Αρχική » Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

από admin
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου - Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι το Σαββατοκύριακο για κάθε ζώδιο;


Ζώδια: Η καλύτερη μέρα του διημέρου είναι η σημερινή μέχρι τις 18:30. Από το βράδυ και όλη την Κυριακή οι εξελίξεις στην προσωπική, αλλά και στην κοινωνική ζωή σε παγκόσμιο επίπεδο θα είναι εξαιρετικά δύσκολες σε θέματα επικοινωνίας, συμφωνιών, συζητήσεων και διαδρομών.

Ο Ερμής, σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα από σήμερα το βράδυ και όλη την Κυριακή, δείχνει γεγονότα και συζητήσεις που μπορεί να φέρουν ένα οριστικό τέλος στις σχέσεις των ανθρώπων. Προστατεύστε τα παιδιά και νεαρά άτομα και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή όταν οδηγείτε, αλλά και σε όλα τα μέσα μεταφοράς.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο; Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων 5 ημερών του ζωδίου τους. Τα ζώδια του Ερμή, Δίδυμοι και Παρθένοι, και το ζώδιο του Πλούτωνα, ο Σκορπιός.

Οι σκέψεις θα είναι απαισιόδοξες, θα αποκαλυφθούν μυστικά που θα πληγώσουν.

Προσοχή στις εκρήξεις κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά.

Μια συζήτηση μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά και η ταχύτητα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και στα media θα υπάρξουν πολλές θερμές αντιδράσεις. Βγαίνουν ειδήσεις που σοκάρουν και που αφορούν παιδιά και νεαρά άτομα.

Κριός Ο Ερμής, τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, σας προκαλεί προβλήματα και απαισιόδοξες σκέψεις σε ό,τι αφορά στο οικονομικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Προσέξτε όταν οδηγείτε και προστατεύστε και άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι Κριοί του Μαρτίου την Κυριακή θα είστε πολύ καλύτερα.

Ταύρος Ευτυχώς η δύσκολη επιρροή του Σαββατοκύριακου δεν επηρεάζει το δικό σας ζώδιο. Το Σάββατο, ως το απόγευμα, είναι μια ευνοϊκή μέρα για να βγείτε έξω, να συζητήσετε και να ανανεώσετε τις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες. Η Κυριακή χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.

Δίδυμοι Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, συγκρούεται με τον Πλούτωνα και εσείς για κάποιο λόγο οικονομικής ή προσωπικής φύσεως μεγεθύνετε τις φοβίες, τις ανασφάλειες και τις απαισιόδοξες σκέψεις. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και με τα επαγγελματικά σας σχέδια για να ξεχαστείτε.

Καρκίνος Τις σημαντικές κινήσεις, συζητήσεις, ακόμα και τις αγορές σας προγραμματίστε τις για σήμερα, έως το απόγευμα. Μετά, καλό θα είναι να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με απλές καθημερινές δραστηριότητες. Προσοχή με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη.

Λέων Αποφύγετε επικίνδυνα σπορ και φροντίστε την υγεία και την ευεξία σας. Οι σχέσεις με ανθρώπους στο χώρο της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας μπορεί να διαταραχθούν. Αποφύγετε αυτό το Σαββατοκύριακο ένα ταξίδι ή ακόμα και το σχεδιασμό ενός μελλοντικού σημαντικού γεγονότος.

Παρθένος Επηρεάζεστε ιδιαίτερα από τις όψεις του Ερμή, οπότε από σήμερα το βράδυ και την Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα, κινήσεις και αγορές με την πιστωτική σας κάρτα, αλλά και μια συζήτηση που μπορεί να πληγώσει τη σχέση σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ζυγός Προσοχή στη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή κάποιον συνεργάτη, αλλά κυρίως στις οικογενειακές σας σχέσεις. Ειδικά για τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών σε μια συζήτηση ή συνάντηση μπορεί να γίνει ρήξη της οικογενειακής και συντροφικής αρμονίας.

Σκορπιός Ο Πλούτωνας, δικός σας κυβερνήτης, σε δύσκολη όψη με τον Ερμή δείχνει πως μπορεί να πείτε ή ακόμα και να κάνετε κάτι που θα πληγώσει και θα πονέσει κάποιο δικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε αγορές και αν μπορείτε και διαδρομές. Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε την ασφάλεια του αυτοκινήτου η μηχανημάτων και μέσων επικοινωνίας.

Τοξότης Τα οικονομικά σας σάς αγχώνουν και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έκτακτα έξοδο για ένα χόμπι, την επιχείρησή σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να αποφύγετε περιττά έξοδα, αλλά και συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας που μπορεί να πληγώσουν.

Αιγόκερως Σας απασχολεί η οικογένειά σας ή ακόμα και το σπίτι και η ακίνητη περιουσία σας. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξετε οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών και να αποφύγετε συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Καλύτερη μέρα η σημερινή, μέχρι το απόγευμα.

Υδροχόος Το παρασκήνιο είναι ισχυρό και μπορεί να μάθετε πληροφορίες που θα σας πληγώσουν. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και προφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από κακοπροαίρετα σχόλια. Αποφύγετε την ταχύτητα όταν οδηγείτε και ελέγξτε το μέσο μεταφοράς ή επικοινωνίας σας.

Ιχθύες Οικονομικές υποθέσεις σας απασχολούν. Εκτακτα έξοδα μπορεί να σας φέρουν σε διαμάχη με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευνοϊκότεροι μέρα η σημερινή, έως τις 18:30.

   

eleftherostypos

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards