Ζώδια: Προβλέψεις 7 Αυγούστου. Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.
Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Κυριακή για κάθε ζώδιο.

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/8/2022

Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Κρόνου, πιέζει με προκλήσεις, εμπόδια, προβληματισμούς τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, προσοχή σε ατυχήματα, αδιαθεσίες ενώ είναι διάστημα που τερματίζετε καταστάσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα προσφέρει διέξοδο ικανοποίησης μέσω της προσφοράς αγάπης, αλληλεγγύης, της ενασχόλησης με την τέχνη ή και το υδάτινο στοιχείο!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά στην ζωή σου! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει ανασφάλειες και αβεβαιότητα που αφορούν τα κεκτημένα και τις προσωπικές σου αξίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία πολλά υποσχόμενη προσπάθεια επανασύνδεσης, μετά από μία επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ένα γεγονός σήμερα, θα επαναφέρει την σιγουριά και την ικανοποίηση σου! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα, που αφορούν το σπίτι!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθούν να πετύχεις στόχους και επιθυμίες, χάρη στο Τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα ! Επιπλέον, η ημέρα φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, χαρμόσυνες συναντήσεις και μηνύματα! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει μεγάλες ρήξεις και δυσκολίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα λάβεις μήνυμα ή τηλεφώνημα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερον σου ήμισυ, σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί αισθησιασμό, ρομαντισμό και ευχάριστες στιγμές, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη οικονομική επιτυχία σε περιμένει! Επαγγελματικά, θα αντιμετωπίσεις παρεξηγήσεις με συνεργάτες!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι η κατάλληλη ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου εξαντλητικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με τα πρόσωπα που πραγματικά μπορείς να εμπιστεύεσαι! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει μία αποκάλυψη, που θα σε απογοητεύσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεστε με το ταίρι σου, πιο κοντά συναισθηματικά και απολαμβάνετε μαζί τρυφερές στιγμές! Μακριά ωστόσο, από απαγορευμένους έρωτες! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παρελθοντική αγάπη θα επιστρέψει και πάλι στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, είσαι αφηρημένος σήμερα, πράγμα που θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιοζήλευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός ονείρου σου! Επίσης να αναμένεις, ένα χαρμόσυνο νέο την σημερινή ημέρα! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει κόντρα με έναν φίλο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες να κάνεις μία νέα ενδιαφέρουσα τρυφερή γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου! Επιπλέον, μία κοινή σας επιθυμία εκπληρώνεται την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθεί ένα μεγαλεπήβολο σου όνειρο, απλά εκμεταλλεύσου τα ρητορικά σου ταλέντα!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορείς να διαβάζεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου, να κατανοείς εκ βάθους ορισμένες καταστάσεις και να προβλέπεις ποιες θα είναι οι συνέπειες τους! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει αμαύρωση της κοινωνικής σου εικόνας, λόγω δικής σου λάθος συμπεριφοράς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις ψυχρότητα με το έτερον σου ήμισυ! Αν πάλι σε αφορά ένας μυστικός έρωτας, καλύτερα να τον αποφύγεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ναι στις νέες γνωριμίες και όχι στους παρελθοντικούς έρωτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασκηνιακές δράσεις, σε ευνοούν στον τομέα της καριέρας! Οικονομικά, θα στριμωχτείς πολύ!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε ωθεί σε αλλαγές που θες καιρό να κάνεις και στην εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων, με την βοήθεια των φίλων σου! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει μικρές απώλειες, λόγω της τάσης σου για επιπολαιότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να έρθει ένας νέος έρωτας, μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις θετικές αλλαγές και εξελίξεις στην σχέση σου με το άλλο σου μισό, αλλά και ψυχαγωγικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες απρόσμενες συγκυρίες και αλλαγές την σημερινή ημέρα, εξυπηρετούν πολύ τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου σκοπούς.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, ευνοούνται σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, η επίλυση παρελθοντικών προβλημάτων και κυρίως η βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας σου! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει μία δυσάρεστη αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με το ταίρι σου, να συνδυάσετε εύκολα λογική, πάθος και συναίσθημα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και πιθανόν να ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, ευνοείσαι για προαγωγή ή νέα ξεκινήματα! Και τα οικονομικά σου, κυλούν όπως πρέπει!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια και γείτονες και κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει μία μεγάλη ρήξη, με μία σημαντική διαπροσωπική σχέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, ενώ βελτιώνεις την επικοινωνία με το άλλο σου μισό, η τάση σου για ξεσπάσματα και κόντρες, θα φέρει προβλήματα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι οξυδερκείς ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, σου δίνουν σημαντικές λύσεις στα προβλήματα σου! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμβόλαια και νέα ξεκινήματα!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, εκμεταλλεύεσαι το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις αρκετά από αυτά που θες, εδώ και καιρό! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει αναποδιές που έχουν να κάνουν με πρακτικά θέματα και καθημερινότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα τις ζήλιες, αν δεν θες καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου και η αυξημένη σου γοητεία, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που εδώ και καιρό, σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, μία αποκάλυψη, θα σε βοηθήσει! Επίσης, σήμερα έχεις αρκετή οικονομική εύνοια.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το ευνοϊκό για σένα, Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία και επίσης, κατά την διάρκεια της ημέρας, απολαμβάνεις όλες τις διαπροσωπικές σου συναναστροφές! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει μικρές απώλειες λόγω έπαρσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω με το άλλο σου μισό και ταυτόχρονα απολαμβάνετε ρομαντικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, μία καινούργια γνωριμία, πιθανόν να οδηγήσει σε μία όμορφη, ρομαντική, τρυφερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο εργασιακός τομέας ευνοείται αρκετά σήμερα, ιδίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι σωστά! Οικονομικά, κάνεις πολλά έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τρίτους!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ, όσον αφορά την εμφάνιση σου, αφού ανανεώνεται στο έπακρο και πραγματικά λάμπεις! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει μεγάλα προβλήματα και δυσκολίες, στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα σου δείξει, το κρυφό του πάθος για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις παθιασμένες με το ταίρι σου, αλλά δεν θα λείψουν και οι καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασιακή ζωή θα υπάρξει θετικότητα, αρκεί να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, χρειάζεται άμεσα σωστός προγραμματισμός!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/8/2022 ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα πραγματικά φίλε Ιχθύ, είναι μία από τις πιο τυχερές και διασκεδαστικές ημέρες, με το Τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα ! Θέματα που αφορούν παιδιά, προσωπικές φιλοδοξίες και δημιουργικές δράσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σου φέρει κάποιο δυσάρεστο μήνυμα ή νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πολλές αξιόλογες κατακτήσεις και δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική και ερωτική πληρότητα με το ταίρι σου, όπως και πολλές παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι =αξιαγάπητος και άψογος συνεργάτης! Οικονομικά, ευνοείσαι πολύ στα τυχερά παιχνίδια την σημερινή ημέρα!

Πηγή: oroskopos.gr

Loading...