Αρχική » Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 12/10/2020 έως 18/10/2020

Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 12/10/2020 έως 18/10/2020

από admin
Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 12/10/2020 έως 18/10/2020

Zώδια: Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη αναστατώσεις και κακή πληροφόρηση, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 12/10/2020 έως 18/10/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για σας, εφόσον η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί την προσωπική σας ζωή, με έναν απόλυτο τρόπο. Οι όψεις που σχηματίζονται προς εκείνη, από τον Πλούτωνα και τον Άρη, [που φιλοξενείτε στο δικό σας ζώδιο], θα σας αποτρέψουν να ξεκινήσετε τώρα μία νέα συνεργασία, ή μία νέα σχέση. Καλό είναι να μην διαφωνήσετε έντονα με τους άλλους, γιατί θα υπάρξουν προβλήματα που δυστυχώς θα έχουν διάρκεια.


ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, οι δυσκολίες αυτής της εβδομάδας θα είναι κυρίως σε θέματα επικοινωνίας, αλλά κυρίως για σας που είστε γεννημένοι 29 -30/4 και 1/5, θα είναι περισσότερο έντονες. Από την Τετάρτη και μετά, είναι καλό να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν, Στις 16/10, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας επηρεάζει σε θέματα καθημερινότητας και εργασιακά. Μπορεί επίσης να χαλάσει η ψυχολογία σας με καταστάσεις που δεν μπορείτε αυτή την στιγμή να διαχειριστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας, θα έχει για σας μία έντονη επιρροή στην καθημερινότητα σας και θα υπάρξει μία δύσκολη προέκταση στην ψυχολογία σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε μετά την Παρασκευή, θέματα που είναι σε αναμονή, γιατί θα δημιουργηθούν οι πιο κατάλληλες συνθήκες για να βρεθούν οι λύσεις, με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η Νέα Σελήνη, στις 16/10, πιέζει την συναισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας προκαλέσει αστάθεια σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε περισσότερο και θα έχετε μία αρνητικότητα που καλό είναι να μην την βγάλετε σε αποφάσεις που τυχόν πρέπει να πάρετε. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν, που θα κάνουν την παρουσία τους αυτές τις μέρες.


ΛΕΩΝ

Θα λειτουργήσει τις μέρες αυτές πολύ έντονα στο μυαλό σας η οποιαδήποτε αλλαγή κατοικίας, ακόμη και μία ανακατασκευή του χώρου σας. Βέβαια καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις στα θέματα αυτά, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξετε γνώμη. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη θα σας κάνει απρόσεκτους σε εκείνα που λέτε και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παραπληροφόρηση θα είναι το μελανό σημείο αυτών των ημερών, αλλά η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα γλυκάνει πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν. Όσον αφορά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δημιουργήσει δυσκολίες στον οικονομικό τομέα και θα ανοίξει μία μικρή περίοδο με ατυχή γεγονότα, που θα αφορούν τις υλικές σας απαιτήσεις, ή προσδοκίες. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας και μην ξεκινήσετε καμία οικονομική δοσοληψία, με άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι δύσκολες για τα οικονομικά θέματα και σίγουρα θα πρέπει να δείξετε ωριμότητα σε αυτόν τον τομέα πριν δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε περισσότερο υποψιασμένοι στις προσωπικές σας επιλογές, να μην πάρετε τώρα καμία απόφαση, απλά να καταλάβετε που βρίσκεστε και ποιους ανθρώπους έχετε δίπλα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη παρέα για αυτό το διάστημα, εφόσον η ζωή σας γίνεται κουραστική με ασυνεννοησία και αναβολές, οι οποίες θα σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Η Νέα Σελήνη, στις 16/10 στο ζώδιο του Ζυγού, φανερώνει τους προβληματισμούς σας για κάποια πρόσωπα, που θέλουν να σας επιβάλλονται. Ήρθε η στιγμή να επαναστατήσετε και να ζήσετε αποκομμένοι από το παρελθόν που δεν σας κάνει καλό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, ιδίως του πρώτου δεκαημέρου, η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα είναι έντονη στην καθημερινότητα σας, με παρεξηγήσεις και λόγια που θα σας προβληματίσουν. Ο Ερμής κινείται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, κάνοντας πολύ ενεργό το παρασκήνιο και τα πρόσωπα που κινούνται εις βάρος των συμφερόντων σας. Επίσης η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σας ωθεί να αλλάξετε πλεύση στα προσωπικά σας, αλλά και στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι πλούσια από γεγονότα, για τους περισσότερους από εσάς. Ο ανάδρομος Ερμής μπλοκάρει τα συναισθήματα σας και πολύ πιθανόν να έχετε περισσότερη γκρίνια και παράπονα από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει έντονα στα επαγγελματικά σας, εφόσον θα δείτε ότι τα σχέδια σας θα γίνονται αρκετά πιο απαιτητικά από ότι είχατε υπολογίσει, λόγω νέων καταστάσεων που θα προκύψουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά πλάνα θα αλλάξουν μέχρι και τις 3/11, οπότε και μην αγωνιάτε να ολοκληρώσετε εδώ και τώρα τα σχέδια σας. Αφήστε λοιπόν τα σημαντικά και εμπιστευτείτε τον χρόνο που θα σας δείξει πως να κινηθείτε. Η Νέα Σελήνη στις 16/10, θα επιδράσει αρκετά έντονα στα συναισθήματα σας και ίσως χρειαστεί να πείτε κάποια λόγια που θα σας εκθέσουν ή δεν θα είναι σωστό να ειπωθούν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η στιγμή να ξανασκεφτείτε τα θέματα που θα πρέπει να επιλύσετε και αφορούν εσάς και κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να ακούσετε κάτι που είναι ψευδές, ιδίως τις τρις πρώτες μέρες της εβδομάδας, ενώ θα έχετε αρκετό χρόνο, να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα θέματα που θα προκύψουν αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας και γενικά τις δραστηριότητες με απώτερο σκοπό το κέρδος.



Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards