Αρχική » Ζώδια Δευτέρας – Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια Δευτέρας – Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

από admin
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου - Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Δευτέρα για κάθε ζώδιο;

Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα και τα ερωτικά μας, όπως και τα οικονομικά μας, αντιμετωπίζουν δυσκολίες! Δοκιμασίες και ρήξεις, θα πληγώσουν τους Σταθερούς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον φιλικό τομέα! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι θα σε ωφελήσουν και θα σε βοηθήσουν, για να εκπληρώσεις τους υψηλούς σου στόχους! Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς σε εγωκεντρικές συμπεριφορές, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας κόντρες και διαφωνίες, με τους φίλους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις άμεσα την προκλητική συμπεριφορά απέναντι στο έτερον σου ήμισυ, αλλά να προσπαθήσεις με έξυπνους τρόπους να βελτιώσεις την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, θα σου δώσουν σπουδαίες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, αλλά και στα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις, συνεργασίες και συμφωνίες σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δύσκολες καταστάσεις σε πολλούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε αρκετές διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσπάθησε να βελτιώσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και φήμη, αποφεύγοντας ανώριμα λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε ανούσιο και επιπόλαιο φλερτ, γιατί θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το ταίρι σου, επικεντρώνεστε μόνο σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το συναίσθημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά απ’ό,τι επιθυμούσες. Οικονομικά, πρέπει άμεσα να περιορίσεις τις σπατάλες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Φίλε Δίδυμε, σήμερα ορισμένες συγκυρίες και καταστάσεις, που θα έρθουν στον δρόμο σου, μέσα από επαφές, συνομιλίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε αγχώσουν αρκετά, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου! Αν περιορίσεις την τάση σου για επιπολαιότητα και ανωριμότητα σε λόγια και συζητήσεις, θα ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες νέες γνωριμίες, ευχάριστα ουσιαστικά νέα και μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις την σημερινή ημέρα σοβαρές συζητήσεις, με το ταίρι σου, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πες όχι σε καινούργιες συμφωνίες και νέα ξεκινήματα την σημερινή ημέρα! Οικονομικά θα πετύχεις έναν υψηλό στόχο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα ορισμένες εμμονές σου, εντείνονται και σε εξαντλούν! Επικεντρώνεσαι στις βαθιές σου επιθυμίες και την διορατικότητα σου, ωστόσο η μέχρι τώρα πειθώ σου σε επαφές και συναναστροφές, δεν σε εξυπηρετεί όπως συνήθως, για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, οι υποψίες σου για κάποιους, βγαίνουν αληθινές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς με άσχημους τρόπους να πάρεις στα χέρια σου, τον έλεγχο στην σχέση σου και μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς το άλλο σου μισό, γιατί θα τον απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, που αφορούν τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει ορισμένες αλήθειες στον δρόμο σου, που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις την συμπεριφορά σου και να σοβαρευτείς και να γίνεις πιο ολιγαρκής! Καλό θα ήταν να πεις όχι σπουδαίες και τελεσίδικες αποφάσεις την σημερινή ημέρα, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλούς τους τόνους στην σχέση σου, αν δεν θες να έρθεις σε ρήξη με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος έρχονται σίγουρα νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα απέφυγε νέα ξεκινήματα και ερωτικές αποφάσεις σήμερα! Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο ήδη, μην κάνεις κίνηση προσέγγισης προς το παρόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προστάτεψε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, παραμένοντας σοβαρός και έντιμος! Οικονομικά, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις και υπογραφές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Παρθένε, πολλά θα είναι τα πρακτικά προβλήματα την σημερινή ημέρα στην καθημερινότητα σου και θα αισθανθείς εξαντλημένος! Οφείλεις να κάνεις ώριμες, έξυπνες και εποικοδομητικές δράσεις και κινήσεις, ώστε οι υποχρεώσεις σου και οι εκκρεμότητες σου να διεκπεραιωθούν! Επίσης, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, πρέπει να πεις όχι σε αλλαγές εμφάνισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ, ώστε να μην γίνουν λάθη και εκτεθείς στην δουλειά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την τάση σου για απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς το άλλο σου μισό, διότι θα σας απομακρύνει συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθουν αρκετές αναποδιές, γι’αυτό φρόντισε να διατηρείς την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Οικονομικά, ίσως υπάρξουν κάποια έξτρα έξοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Φίλε Ζυγέ, η ημέρα θα σου φέρει καλοπέραση και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι ώριμος και σοβαρός, ιδίως στις κοινωνικές σου σχέσεις! Μην παρασύρεσαι σε ανώριμες συμπεριφορές, εγωκεντρισμό και έπαρση, λόγω της Συνόδου Τετράγωνο Αφροδίτης -Κρόνου! Αν θες να προστατέψεις την καλή σου φήμη, πρέπει να αποφύγεις γκάφες και λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος, ωστόσο απέφυγε εγωισμό, ανωριμότητα και απαιτητικότητα απέναντι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έχεις έντονη ερωτική διάθεση και όρεξη για ασταμάτητο φλερτ, αλλά πρέπει να αποφύγεις υπερβολές, για να μην εκτεθείς και χαλάσεις την καλή σου φήμη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απέφυγε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, γιατί θα βγεις χαμένος! Οικονομικά ξοδεύεις πολλά και ανούσια, γι’αυτό προσοχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Σκορπιέ, συγκεντρώσου σήμερα στις επιθυμίες σου, τα όνειρα σου και τους στόχους σου, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Πιθανόν, την σημερινή ημέρα, να κλονιστούν ορισμένες συγγενικές σχέσεις, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης -Κρόνου! Εσύ οφείλεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να συζητήσεις ώριμα με το ταίρι σου για τα προβλήματα που προϋπήρχαν, χωρίς νεύρα, ξεσπάσματα και γκρίνιες! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν και ενδεχομένως, να θελήσεις να τον πλησιάσεις ξανά! Καλύτερα να αποφύγεις μία τέτοια προσέγγιση, γιατί θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, προκύπτουν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Αγαπητέ Τοξότη, λόγω της σημερινής Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, ίσως να κλονιστούν με διάφορους τρόπους, οι κοινωνικές σου επαφές, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου, αλλά και οι συναναστροφές σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Επιπλέον, οφείλεις να περιορίσεις οπωσδήποτε, την τάση σου για κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε συναισθηματική και ουσιαστική επικοινωνία με το έτερον σου ήμισυ και μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή προσβολές λόγω νεύρων! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα και αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την το φλερτ! Παρέμεινε ώριμος και σοβαρός, αν θες να βρεις κάτι αξιόλογο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι αρκετά μπερδεμένες, κυρίως όσον αφορά σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, απέφυγε συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα απολαμβάνεις και εκμεταλλεύεσαι την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ακαταμάχητη γοητεία σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχεις το δικαίωμα να το παρακάνεις με απαιτήσεις και πείσματα! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει να θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας άσχημη συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα, γιατί σίγουρα θα οδηγήσουν την σχέση σου σε ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα! Μην ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα! Θα δεις αργότερα αν όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα και να δώσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι αργοί σου ρυθμοί είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο! Στα οικονομικά θα πρέπει να κόψεις τις άσκοπες σπατάλες, γιατί θα έχεις απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Φίλε Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θέλει αρκετή προσοχή και πρέπει να προστατέψεις όλα σου τα κεκτημένα, με όλες σου τις δυνάμεις, για να παραμείνουν στην ζωή σου! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε καθιστά επιρρεπή σε επιπόλαια λάθη που δεν μπορούν να διορθωθούν! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες σου, παραμένοντας όμως οπωσδήποτε λογικός και ώριμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα δυσάρεστο νέο, που αφορά το ταίρι σου και θα σου μειώσει τις ελπίδες, για την σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες, καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι μάλλον κάπως επιπόλαιος! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, αλλά θα πρέπει να είσαι ώριμος και προσγειωμένος, αν θες να γίνει μία όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, σήμερα γίνονται ιδιαίτερα πιεστικές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Καλή Εβδομάδα! Φίλε Ιχθύ, σήμερα πρέπει να επικεντρωθείς με σύνεση και λογική, στο τι πραγματικά θες για να είσαι ήρεμος και ευτυχισμένος! Επιθυμείς διακαώς να αισθανθείς και πάλι δυνατός και ανανεωμένος συναισθηματικά! Δυστυχώς όμως, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στο πάθος σου να σε οδηγήσει σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα! Οφείλεις να αντισταθείς, γιατί κινδυνεύεις από σοβαρές αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι αρκετά τα προβλήματα και ίσως αγχώνεσαι σήμερα. Οικονομικά, βρες τώρα λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν!

Πηγή: oroskopos.gr

   
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards