Αρχική » Ζώδια Tετάρτης– Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια Tετάρτης– Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

από admin
Ζώδια Παρασκευής 8/10/2021 – Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τετάρτη για κάθε ζώδιο;

Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο φτεροπόδαρος πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες, απ’ όπου οξύνει πολύ τη φαντασία σας. Απολαύστε τη μέρα και αφεθείτε στις θετικές δονήσεις της!Ο Ερμής θα έχει την παρέα του Ποσειδώνα για τις επόμενες λίγες ημέρες. Η ατμόσφαιρα θα διέπεται από εξαιρετικά αίσια και δημιουργική ενέργεια. Με την ανάγκη για χαρά, προσέξτε να μην σας κοροϊδέψουν!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Από εκεί θα σχηματίσει αίσιες όψεις με τους Ερμή και Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Επιλέξτε δράσεις και άτομα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και τρυφερά!

ζώδια σήμερα 01/04 σήμερα Κριός

Παραμερίστε για λίγο την πανοπλία του πολεμιστή, αγαπητοί Κριοί! Αφήστε να αναδειχθεί η τρυφερή πλευρά σας, με τη βοήθεια του πρώτου Τέταρτου της Σελήνης στον Καρκίνο. Θα τη νιώσετε σαν ένα βάλσαμο για την ψυχή σας και μπορείτε να γίνετε πιο προσωπικοί στους διαλόγους σας. Αντί να περνάτε κατ’ ευθείαν στο θέμα σας, δείξτε πόσο νοιάζεστε. Αφιερώστε επιπλέον χρόνο στην οικογένεια, ελάτε σε επαφή και με τους άλλους ανθρώπους που αγαπάτε. Αφού δεν μπορείτε ακόμα να καθίσετε όλοι στο ίδιο τραπέζι, συζητήστε για τα όνειρά σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς, αγαπητοί Ταύροι! Υπό την επήρεια του Τέταρτου της Σελήνης, ίσως χρειάζεστε νέα κίνητρα όσον αφορά τα οικονομικά σας.

Μπορούν να τα προσφέρουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, μέσα από τη στήριξη που θα σας παράσχουν. Ανταλλάξτε απόψεις και πρακτικές, αντί να θέτετε μόνο ερωτήματα. Η αντικειμενική τους οπτική θα σας βοηθήσει να δείτε τα πάντα από άλλη οπτική γωνία.

Αν επεξεργάζεστε ένα νέο εγχείρημα, στο διαδίκτυο θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών για να αντλήσετε έμπνευση!ζώδια σήμερα 01/04 Δίδυμοι
Η παραγωγικότητά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Δίδυμοι! Το Τέταρτο της Σελήνης θα φέρει θετικές εξελίξεις στην καριέρα και τα οικονομικά σας. Με την ενέργεια που σας διέπει, μπορείτε να κάνετε άλματα προς την υλοποίηση των στόχων σας. Σπάστε τις υποχρεώσεις σας σε μικρότερα κομμάτια, για να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχετε τα φόντα και τον κατάλληλο υποστηρικτικό κύκλο για να αντεπεξέλθετε. Αφήστε τα ρίσκα, για μια μελλοντική στιγμή που όλα θα είναι πιο διαυγή και διασφαλισμένα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Στήστε τώρα τους πιο μεγαλεπήβολους στόχους σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, μπορεί να σας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος.

Αλλά φροντίστε να κάνετε μικρά και σταθερά βήματα, αποφεύγοντας τα απερίσκεπτα ρίσκα. Αν θελήσετε να κάνετε ένα τόλμημα, να αφορά την προσωπική σας ζωή: Η μέρα ενδείκνυται για να δείξετε την ευαισθησία και τα πραγματικά σας συναισθήματα!

ζώδια σήμερα 01/04 Λέων
Η αλήθεια είναι ότι έχετε μια μακρά λίστα υποχρεώσεων ακόμα και αυτή την περίοδο, αγαπητοί Λέοντες… Αλλά το Τέταρτο της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας της ονειροπόλησης, θα σας δυσκολέψει να συγκεντρωθείτε εκεί! Αντί να πιεστείτε να αποδώσετε πρακτικά, θα σας ωφελήσει πιο πολύ μια δημιουργική ανταλλαγή ιδεών. Αν νιώσετε κάποια έντονα συναισθήματα, μην τα χώσετε κάτω από το χαλί ούτε να τα καταπιέσετε. Η παραδοχή τους είναι το πρώτο βήμα για τον χειρισμό τους. Εκφραστείτε χωρίς δισταγμό και η ειλικρίνειά σας θα λειτουργήσει καθαρκτικά!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Είστε έτοιμοι για πιθανές αλλαγές σε κάποιες σχέσεις σας, αγαπητοί Παρθένοι; Το Τέταρτο της Σελήνης ενδέχεται να μετατρέψει φιλικούς δεσμούς σε πολύτιμες συμμαχίες! Επίσης θα βάλετε όλων των ειδών της συμπράξεις σας σε σειρά προτεραιότητας, προκειμένου να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι.

Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό μελετήστε αυτού του είδους τις προοπτικές – αλλά και τις προθέσεις της άλλης πλευράς!ζώδια σήμερα 01/04 Ζυγός
Εστιάστε τα μάτια σας στο έπαθλο, αγαπητοί Ζυγοί! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, θα σας φέρει πιο κοντά σε σημαντικά μεταίχμια. Διευρύνετε τώρα το οπτικό σας πεδίο, για τη ζωή σας και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε.

Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα για να απελευθερωθείτε από παλιές σας πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Οικονομικά μιλώντας, θα έχετε το άγγιγμα του Μίδα μόλις κερδίσετε την προσοχή των «επενδυτών» σας. Χρειάζεστε ένα δημιουργικό σχέδιο για να κεντρίσετε τις πιο αποδοτικές πτυχές της καριέρας σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο και τις σχέσεις σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Έτσι θα δώσετε ώθηση στην εξέλιξή σας, χάρη στο διαισθητικό Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο.

Δώστε έμφαση στο να αποτελέσετε εσείς παράδειγμα και κίνητρο για τους άλλους. Η δημιουργική σας ενέργεια θα βοηθήσει να στρέψετε κάθε συγκυρία προς όφελός σας, ακόμα κι αν εργάζεστε από το σπίτι. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας αισιόδοξοι και ευχάριστοι προς τις επαφές σας που θα προσεγγίσετε!

ζώδια σήμερα Τοξότης
Δεν έχετε διάθεση να βγείτε από το σπίτι σας, αγαπητοί Τοξότες; Χρεώστε το στο Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον ενδοσκοπικό 8ο Οίκο σας. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε άσχημα γι’ αυτό, τίποτα δεν σας υποχρεώνει να είστε συνεχώς εξωστρεφείς και χαρωποί.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά, ανάμεσα στο να κρύβετε τα συναισθήματά σας και να τα διοχετεύεται σε μια συνεχή εγρήγορση! Αν παραβλέπετε αυτό το κομμάτι ως τώρα, δεν τιμούσατε την ιδιωτικότητά σας.

Θα δείτε ότι αν βγάλετε την πιο ευάλωτη πτυχή σας, θα θέσετε πιο στιβαρές βάσεις εμπιστοσύνης στις σχέσεις σας!ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ταλαντεύεστε για τα αισθήματά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο σας των σχέσεων, θα σας βοηθήσει να τις προσεγγίσετε πιο ισορροπημένα. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις συναισθηματικές σας ανάγκες και τη συμπεριφορά των άλλων. Μην αναζητάτε δικαιολογίες για τις «ατασθαλίες» τους, δείτε τη ρεαλιστική εικόνα κάθε κατάστασης.

Μιλήστε με ειλικρίνεια, ακούστε με προσοχή και την άλλη πλευρά – αλλά μην αφήσετε περιθώριο διαπραγμάτευσης για τα δικά σας ζητούμενα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος
Δώστε σημασία στο να επαναφέρετε την τάξη στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης, αποζητά ισορροπία σε κάθε κίνησή σας στο εξής.

Μικρά βήματα μπορούν να σας αποδώσουν ανέλπιστα κέρδη: Όπως το να βρείτε χρήματα ή μια ξεχασμένη επιταγή, κάτω από τη στοίβα χαρτιών στο γραφείο σας. Το λιγότερο που θα κερδίσετε με λίγη τακτοποίηση, είναι να κινήσετε τη βαλτωμένη θετική ενέργεια στους χώρους σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ποια ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε ξεκάθαρα για τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ιχθύες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο σας του ρομάντζου, ζητά ειλικρίνεια αντί για νύξεις! Αν θέλετε να κάνετε κάποιες προσεγγίσεις αλλά δεν βρίσκετε αποδοτικές πρακτικές, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους.

Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Το πιο αρμονικό δούναι και λαβείν πρέπει να είναι το εργαλείο σας. Μετά θα μπορείτε να αφεθείτε και να απολαύσετε την χαρωπή πλευρά της ζωής!Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards