Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τρίτη για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας προτού τις πάρουν οι άλλοι για εσάς. Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούργια γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει. Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη. Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε να σας κριτικάρουν σε ό,τι κάνετε.

ΛΕΩΝ: Οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές. Για να αλλάξετε την ψυχική σας διάθεση, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, προτού νιώσετε πλήξη. Τα γεγονότα της μέρας σάς θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια – ακόμα και στην πιο σκληρή της μορφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα ενδιαφέροντά σας πληθαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό προτού νιώσετε πλήξη και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξει αποκατάσταση του κλίματος και θα μπορέσετε πλέον με ψυχραιμία να πλησιάσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που λόγω της άστατης ψυχολογικής σας συμπεριφοράς είχατε απομακρύνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεται να δείξετε για να λύσετε τις διαφορές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε ό,τι πρέπει. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε σωματικούς ή ψυχικούς κινδύνους, αλλιώς δεν θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε αυτούς που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι μεγάλες και θα σας προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας.

   
Loading...