Αρχική » Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/2

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/2

από admin
Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Προβλέψεις Δευτέρας 7-10-2019

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τετάρτη για κάθε ζώδιο;

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο κι από εκεί σχηματίζει τρίγωνα με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Πλούτωνα ενώ σχηματίζει κι αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Ο Ήλιος αφήνει πίσω του τον Υδροχόο από το απόγευμα και περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Κάπως έτσι, όσα παιδιά γεννηθούν σήμερα μετά τις 18:43 σήμερα θα είναι Ιχθύες. Ο Ήλιος δεν μπαίνει σε κάθε ζώδιο συγκεκριμένη μέρα και ώρα κάθε χρόνο.

ΚΡΙΟΣ
Το διάστημα που ο Ήλιος παραμένει στους Ιχθύς, είναι πάντα ένα πιο ήσυχο διάστημα για εσάς, αυτό που καλείστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας χωρίς να τρέχετε σαν τρελοί. Θα αρχίσετε να βλέπετε τις προοπτικές στη ζωή σας και να κάνετε πιο σωστές επιλογές. Είναι μία εξαιρετική περίοδος για αποτοξίνωση μεταφορική και κυριολεκτική. Σήμερα σας απασχολούν περισσότερο θέματα δουλειάς, συνεργασιών και οικονομικών.ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη στην Παρθένο είναι φιλική προς το ζώδιό σας και οι όψεις που σχηματίζει είναι ως επί το πλείστον θετικές για εσάς. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα το απόγευμα ίσως σας βρίσκει λίγο πιο κουρασμένος. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σηματοδοτεί ένα πιο κοινωνικό διάστημα για εσάς που θα διαρκέσει 4 εβδομάδες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τους στόχους σας, πειραματιστείτε με νέους τρόπους δουλειάς και αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα σήμερα θα σας φανεί αρκετά κουραστική καθώς δύσκολα θα συμφωνήσετε με συνεργάτες ή δικά σας πρόσωπα ενώ ίσως νιώθετε και κάπως πιο κουρασμένοι. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας. Εστιάστε εκεί γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικά για σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φήμες μπορεί να φτάνουν στα αυτιά σας σήμερα για τις ζωές των ανθρώπων στο περιβάλλον σας. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να διαδόσετε αυτές τις φήμες. Το απόγευμα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και σας καλεί τις επόμενες 4 εβδομάδες, να ασχοληθείτε με το δικό σας μέλλον και τις δικές σας προοπτικές.

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα στη ζωή σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Είναι η κατάλληλη μέρα να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας. Μην βιάζεστε να ανακοινώνετε τα πλάνα σας και γενικά ό,τι σχεδιάζετε χωρίς πρώτα να το έχετε υλοποιήσει. Ο Ήλιος περνώντας στους Ιχθύς από σήμερα σάς καλεί να κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πιέσεις και απαιτήσεις από άτομα στην δουλειά ή στο σπίτι περιλαμβάνει η ημέρα σας. Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες και βάλτε σθεναρά όρια επιλέγοντας τις προτεραιότητές σας. Ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθύς που συμβολίζουν τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σας και οι επόμενες 4 εβδομάδες ευνοούν τις νέες γνωριμίες ή φέρνουν εξελίξεις στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Διαφωνίες ίσως υπάρξουν στη διαχείριση επαγγελματικών θεμάτων ακόμα και με τον σύντροφό σας ή μικρότερα μέλη της οικογένειάς σας σήμερα. Τις επόμενες 4 εβδομάδες η προτεραιότητα σας θα είναι ό,τι αφορά την φυσική κατάστασή σας και την υγεία σας, όπως επίσης και τη δουλειά σας. Ίσως τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και να βάλετε την άσκηση περισσότερο στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πίεση αισθάνεστε σήμερα σε θέματα που αφορούν προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις κι ίσως νιώθετε μπερδεμένοι για τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. Οι επόμενες 4 εβδομάδες θα είναι ένα διάστημα ανακούφισης για τα δύσκολα που περνάτε. Θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και σημιουργικοί και η ερωτική σας ζωή θα έρθει στο προσκήνιο.Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέματα που αφορούν τη δουλειά και την υγεία ίσως σας απασχολήσουν σήμερα και θα κληθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύες στρέφει την προσοχή σας στα του σπιτιού σας. Η οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν περισσότερο για τις επόμενες 4 εβδομάδες κι ίσως να υπάρξουν εξελίξεις σε τέτοιου είδους ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παραγωγική είναι η σημερινή ημέρα που θα σας βοηθήσει να βγάλετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σας. Ίσως υπάρξουν διαφωνίες σε κάποια θέματα που προκύπτουν στον χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού. Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και φέρνει φως στον τομέα της επικοινωνίας κάνοντας πιο ανάλαφρες τις επαφές σας με τους άλλους. Ίσως τώρα προκύψουν προτάσεις συνεργασιών για το μέλλον.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρακτικά ζητήματα, η υλοποίηση των στόχων σας και τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν από εδώ και πέρα. Ίσως μία καλή ιδέα μπορέσει να φέρει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας τις επόμενες 4 εβδομάδες. Η ημέρα είναι μία από τις πιο απαιτητικές της εβδομάδας αφού νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε πρακτικά θέματα των οικονομικών ή της δουλειάς.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά απ’ αυτό που καταλαβαίνουν οι άλλοι. Αποφύγετε τις διαφωνίες και συντηρήστε όσο μπορείτε την ενέργειά σας εκεί που πρέπει. Σήμερα επίσημα για φέτος ξεκινούν και τα γενέθλια σας στις 18:43 το απόγευμα που ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας. Η αισιοδοξία και η πίστη στον εαυτό σας γίνεται όλο και μεγαλύτερη μέρα με τη μέρα και θα νιώθετε καλύτερα και τα ενεργειακά σας επίπεδα.

ladylikeLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards