Αρχική » Ζώδια Πέμπτης– Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια Πέμπτης– Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

από admin
Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Πέμπτη για κάθε ζώδιο;

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τον Πλούτωνα. Οι δυο τους θα συμπέσουν στις 4 Απριλίου.

Στη συνέχεια ο Δίας θα περιφέρεται γύρω από τον Πλούτωνα για το υπόλοιπο της χρονιάς. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να οικοδομήσετε ό,τι θελήσετε!Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Κριό. Αυτό σας δίνει το περιθώριο για ελευθερία κινήσεων. Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας, όταν περάσει αργότερα στα εδάφη του Ταύρου.

Το φεγγάρι στον Ταύρο θα σας ενθαρρύνει να βάλετε θεμέλια και να διασφαλίσετε, να φροντίσετε τα κεκτημένα σας. Τώρα μπορείτε να δείξετε όσα έχετε να προσφέρετε, στους άλλους και στο σύνολο.

Η Σελήνη θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό μέσα στον Ταύρο το απόγευμα. Τώρα θα κατανοήσετε κάτι που έως τώρα δεν καταλαβαίνατε!

Κριός
Καμία χρησιμότητα να δυσανασχετείς για όσα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλώς κάνε αυτό που γίνεται να κάνεις.

Ταύρος
Βγες και ασκήσου, χόρεψε στο σαλόνι σου, κάνε γιόγκα, στρέτσινγκ, αλλά μην ξεσπάς την ανυπομονησία σου προσπαθώντας να κάνεις κουμάντο στους άλλους.Δίδυμοι
Ίσως στο χόμπι σου κι από αυτά που κάνεις όταν έχεις περισσότερο χρόνο βρεις ακριβώς το κανάλι εκτόνωσης που χρειάζεσαι συναισθηματικά.

Καρκίνος
Πρόσεξε πολύ την μια κουβέντα ή μια κίνηση παραπάνω που τελικά θα στενέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση που βιώνεις.

Λέων
Μπορεί να βιώνεις μια «παύση», όμως καλό θα ’ναι να μην σε πετάξει τελείως έξω από υποχρεώσεις και πρόγραμμα, βρες κάποιο σκοπό.

Παρθένος
Το πρωί απλώς έχε στο νου σου ότι συναισθηματικά είσαι μάλλον στα κόκκινα, οπότε ό, τι κάνεις θέλει εξαιρετική προσοχή.Ζυγός
Μπορεί να θέλεις να συντονιστείς με κόσμο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο σπίτι ή το γραφείο είναι πρόθυμοι να το κάνουν με τον τρόπο σου.

Σκορπιός
Ό, τι πρακτικό έχεις καλύτερα τις πρωινές ώρες και με ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς, σιωπή και αγριάδες είναι εξίσου ακατάλληλα.

Τοξότης
Ό, τι χιούμορ και φαντασία έχεις καλό είναι να χρησιμοποιηθούν ειδικά απέναντι σε σύντροφο και παιδιά, μην ψάχνεις να βολευτείς.Αιγόκερως
Κάνε μια βόλτα αν μπορείς και γενικά βρες λίγο χρόνο να κάνεις κάτι που θέλεις μόνος σου, για να αφήσεις την οικογένεια σου ήσυχους.

Υδροχόος
Το πρωί σήκωσε τηλέφωνα, μίλα με κόσμο και κατά προτίμηση κράτησε το πράγμα ελαφρύ, μην ψάχνεις να διασκεδάσεις καταστροφολογία.

Ιχθύες
Αν παρασκέφτεσαι το φαγητό, ίσως να βοηθήσει να δοκιμάσεις μαγείρεμα αντί για πρωταθλητισμό στο ντελίβερι.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards