Αρχική » Ζώδια Σήμερα 21/06: Νέα Σελήνη-έκλειψη-Κλείνουμε σημαντικά κεφάλαια της ζωής.

Ζώδια Σήμερα 21/06: Νέα Σελήνη-έκλειψη-Κλείνουμε σημαντικά κεφάλαια της ζωής.

από admin
Ο Ήλιος σήμερα περνά στον Καρκίνο, σηματοδοτώντας το Θερινό Ηλιοστάσιο, την επίσημη, δηλαδή, έναρξη του καλοκαιριού.Το ενδιαφέρον μας θα στραφεί

Ζώδια Σήμερα – Κυριακή 21 Ιουνίου- Νέα Σελήνη-έκλειψη

Ο Ήλιος σήμερα περνά στον Καρκίνο, σηματοδοτώντας το Θερινό Ηλιοστάσιο, την επίσημη, δηλαδή, έναρξη του καλοκαιριού.

Το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στις ρίζες, στο σπίτι, την οικογένεια, τα πολύ δικά μας άτομα, το περιβάλλον, ακόμα και στην πατρίδα μας, θέματα που έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο ζώδιο, όπως επίσης και σε συνήθειες ή παραδόσεις, που κρατούν χρόνια.

Σε αυτό θα συμβάλλει και η Νέα Σελήνη-έκλειψη, που θα γίνει λίγες ώρες αργότερα, στον Καρκίνο, όπου η ανάγκη να κλείσουμε ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας ή να ξεκόψουμε από ό,τι ή όποιο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται στα θέλω μας ή στο δικό μας μοντέλο θα γίνει επιτακτική!Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, κυκλοθυμία και πιέσεις είτε από εξωτερικούς παράγοντες είτε εσωτερικούς, δικούς μας.

Αν όμως βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, τα πισωγυρίσματα ή η αδράνεια λόγω ανασφαλειών ή φόβου προς το άγνωστο δε θα μας βοηθήσουν να επιλύσουμε κανένα πρόβλημα.

Καρκίνοι, είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, γι’ αυτό δεν πρέπει να διστάσετε να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ζωής σου, που βλέπετε ότι δε σας εξυπηρετεί, αντίθετα το κρατάτε για χάρη του παλιού, καλού καιρού. Τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, απαλλαγμένο από συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος.Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί να σας πιάσουν και γνώριμες ανασφάλειες ή η διάθεση να βάλετε μια τελεία στα κακώς κείμενα στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα ταυτόχρονα όμως σίγουρα όλα αυτά δε θα γίνουν χαλαρά και μες στην καλή χαρά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, η αλήθεια είναι ότι οικονομικά και ερωτικά, σημαντικό λόγο δεν έχετε για να φοβάστε, εκτός κι αν το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε ξεφύγει από τα όριά σας. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να κλείσετε τους παλιούς σας λογαριασμούς και να αλλάξετε τελείως πορεία!Πηγή: PixabayLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards