Αρχική » Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

από admin
Τα Ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022

Ζώδια: Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Παρασκευή για κάθε ζώδιο

Ζώδια:Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της οικειότητάς σου ξυπνώντας βαθύτερα συναισθήματα και την επιθυμία να μάθεις περισσότερα για τις εσωτερικές σου λειτουργίες και τα κίνητρα των άλλων. Μια ιδέα μπορεί να πιάσει σήμερα και μπορεί να είσαι ενθουσιώδης. Ωστόσο είναι καλύτερο να εξετάσεις την πρακτική πλευρά μιας κατάστασης πριν επενδύσεις πάρα πολλά από τον εαυτό σου ή τους πόρους σου σε μια ιδέα ή ένα έργο. Προσπάθησε να μην πιέζεις τα πράγματα σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου και εναρμονίζεται με τον Ερμή σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τη συντροφικότητα ή να επωφεληθείς από τα σχόλια. Θα μπορούσες να βιώσεις μια υπέροχη αίσθηση συγχρονισμού με τους άλλους και υποστήριξης, κάτι που σου ανεβάζει τη διάθεση. Η ψυχική ανησυχία μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα και ίσως αυτό που μοιάζει με αισιοδοξία μπορεί στην πραγματικότητα να είναι υπέρβαση ή ευσεβής πόθος. Ο έρωτας σε προκαλεί να παίξεις το παιχνίδι του.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Δίδυμοι
Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα εμπνευσμένης πρακτικότητας και είναι επίσης δυνατή για προσωπική έλξη. Η επίλυση προβλημάτων και η ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας έρχονται φυσικά και εύκολα σήμερα. Ωστόσο είναι σημαντικό να αποφύγεις την υπερεκτίμηση ή τη δέσμευση για κάτι πέρα από τα συνηθισμένα όριά σου καθώς η αισιοδοξία μπορεί να σε οδηγήσει να αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να διαχειριστείς.

Καρκίνος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 5ο οίκο σου υπάρχει παιχνιδιάρικη διάθεση στον τρόπο σου και τραβάς την προσοχή. Οι σχέσεις ευδοκιμούν με ανοιχτό πνεύμα, ωστόσο υπάρχει μια ευδιάκριτη τάση για υπερβολές και υπερεκτιμήσεις ειδικά όσο η μέρα προχωρά. Η αυτογνωσία μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις να πας πολύ μακριά και η κοινή λογική σε βοηθά να κάνεις καλύτερες επιλογές. Για καλύτερα αποτελέσματα απόφυγε την τάση να λες πολλά ή να αναλαμβάνεις επιπλέον έργα ή δεσμεύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Λέων
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου και είσαι σε καλή κατάσταση για να δεθείς με πρόσωπα ή να συνδεθείς με θεμελιώδεις ανάγκες σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σου. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στην εξοικείωση και την άνεση. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κουτσομπολιά που πρέπει να αντιμετωπίσεις ή οι άνθρωποι μπορεί να φουσκώνουν τα πράγματα δυσανάλογα. Προσπάθησε να μην επενδύεις πάρα πολλά σε πληροφορίες που έρχονται τώρα.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου και μπορεί να γεφυρώσει τα κενά με τους άλλους ή οι ιδέες και τα σχέδιά σου μπορούν να σε γεμίσουν ενέργεια. Υπάρχει μια τάση να διευρύνεις τα έργα, τις υποσχέσεις και τα χρήματα σήμερα με ένα επερχόμενο τετράγωνο Ερμή – Δία. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει τη μεγαλύτερη σκέψη αλλά απαιτεί κάποιον αυτοέλεγχο καθώς είναι πολύ εύκολο να ζεις πέρα από τις δυνατότητές σου σε πολλά επίπεδα. Αν αφεθείς στη φαντασία μπορεί να εμφανιστούν καλές ιδέες που θα απαιτήσουν απλές βελτιώσεις αργότερα.

Ζυγός
Η Σελήνη φεύγει από το ζώδιό σου σήμερα και οι συναισθηματικές πιέσεις τείνουν να εκτονωθούν. Αυτή η διέλευση της ενθαρρύνει την εστίαση σε πρακτικές και αισθησιακές ανάγκες. Ωστόσο ένα τετράγωνο Ερμή – Δία στο πλάνο δείχνει την τάση να προκαλεί κάτι δυσανάλογο, ιδιαίτερα με ειδήσεις ή κομμάτια πληροφοριών. Προσπάθησε να είσαι υπομονετική και να έχεις όλη την εικόνα πριν βγάλεις συμπεράσματα. Οι ιδέες απλώς μπορεί να χρειάζονται περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Σκορπιός
Η Σελήνη σήμερα κατευθύνεται στο ζώδιό σου ενθαρρύνοντάς σε να σκεφτείς και να αγκαλιάσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Με τον Ερμή να κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον Δία υπάρχει κάποια τάση να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα. Η ανησυχία μπορεί να προκαλέσει μπερδεμένη σκέψη καθώς έχεις λίγη υπομονή για να μπεις στη λεπτομέρεια και σε ενδιαφέρει πολύ να είσαι συντονισμένη σε μεγαλύτερα σχέδια και ιδέες. Αυτή η διέλευση ωστόσο δημιουργεί ενθουσιασμό που μπορεί να χρωματίσει την ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενθαρρύνοντάς σε να αφήσεις χώρο για περισσότερη ξεκούραση και χρόνο για προβληματισμό, κάτι που μπορεί να σε καθαρίσει και να αναζωογονήσει συναισθηματικά. Η υπερβολή ωστόσο μπορεί να πηγάζει από την επιθυμία για περισσότερο νόημα στη ζωή σου και θα πρέπει να αποφευχθεί. Ακόμα κι έτσι μπορείς να εμπιστευτείς τη φαντασία σου και να δώσεις νόημα και χρώμα στην ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερος
Η Σελήνη μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα ενθαρρύνοντας χαλαρές συνδέσεις και συζητήσεις. Αυτήν τη φορά ευνοεί τη φιλία και τη δικτύωση. Μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά ανήσυχη σε νοητικό επίπεδο κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε νέες αποκαλύψεις, ενδιαφέροντα και υπέροχες ιδέες ή ίσως και σε κάποιο δράμα στην προσωπική σου ζωή.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Υδροχόος

Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και η φροντίδα των επιχειρήσεων καλύπτει μια ανάγκη. Μπορεί να κάνεις ενδιαφέρουσες συνδέσεις ή να σκοντάψεις σε χρήσιμες πληροφορίες. Καθώς επιδιώκεις τους στόχους σου, η ψυχική ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις σήμερα αλλά μπορεί επίσης να εκτιμήσεις λάθος μια κατάσταση. Ίσως είναι καλύτερο να επιτρέψεις στο μυαλό σου να ασκηθεί και να περιμένεις να πάρεις τις τελικές αποφάσεις.

Ιχθείς

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της περιπέτειάς σου σήμερα ανεβάζοντας τη διάθεσή σου. Το να μοιράζεσαι ένα όραμα, μια πεποίθηση ή μια ιδέα ανταμείβει. Η παράκαμψη από τη συνηθισμένη ρουτίνα μπορεί να είναι συναισθηματικά αναζωογονητική. Με τον Ερμή και τον Δία να έρχονται σε σύγκρουση οι άνθρωποι τείνουν να υπερβάλλουν και να βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα. Από δημιουργική άποψη οι ιδέες σου είναι πολύ λαμπρές αλλά ακόμα χρειάζονται χρόνο για να τις εφαρμόσεις.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards