Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Παρασκευή για κάθε ζώδιο;

ζώδια σήμερα  Κριός 

Ταλαντεύεστε ανάμεσα στην πρακτικότητα και τον αυθορμητισμό, αγαπητοί Κριοί! Επί αυτού ευθύνεται ένα διασπαστικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον επαναστάτη Ουρανό. Επειδή κεντρίζουν τους τομείς σας της απόλαυσης και της ευθύνης, θα θυμηθείτε την έκφραση «αντιστέκομαι στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό».

Αν θεωρούσατε ότι έχετε καταλήξει σε όσους και όσα χρειάζεστε, ένα άτομο θα σας δείξει μια νέα οπτική των πραγμάτων. Γι’ αυτό να έχετε ανοικτό μυαλό, ώστε να απολαύσετε τη συναρπαστική ενέργεια του διαφορετικού… Μην διστάσετε να εξωτερικεύσετε όσα νιώθετε, αρκεί να μην χάσετε το μέτροζώδια σήμερα Ταύρος

Αν θέλατε να κάνετε μια επανάσταση, σταθείτε στη γραμμή εκκίνησης! Αγαπητοί Ταύροι, η Σελήνη από τον οικιακό σας τομέα σχηματίζει ένα προκλητικό τετράγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό στο ζώδιό σας.

Αν κάποιοι σας έχουν φέρει στα όριά σας, αυτή είναι η στιγμή να αλλάξετε κάθε πρακτική σας που θεωρούν δεδομένη. Πολλοί μπορεί να απορήσουν με την ορμή σας, ωστόσο είναι απαραίτητο να ανατρέψετε τις δικλείδες ασφαλείας τους…

Να ξέρετε ότι η ενέργεια καινούργιων ανθρώπων γύρω σας, θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική!

ζώδια σήμερα  Δίδυμοι
Να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Με αυτή την αρχή πρέπει να κινηθείτε, καθώς η Σελήνη από τον κοινωνικό σας τομέα συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Μπορεί να πείτε τα πιο αλλόκοτα ή σοκαριστικά πράγματα και να ξεκινήσουν οι συγκρούσεις.

Όσο κι αν το παλέψετε, δεν πρόκειται να πάρετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Γι’ αυτό αφήστε για αύριο τις πιο σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις. Προτιμήστε να αποστασιοποιηθείτε λίγο και να διαλογιστείτε…

Οι εφαρμογές της «πρόχειρης αποθήκευσης», έχουν δημιουργηθεί για κάτι τέτοιες φάσεις!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Κρατήστε σφικτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένα τετράγωνο απερισκεψίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον παρορμητικό Ουρανό, μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό για αχρείαστες σπατάλες.

Χωρίς να φτάσετε στο άλλο άκρο της αυστηρής οικονομίας, χρειάζεστε μια ευρύτερη οπτική των δεδομένων σας.

Αν δεν έχετε κεφάλαια να ξοδέψετε, απομακρυνθείτε από κάθε δέλεαρ ή έξαρση γενναιοδωρίας. Αλλά τα δημιουργικά εγχειρήματα μπορούν να επιφέρουν κέρδη – και θα σας δώσουν επίσης ασφάλεια και ικανοποίηση!ζώδια σήμερα  Λέων
Αποφύγετε τις συγκρούσεις με την εξουσία κάθε τύπου, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη από το ζώδιό σας συγκρούεται με τον επαναστάτη Ουρανό στη ζώνη της καριέρας σας. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε αντιπαράθεση με ηγετικές φιγούρες ή συνεργάτες που δεν προσφέρουν όσα εσείς.

Ακόμα κι αν έχετε δίκιο, θα πρέπει να χειριστείτε τη συγκυρία με ψυχραιμία. Αν σας ενθουσιάσει κάτι καινούργιο, δώστε λίγες μέρες περιθώριο για να δείξει την ευρύτερη και μακροπρόθεσμη εικόνα του!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Τα συναισθήματα δεν αποτελούν γεγονότα, αγαπητοί Παρθένοι! Ο προκλητικός Ουρανός θα βρεθεί σε δυσχερή όψη με τη Σελήνη από τον Λέοντα, στον ομιχλώδη 12ο Οίκο σας. Επειδή θα μειωθεί κάπως η αυτοπεποίθησή σας, μην κάνετε εκπτώσεις τώρα στα φιλόδοξα όνειρά σας.

Μην πιέσετε τον εαυτό σας για τίποτα, γιατί έχετε την τάση να εκνευρίζεστε όταν νιώθετε ανασφαλείς. Προτιμήστε να κινηθείτε αυτόνομα και να αναζητήσετε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!

ζώδια σήμερα  Ζυγός
Προσέξτε τα όρια των αντοχών και τα νεύρα σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ανατρεπτικός Ουρανός σχηματίζει ένα δόλιο τετράγωνο με τη Σελήνη από τον Λέοντα και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων.

Αυτή η όψη θα σας κάνει ανήσυχους και ίσως πιο παρορμητικούς απ’ όσο χρειάζεται. Επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος για αναπάντεχες συγκρούσεις, προσέξτε τις απερίσκεπτες απαντήσεις. Να θυμάστε ότι δεν θα επιλύσετε κάτι, αν απλά απομακρυνθείτε από όσα σας ενοχλούν. Προτιμήστε την ψυχραιμία αντί να κάψετε γέφυρες!ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μειώστε την ταχύτητα σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα ύπουλο τετράγωνο ανάμεσα στον προτρεπτικό Ουρανό και τη Σελήνη, θα επηρεάσει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Για να μην βάλετε μόνοι σας εμπόδια στην πορεία σας, αφήστε τους ανταγωνισμούς.

Με διάθεση συμβιβασμού και διπλωματία θα κερδίσετε πολύ περισσότερα. Αυτό ισχύει τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σας ζωή… Εσείς πρέπει να δείξετε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στα δύσκολα, αν θέλετε να αναδειχθείτε νικητές!

ζώδια σήμερα Τοξότης
Αποφύγετε ό,τι σας κάνει να νιώθετε άβολα, αγαπητοί Τοξότες! Ο προκλητικός Ουρανός σχηματίζει ένα ύπουλο τετράγωνο με τη Σελήνη στον ασαφή 9ο Οίκο σας. Η ανάγκη σας θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια, όχι με διπλωματία.

Αλλά αν σας συνεπάρει η ορμή, είναι πιθανό να παρερμηνευτείτε και να προκληθούν αχρείαστες εντάσεις. Μείνετε στα γεγονότα και μόνο – και μην πείτε τίποτα που δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω στη συνέχεια!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Να είστε προετοιμασμένοι για μια δόση κυκλοθυμίας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα ύπουλο τετράγωνο ανάμεσα στον προκλητικό Ουρανό και τη Σελήνη, κεντρίζει τον 8ο Οίκο της ψυχολογία σας. Επειδή θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι, φροντίστε από νωρίς να το χειριστείτε με σύνεση. Μπορείτε να πείτε όσα σκέφτεστε, χωρίς να φανείτε εκφοβιστικοί ή ότι χτυπάτε κάτω από τη μέση… Εστιάστε στην ψυχραιμία και θα κερδίσετε πολύ περισσότερα!ζώδια σήμερα Υδροχόος
Νιώθετε διχασμένοι για μια προσωπική σας σχέση, αγαπητοί Υδροχόοι; Φταίει ένα δόλιο τετράγωνο ανάμεσα στον ανεξάρτητο Ουρανό και τη Σελήνη, στον τομέα σας των δεσμών. Όσο κι αν λατρεύετε το ταίρι σας, κάποιο στοιχείο του σας κάνει να θέλετε να τρέξετε μακριά του.

Αν αναρωτιέστε, η αλήθεια είναι ότι γίνεστε πιο μελοδραματικοί απ’ όσο πρέπει… Μην επιλέξετε την αποχώρηση, μαζέψτε το κουράγιο σας και καθίστε να συζητήσετε. Καλύτερα να θέσετε ειλικρινά και ανοικτά όσα σας πιέζουν, αντί να τα αφήνετε να σωρεύονται!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Να είστε έτοιμοι να βιώσετε κάποιες ανατροπές σε διάφορα επίπεδα, αγαπητοί Ιχθύες! Θα τις προκαλέσει ένα τετράγωνο πρόκλησης, ανάμεσα στον επαναστάτη Ουρανό και τη Σελήνη στον 6ο Οίκο της ευμάρειάς σας.

Ίσως κάποια άτομα του στενού σας κύκλου προκαλέσουν δράματα, ίσως ανακαλύψετε ότι είστε αλλεργικοί στο αγαπημένο σας φαγητό. Με το χάος που θα επικρατεί γύρω σας, θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να είστε οργανωμένοι και αποδοτικοί.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να εντοπίσετε όσα και όσους δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Μην αποζητάτε την τελειότητα, να είστε πιο τρυφεροί με τον εαυτοί σας!Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here