Αρχική » Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 10/10

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 10/10

από admin
Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 15-6-2021

Ζώδια: «Η έκφραση των συναισθημάτων γίνεται με με ουσιαστικό και άμεσο τρόπο» σήμερα Πέμπτη 10/10 σύμφωνα με όσα προβλέπει η αστρολόγος μας Αλεξάνδρα Καρτά για τα Ζώδια

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν μυστικές και παρασκηνιακές υποθέσεις, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Βέβαια κάθε αλλαγή στην προσωπική σας ζωή θα είναι για κάποιον καλό λόγο και έτσι θα πρέπει να τολμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον θα σας βοηθούν ουσιαστικά, στο να αποφασίσετε το καλύτερο για σας. Μην αφήσετε να φύγουν οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αρκετή διάθεση για νέα επαγγελματικά διαβήματα ξεκινά η μέρα σας. Η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκόπου σας, θα σας κάνει αρκετά φιλόδοξους και θα μπορέσετε να αναπτύξετε ένα παλιό σας σχέδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες για να ανταπεξέλθετε στα τυχόν συναισθηματικά θέματα που σας έχουν προβληματίσει. Κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, θα είναι κοντά σας σε ότι και να το χρειαστείτε.


ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας επηρεάσει αρκετά σε κάθε οικονομική σας συναλλαγή και συμφωνία. Οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα ενεργοποιήσει αρκετά τα συναισθηματικά σας θέματα. Ο σύντροφος σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, τις επόμενες δύο μέρες.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε οικονομικά και εργασιακά θέματα, αλλά θα βρεθούν από το πουθενά λύσεις, που θα σας βγάλουν από κάποιες μελλοντικές αστάθειες σε αυτούς τους δύο τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας και γενικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα βγάλει την υπερευαίσθητη πλευρά σας και θα φανερώσει εκείνα που φοβόσασταν να μοιραστείτε με τους άλλους.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με οικογενειακές υποθέσεις, εφόσον σήμερα τα γεγονότα θα βρίσκονται γύρω από αυτές. Μην αφήσετε για αύριο κάποιες συζητήσεις που μπορεί να λύσουν μία παρεξήγηση, με αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Επικοινωνία σήμερα θα έχει μία πολύ θετική εξέλιξη και έτσι μην φοβηθείτε να μοιραστείτε με τους άλλους τις γνώσεις σας, τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα σας. Φροντίστε να προχωρήσετε μία συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας κάνει περισσότερο ενεργούς σε αυτά τα θέματα. Μπορεί επίσης να βάλλεστε από κάποιες εκκρεμότητες από παλιά, όπου με εύκολο τρόπο σήμερα θα τακτοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει έναν λόγο παραπάνω να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να δώσετε τα συναισθήματά σας εκεί που ακριβώς αξίζουν.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards