Αρχική » Ζώδια Τετάρτης– Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια Τετάρτης– Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

από admin
Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τετάρτη για κάθε ζώδιο;

Αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Τετάρτη
Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του επικοινωνιακού πλανήτη στους Ιχθύες, λαμβάνετε όλοι τη διαίσθηση που χρειάζεστε για να παραμείνετε διαυγείς!

Η Νέα Σελήνη συμπλήρωσε ήδη 24 ώρες. Είναι καιρός πλέον να μελετήσατε καλά τη λίστα των προθέσεών σας, για την καινούργια αστρολογική χρονιά!Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Κριό. Από εκεί θα σχηματίσει διαδοχικά τετράγωνα με τους Δία και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Τώρα εντείνεται η ανάγκη να είστε όλοι πολύ συγκεκριμένοι με τα ζητούμενά σας!

Την Τετάρτη τα γεγονότα θα εξελιχθούν με πιο δυναμικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

Θα αισθάνεστε αισιοδοξία και ελπίδα για την εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων ή των δημόσιων γεγονότων. Θα σας είναι δύσκολο να μείνετε στο σπίτι, παρόλο που πρέπει. Θα αναζητήσετε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Η κοινωνική σας δραστηριότητα θα είναι πολύ μεγάλη, ακόμη και αν δεν υπάρχει φυσική παρουσία. Εξαιτίας αυτού θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες, από τις οποίες θα πρέπει να επιλέξετε με σύνεση ποιες θα δεχτείτε.

Σήμερα θα λυπηθείτε με νέα για τα προβλήματα ή το προσωπικό δράμα, στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε.

Οι άνδρες θα έχουν περισσότερη δουλειά, τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία τους. Όσοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα, θα προτιμήσετε να εργαστείτε από το σπίτι.

Η Τετάρτη φέρνει κάποια ένταση στην ερωτική σας σχέση, η οποία θα περάσει γρήγορα. Αρκεί να κατανοήσετε καλύτερα τα λόγια και τις ενέργειες του/της συντρόφου σας. Σήμερα θα χαρείτε από κάποιο αναπάντεχο γεγονός, που σχετίζεται με ένα άτομο στο ζώδιο του Υδροχόου, των Διδύμων ή του Ζυγού.Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη

Σήμερα θα βιώσετε μια σύγκρουση που δεν θα σας εκπλήξει. Η Τετάρτη θα είναι ευνοϊκή μέρα για να προγραμματίσετε τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς.

Σήμερα βασιστείτε περισσότερο στη διαίσθηση και στις εμπειρίες σας. Θα χρειαστεί να ακυρώσετε κάποιο ταξίδι που είχατε προγραμματίσει.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Τετάρτη
Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω

Σήμερα θα κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, για κάποιο ταξίδι με ανθρώπους που ζουν μακριά από εσάς. Αποφύγετε να πάρετε οικονομικές αποφάσεις, καθώς δεν θα σας φέρουν τα αποτελέσματα που περιμένετε. Την Τετάρτη θα έχετε λόγο να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας για τις επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του ΥδροχόουΤην Τετάρτη θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα με φίλους ή συγγενείς. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τον προγραμματισμό μελλοντικών ενεργειών, με βάση τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας. Κάποια γεγονότα από το παρελθόν θα επηρεάσουν τις αποφάσεις ή τα σχέδια σας σχετικά με τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Τετάρτη
Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων

Την Τετάρτη αποφύγετε τις μετακινήσεις, εκτός αν σχετίζονται με επαγγελματικές δεσμεύσεις που δεν μπορείτε να καθυστερήσετε. Εάν έχετε παιδί, θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στην εκπαίδευση του ή άλλες σημαντικές δραστηριότητες.

Σε γενικές γραμμές, η μέρα θα προκαλέσει ή θα δοκιμάσει τις ηθικές σας αξίες στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις που σχετίζονται με το νοικοκυριό σας ή με αντικείμενα, καθώς η Τετάρτη δεν ευνοεί τέτοιου είδους ενέργειες.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards