ξεφύγετε μόνιμα από τις άσχημες σκέψεις και εμμονές του παρελθόντος.

Σκορπιός

Μέσα στην οικογένεια σας μπορεί τώρα να υπάρχουν κάποια προβλήματα που σας απασχολούν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι θα προσπεραστούν. Από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά, θα καταφέρετε και με τον άνθρωπο σας, να έρθετε πιο κοντά.

Τοξότης

Ξεχάστε όλες τις παλιές σας καταστάσεις και λάθη. Αυτό το χρονικό διάστημα, είναι τόσο καλό για εσάς, που μπορείτε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας ζητήματα, αλλά και να ξεπεράσετε κάποιες αγκυλώσεις με τον άνθρωπο σας.

Αιγόκερως

που όμως τώρα έχουν πια φτάσει στα όρια τους. Οι αποφάσεις που θα παρθούν, μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα. Οι αδέσμευτοι πιθανόν και να δώσουν μια ευκαιρία σε κάποιον φίλο τους, να τους δείξει τα συναισθήματα του.

Υδροχόος

Κάποιες οικονομικές ευκολίες, θα προκύψουν αυτές τις ημέρες, και θα σας ξεμπλοκάρουν από πολλά ζητήματα σας. Σε δεύτερο τόνο ασχοληθείτε και πιο βαθιά, με τον άνθρωπο σας που έχει κάποια θέματα που επιθυμεί να συζητήσει διεξοδικά με εσάς.

Ιχθείς

Οι σκέψεις του πρώην σας, είναι ακόμη επάνω σας. Τώρα χρειάζεται εσείς από την δική σας την μεριά να είστε σε μια εγρήγορση, έτσι ώστε να δώσετε απαντήσεις. Οι πιο πολλοί, άμεσα θα έχουν συναντήσεις και προτάσεις για μια ουσιαστική και μόνιμη επανασύνδεση.

   
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards