Αρχική » Aση Μπίλιου: Ζώδια Προβλέψεις Ερωτικές

Aση Μπίλιου: Ζώδια Προβλέψεις Ερωτικές

από admin
Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες;

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Παρασκευή για κάθε ζώδιο;

ζώδια κριός 

Αν γνωρίζεις πως υπάρχει ανισορροπία στη σχέση σου, τότε δεν είσαι υποχρεωμένη να την δεχτείς ή να την ανεχτείς επ’ αόριστο. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να ξεριζωθεί τώρα και όχι να συνεχίζεται.

Η επιδεξιότητα μπορεί να δημιουργήσει και να αναπτύξει βαθιές ρίζες, αν ο εραστής σου επωφελείται από μια ρύθμιση, περισσότερο από σένα. Μην φοβάσαι να μιλήσεις.ζώδια ταύρος

Η επιθυμία σου να δημιουργήσεις ή να προκαλέσεις κάτι δραματικό στη σχέση σου, θα εντατικοποιηθεί αυτό το διάστημα.

Αναρωτήσου όμως ειλικρινά, γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να το κάνεις αυτό. Η ανυπομονησία σου, μπορεί να δημιουργήσει μια πρόσκαιρη συγκίνηση…κάτι που δεν επιθυμείς κατά βάθος.

Πάρε τα μέτρα σου, υπομονετικά και όχι με βιασύνη.

ζώδια  δίδυμοι
Μπορεί να δεις ένα ρομαντικό θέμα που αφορά τη σχέση σου, με λιγότερη σοβαρότητα απ’ όση είναι απαραίτητη. Ίσως να υπάρχει κάτι που σε καθησυχάζει και δε σου προκαλεί σύγχυση…

Ή ανακαλύπτεις ότι ανησυχείς για κάτι που δεν αξίζει τόση προσοχή, ή αυτό που πιστεύεις ότι είναι προβληματικό στη σχέση σου, είναι τελικά χρήσιμο και θ’ ανακουφιστείς.

ζώδια καρκίνος

Η βελτίωση στα ερωτικά σου, μπορεί να απαιτήσει άρση περισπασμών. Αυτοί οι περισπασμοί μπορεί να είναι άτομα που δημιουργούν μπερδέματα και δεν φέρνουν κάτι χρήσιμο στο δεσμό σου. Είναι επίσης πιθανό, μερικοί άνθρωποι να έχουν κάνει κάποια σχόλια ή κάποιες προτάσεις σχετικά με την ερωτική σου ζωή, που θα μπορούσες να μην τους δώσεις καμία σημασία. Όπως και να ‘ναι όμως, μπορείς να ελέγξεις αυτές τις ενοχλητικές εξωτερικές επιρροές.

ζώδια  λέων

Αντί να κοιτάς αυτό που απολαμβάνουν οι άλλοι στη σχέση τους και να επιθυμείς να απολαύσεις κάτι παρόμοιο, επικεντρώσου σ’ αυτό για το οποίο πρέπει να νιώθεις ευγνωμοσύνη στη σχέση σου.

Συγκρίνεις την ερωτική σου ζωή με αυτή των άλλων…κι αυτό είναι άδικο και άχρηστο. Αν νιώθεις πως κάτι λείπει στη σχέση σου, τότε δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνεις τις βελτιώσεις που επιθυμείς.ζώδια παρθένος

Μερικές φορές, το πιο θαυμάσιο πράγμα στις ερωτικές σχέσεις, είναι οι ατέλειες που έχουν. Αυτό προσφέρει και στα δύο άτομα την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα το ένα για το άλλο και να βάλουν τα κεφάλια τους μαζί για να κάνουν τις βελτιώσεις που χρειάζονται.

Όταν σκέφτονται δύο κεφάλια μαζί, το αποτέλεσμα είναι συνήθως εντυπωσιακό και μακράς διαρκείας. Να είσαι πρόθυμη να εξετάσεις τα οφέλη της συνεργασίας με τον εραστή σου, για να κάνετε κάτι παρόμοιο τώρα.

ζώδια  ζυγός

Για να πάρεις αυτό που θέλεις από την ερωτική σου ζωή, να είσαι έτοιμη να παίξεις με τους κανόνες… Ή ίσως να υποχωρήσεις σε μερικούς? Η βελτίωση που θέλεις, πιθανότατα έχει να κάνει περισσότερο με την ικανοποίηση μιας ιδιαίτερης συγκίνησης, παρά με οποιοδήποτε συναίσθημα απελπισίας.

Αλλά θα υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στους κανόνες που επικρατούν και στο σπάσιμό τους. Άφησε την ηθική σου πυξίδα να σε βοηθήσει, να εντοπίσεις τη διαφορά!

ζώδια σκορπιός

Υπάρχουν πολλά οφέλη αν εξαλείψεις από το μυαλό σου κάποιες υποθέσεις που κάνεις για τη σχέση σου. Η διαίσθησή σου, έχει κάνει πιθανώς μια θαυμάσια δουλειά μέχρι τώρα! Γιατί έχεις καταφέρει να συνδυάσεις μια εικόνα της υπάρχουσας κατάστασης της σχέσης σου ή της στάσης σου απέναντι στον εραστή σου.

Ωστόσο, αν συνεχίσεις να χτυπάς σε τοίχο και να μη μπορείς να προχωρήσεις πέρα από ένα συγκεκριμένο σημείο, τότε καλύτερα να ρωτήσεις ανοιχτά τον αγαπημένο σου, αυτά που σκέφτεσαι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.ζώδια τοξότης

Η διαίσθησή σου θα έχει ένα σημαντικό μήνυμα να σου μεταδώσει, σχετικά με ένα ερωτικό σου σενάριο τώρα. Ωστόσο, θα μπορούσες να το ερμηνεύσεις σαν ένα αμφίρροπο προαίσθημα.

Δεν θέλεις να τρέφεις πολλές ελπίδες, επειδή δεν θέλεις να διακινδυνεύσεις ν’ απογοητευτείς. Αλλά, ταυτόχρονα, πιθανόν να νιώσεις ότι υπάρχει ένας γνήσιος λόγος για να αισθάνεσαι αισιόδοξη κι ενθουσιασμένη για ό,τι εκτυλίσσεται στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αυτό πρέπει να το πιστέψεις!

ζώδια αιγόκερως

Παρόλο που ίσως να πιστεύεις ότι έχεις φτάσει στον ερωτικό σου προορισμό, τον οποίο επιθυμούσες καιρό, μη πιστέψεις πως έχει τελειώσει το συναρπαστικό σου ταξίδι.

Αν μη τι άλλο, ξεκινάς μόλις την επόμενη φάση ενός ερωτικού ταξιδιού, που μπορεί να είναι διαφορετικό από οτιδήποτε έχεις βιώσει μέχρι τώρα. Και τα πραγματικά καλά νέα είναι, οι πολλές κι ευχάριστες, ενθουσιώδεις ευκαιρίες.ζώδια υδροχόος
Το γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μια σημαντική προσπάθεια ή να δείξεις επιμονή στη σχέση σου, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις να αντιμετωπίσεις κάτι περίπλοκο.

Ίσως δεν μπορείς να δεις την ευρύτερη εικόνα που ξεδιπλώνεται τώρα στα ερωτικά σου ζητήματα. Αλλά μπορείς να εμπιστευτείς, ότι εκεί που βρίσκεσαι είναι ένα πρώιμο στάδιο ενός μεγάλου, αλλά συναρπαστικού ταξιδιού!

ζώδια ιχθύες

Μπορεί να πιστεύεις ότι η αίσθηση της προσοχής που υπάρχει σε μια κατάσταση που αφορά την ερωτική σου ζωή, είναι απαραίτητη και δικαιολογημένη. Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα αληθές, αν δοκιμάζεις ένα σενάριο με τα ερωτικά σου, που μοιάζει με την παροιμία «όποιος καίγεται από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι».

Ωστόσο, ενθαρρύνεσαι να αναλάβεις το ρίσκο και ίσως νιώθεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάτι που βλέπεις στη σχέση σου, απαιτεί και αξίζει τον κόπο να το δεις αισιόδοξα! Κάνε το λοιπόν, σκοπό της ζωής σου.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards