Αρχική » Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 1-7 Αυγούστου 2022

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 1-7 Αυγούστου 2022

από admin
Ζώδια Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Πώς θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα (1-7 Αυγούστου 2022) για τα ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει.

Ζώδια: Οι αστρολογικές μας προβλέψεις για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου 2022 από τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός
Σύντομα θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σας ζωή. Προς το παρόν όμως χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα αισθηματικά και τα οικονομικά σας, και, αν έχετε προβλήματα υγείας δεν θα πρέπει να τα παραμελήσετε. Αν δεν προσέξετε μπορεί να πέσετε σε μια κατάσταση αμφισβήτησης των ικανοτήτων και ιδιοτήτων σας και ενδεχομένως να δείτε την ματαιότητα σε πολλές από τις δραστηριότητες σας. Πρέπει να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα και να σκεφτείτε πιο πρακτικά .

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης Ταύρος
Φανείτε επιφυλακτικοί με τις αντιδράσεις σας απέναντι σε αισθηματικές προκλήσεις καθώς αυτό το διάστημα θα φανεί πόσο θα αντέξουν οι σχέσεις σας ή με τι τρόπο θα αντικατασταθούν αν πραγματικά έχουν κλείσει. Θα εντείνετε τις απαιτήσεις από τον εαυτό σας και τους άλλους ή θα συνειδητοποιήσετε τα αρνητικά στοιχεία της συμπεριφοράς των δικών σας ανθρώπων τα οποία δεν ήταν τόσο αισθητά το προηγούμενο διάστημα. Υπάρχει όμως και η εκδοχή που κάποιοι από εσάς να παγιώσουν μια σχέση που έχει ήδη δοκιμαστεί. Ένα σενάριο διακοπών μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες. Μην εκτίθεστε!

Δίδυμοι
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάθε είδους, μην είστε απρόσεκτοι όταν οδηγείτε ή κυκλοφορείτε και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους της εποχής. Η εβδομάδα εντείνει τις αντιξοότητες στην εργασία σας και σας επιβάλλει όχι μόνο να φανείτε χρήσιμοι στο περιβάλλον σας, αλλά να υπηρετήσετε ακόμα πιο ολοκληρωτικά το σύστημα ή τους ανθρώπους εκείνους από τους οποίους εξαρτάστε! Δώστε προσοχή στην οικογένεια και στις ανάγκες των παιδιών! Ένα οικονομικό ζήτημα απαιτεί λεπτούς και ευέλικτους χειρισμούς. Μεταξύ άλλων, χαρείτε μικρές αποδράσεις.

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης Καρκίνος
Προνοήστε για τις οικονομικές κακοτοπιές που μπορεί να φέρει μια πρόσφατη επιλογή σας. Κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να κερδίσετε τα περιθώρια που εξυπηρετούν τους σκοπούς σας, αλλά η εβδομάδα φέρνει αντιξοότητες στα οικονομικά και αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φροντίζει να έχετε κάποιες συμφέρουσες εναλλακτικές, τόσο σε προσωπικά και αισθηματικά, όσο και σε πρακτικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Αν βαδίσετε συντηρητικά, υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης της καθημερινότητάς σας, ενώ οι ελεύθεροι έχετε περισσότερες προκλήσεις από το περιβάλλον των διακοπών σας.

Λέων
Οι ερωτευμένοι ίσως δοκιμαστείτε από το σύντροφο σας, ή από μια κατάσταση που θα εξελιχθεί και θα δοκιμάσει εκείνον. Κατ επέκταση οφείλετε να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση, να συμβιβαστείτε με μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει, αλλά να δώσετε και κάποια περιθώρια ώστε να έχετε ευχάριστο ελεύθερο χρόνο ή διακοπές. Κερδίστε έξυπνα τις εντυπώσεις σε ένα απαιτητικό κοινωνικό περιβάλλον. Μια διαφορά με άτομο του περιβάλλοντός σας, δεν πρέπει να τραβήξει σε μάκρος. Ασχοληθείτε και επιλύστε μια οικονομική σας ανάγκη χωρίς να κηρύξετε πόλεμο σε κανέναν!

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης Παρθένος
Το στενό περιβάλλον είναι ο τομέας που πρέπει να προσέξετε περισσότερο αυτό το διάστημα. Αποφύγετε οτιδήποτε θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες στην οικογένεια σας ή θα βάλει τον κίνδυνο μέσα στο σπίτι σας. Θα έλεγα επίσης να προσέξετε την ασφάλεια των κεκτημένων σας από οποιαδήποτε επιτήδεια διάθεση κλοπής ή εξαπάτησης. Η χαλάρωση της εποχής δεν πρέπει να σας επηρεάζει υπερβολικά ώστε να μεταθέτετε υποχρεώσεις σας για το μέλλον. Επίσης το κλίμα που θα διαμορφωθεί πρέπει να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα αποφεύγοντας επιθετική συμπεριφορά και βιαστικές αποφάσεις.

Ζυγός
Οι δεσμευμένοι ανανεώστε την σχέση σας με τον σύντροφο σας και οι αδέσμευτοι κρίνετε μια καινούργια γνωριμία με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Κερδίστε τις εντυπώσεις με την συμπεριφορά και την καλή σας διάθεση. Κοινωνικά, προβλέπονται πολλές δραστηριότητες και ευχάριστες προσκλήσεις. Αν η διάθεσή σας όμως δεν είναι η κατάλληλη φροντίστε να απομονωθείτε σε περιβάλλον που σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Έτσι σκέφτεστε καλύτερα και πιο δημιουργικά, μέχρι να φτάσουμε στο δεύτερο μισό του μήνα που θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να δείξετε αξία και ικανότητες. Ξεκουραστείτε και βρείτε την ψυχική σας υγεία!

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης Σκορπιός
Προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις, επικίνδυνες συναναστροφές, επιπόλαιες επιλογές και κάθε μορφή έκφρασης που θα μπορούσε να σας εκθέσει ή να σας ταλαιπωρήσει. Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε θέματα μετακίνησης, επικοινωνίας, συνεργασιών και αιφνίδιων συμπτώσεων σε όλη την πορεία της. Οι άλλοι κρατούν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, αποφύγετε όμως να παραβλέψετε τις δικές σας επιθυμίες. Οικονομικά προνοήστε ώστε να μπορείτε να καλύψετε μια ανάγκη που μπορεί να προκύψει αργότερα μέσα στον μήνα. Όσοι είστε σε διακοπές, μην επηρεάζεστε από καταστάσεις που δεν σας αφορούν!

Τοξότης
Αισθηματικά τα πράγματα βελτιώνονται κάπως κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας και εσείς αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τι θέλετε και τι όχι. Πρέπει όμως κι εσείς να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, ή να αλλάξετε λίγο την τακτική σας απέναντι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή είναι ο σύντροφός σας. Είναι πιο εύκολο τώρα να αποκτήσετε πρόσβαση σε κοινωνικούς κύκλους ή συντροφιές που σας ενδιαφέρουν. Κάποιοι από εσάς θα έχετε μια αναβίωση του παρελθόντος και πρέπει να θυμάστε ότι το ίδιο λάθος δεύτερη φορά, κοστίζει ακριβότερα. Σας επιτρέπεται να είστε καταναλωτικοί και να ξοδέψετε χρήματα για την ευχαρίστησή σας.

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης Αιγόκερως
Αναπτύξτε την προνοητικότητα και καταπολεμήστε τους φόβους. Η εβδομάδα αυτή θα μεγαλώσει το άγχος για όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχετε, ιδιαίτερα αν νιώθετε ότι τα περιθώρια τακτοποίησής τους λιγοστεύουν. Μην σας πιάνει πάντως πανικός γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο αρκεί να σταματήσετε για λίγο να συζητάτε και να τρέχετε και να σκεφτείτε ήρεμα τα προβλήματα σας. Προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας, αποχαιρετίστε το παρελθόν και βάλτε θεμέλια στις νέες σας επιδιώξεις. Μην επιβαρύνετε τις διακοπές σας με περισσότερες υποχρεώσεις!

Υδροχόος
Η εβδομάδα ευνοεί τις αισθηματικές σας επιδιώξεις. Φροντίστε την εικόνα και την συμπεριφορά σας. Κάποιοι σας προσέχουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε και αυτό δημιουργεί ευθύνες απέναντι σε τρίτους, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα. Θέματα εργασίας, ή πρακτικής φύσεως θα σας απασχολήσουν για σύντομο διάστημα και θα χρειαστεί να δώσετε αποτελεσματικές λύσεις. Ταξιδέψτε σε μέρη που σας αρέσουν, επικοινωνήστε με ανθρώπους που σας φαίνονται ενδιαφέροντες και, ακόμα, ανανεώστε την εμφάνισή σας! Από την άλλη, παρακολουθήστε τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν, έστω και αν βρίσκεστε σε διακοπές.

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης Ιχθύες
Φροντίστε να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από την αισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα εσείς που βιώνετε μια μακρόχρονη σχέση. Το δύσκολο είναι να βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε χωρίς να διακινδυνεύσετε τα κεκτημένα σας. Οικονομικά, οι εποχικά εργαζόμενοι διαπιστώνετε ότι τα αποτελέσματα είναι χαμηλότερα των προσδοκιών σας, αλλά, ευτυχώς, το παιχνίδι δεν τέλειωσε ακόμα. Εντείνετε τις προσπάθειες βελτίωσης του εισοδήματός σας καθώς υπάρχουν ευκαιρίες να ασχοληθείτε με κάτι αποδοτικό. Προγραμματισμένα ταξίδια και μετακινήσεις είναι στις δυνατότητες της εβδομάδας, έστω και με κάποια καθυστέρηση, ή αλλαγή ενός σχετικού παράγοντα.

Πηγή: oroskopos.gr

Μοιράσου το άρθρο!
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards