Αρχική » Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (28/10 – 03/11)

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (28/10 – 03/11)

από admin
Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (28/10 – 03/11)

Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα(28/10 – 03/11) ;. Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή..

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατήσεις ήπιους τόνους σε ζητήματα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Συναισθήματα όπως η ζήλια μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στη σχέση με τον σύντροφό σου και να δημιουργήσουν ένταση. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι που θέλεις ή δεν μπορείς να αντιδράσεις με τον τρόπο που θέλεις σε κάτι που σε ενοχλεί, για αυτό είναι φρόνιμο να σκεφτείς να κάνεις ένα βήμα πίσω μέχρι να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάσει δυσμενώς την επικοινωνία και είναι κάτι που θα πρέπει να το έχεις κατά νου μιας και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου, αποτελεί μία βοηθητική συγκυρία για εσένα προκειμένου να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στις 28/10 στο ζώδιο του Σκορπιού σε επηρεάζει άμεσα και δείχνει πως τα ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μπορεί να νιώσεις πως ο σύντροφός σου πηγαίνει γυρεύοντας για καβγά, όμως και εσύ ακολουθείς στο ίδιο μοτίβο. Τώρα δεν είναι ευνοϊκές συγκυρίες για να λυθούν οποιαδήποτε ζητήματα μπορεί να υπάρχουν τουναντίον μπορεί να δημιουργηθούν και νέα.

Για αυτό το λόγο μην προσπαθήσεις να διεκδικήσεις κάτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και άσε τα πράγματα να κυλήσουν όσο γίνεται πιο ομαλά. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 31/10 και μπλοκάρει την επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου μπορεί να σε γυρίσει σε μία σχέση του παρελθόντος είτε περιστασιακά είτε μόνιμα.


Δίδυμοι

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά καθώς τα αστρολογικά δρώμενα θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και τον τρόπο που φιλτράρεις τις πληροφορίες. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα ή στο εργασιακό σου περιβάλλον οι οποίες θα επηρεάσουν και τη σχέση με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθει ένας νέος συνάδελφος ή να εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο στη δουλειά που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θα φέρει τα πάνω-κάτω!

Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης ενός ανθρώπου που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να είναι σαφής και ξεκάθαρη μιας και ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου φέρνει πολύ καλές προοπτικές για μία σχέση που έχεις ήδη. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για να ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και αν νιώθεις πως δεν έχεις εκκρεμότητες με αυτή, η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 θα σου δείξει πως κάνεις λάθος! Είναι πιθανόν να έχεις «αλλαγές» στη σχέση με τον σύντροφό σου που θα ξεκινήσουν από μία συζήτηση που θα έχετε και είναι πολύ πιθανό να σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε κάποια δεδομένα. Για εσένα που είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει ένας νέος ∈ρωτας και είναι εξίσου πιθανό να προκύψει και μία σχέση με ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον!

Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 31/10 και αυτό δεν θα είναι βοηθητικό για να μιλήσεις, να ξεκαθαρίσεις ζητήματα αλλά και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Βέβαια θα είναι πολύ βοηθητικός αν θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε κάτι μεταξύ σας στο παρελθόν! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου δείχνει πως το επόμενο διάστημα η δουλειά σου θα αποτελεί την προτεραιότητά σου και αυτό μπορεί να φέρει παράπονα από το σύντροφό σου!

Λέων

Μία ιδιαίτερη εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 χρωματίζοντας τη διάθεσή σου. Λόγω της αντίθεσης που θα έχει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές και αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Αν δεν έχεις κατά νου κάποια αλλαγή, προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε μία αισθηματική σχέση καθώς είναι πολύ πιθανό τα πνεύματα να οξυνθούν και να δημιουργήσουν ακόμα και οριστική ρήξη.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 31/10 δεν θα βοηθήσει να λυθούν ζητήματα που θα προκύψουν, για αυτό μην τα αφήσεις να δημιουργηθούν καθώς μετά θα είναι δύσκολο να τα διευθετήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την 1η Νοεμβρίου αποτελεί μία εξαιρετική πλανητική μετακίνηση για εσένα που είσαι ελεύθερος. Έως και τις 25 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, να φλερτάρεις να διασκεδάσεις και να ∈ρωτευτείς! Αυτά μπορεί να γίνουν παραπάνω από μία φορά και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην ανοίξεις πολλά μέτωπα στην προσωπική σου ζωή τα οποία θα σε δυσκολέψουν αργότερα.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 δείχνει πως πολύ πιθανό να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου χωρίς καν να τις φιλτράρεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα. Στην ίδια διάθεση θα βρίσκεται και ο σύντροφός σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς πες ο ένας, πες ο άλλος οι παρεξηγήσεις δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 31/10, θα είναι υποστηρικτικός για τις παρανοήσεις και τις παρεξηγήσεις.

Καλό θα ήταν να διαφυλάξεις τη σχέση σου -ή αν είσαι ελεύθερος τα τεκταινόμενα της προσωπικής σου ζωής- από τρίτα πρόσωπα μιας και οι συζητήσεις για αυτά με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου περισσότερο θα σε μπερδέψουν παρά θα σε βοηθήσουν. Την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη και σε προτρέπει να αρχίσεις να περνάς περισσότερες ώρες στο σπίτι μαζί με το σύντροφό σου, κάνοντας ένα διάλειμμα από κοινωνικές εμφανίσεις!


Ζυγός

Προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα θα έχει η συναισθηματική ασφάλεια για αυτό και θα αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο είτε μία σχέση που ήδη έχεις είτε -αν είσαι ελεύθερος- μία γνωριμία που έχεις κάνει αυτό τον καιρό.

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 28/10 στο ζώδιο του Σκορπιού έχει διαφορετικές βλέψεις καθώς η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν εγγυάται ασφάλεια και σταθερότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κράτησε ήπιους τόνους σε αυτή και απόφυγε να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου τα οποία θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου απέναντι στο σύντροφό σου.

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Σκορπιό στις 31/10 και μπορεί να φέρει επιστροφές από το παρελθόν που εσύ καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση προκειμένου να μη γίνουν «καταστροφές». Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου δείχνει εξωστρέφεια η οποία θα μετριάσει τις ανασφάλειές σου αλλά και τις δύσκολες σκέψεις σου. Μάλιστα θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα νέο πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο περιβάλλον σου και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον!

Σκορπιός

Τα αστρολογικά δρώμενα αυτής της εβδομάδας είναι αφιερωμένα σε εσένα μιας και σχετίζονται άμεσα με το ζώδιό σου! Τη Δευτέρα 28/10 η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 4η μοίρα του ζωδίου σου και σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις «εν θερμώ» που μπορεί να αποτελέσουν αιτία για την απομάκρυνσή σου από το σύντροφό σου.

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις χρειάζονται προσοχή καθώς και οι άλλοι θα σου δίνουν αφορμές για να εκνευριστείς αλλά και εσύ δεν θα τις αφήνεις να πάνε χαμένες.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου ξεκινά στις 31/10 δημιουργώντας σύγχυση η οποία με τη σειρά της θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να τα δεις αντικειμενικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου θα φέρει δίπλα σου ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και αυτό θα είναι το «δώρο» σου για αυτή την εβδομάδα.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 θα σου δημιουργήσει την αίσθηση πως κάτι υπάρχει σε παρασκηνιακό επίπεδο στην προσωπική σου ζωή και αυτό θα δημιουργήσει μία σειρά από σενάρια.

Καλό θα είναι να μην είσαι καχύποπτος αν δεν έχεις επιχειρήματα να στηρίξεις τις σκέψεις σου και αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αποστάσεις με το σύντροφό σου. Αν υπάρχει ένα αισθηματικό «δίλημμα» το οποίο σε απασχολεί αυτό το διάστημα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς υπάρχει πιθανότητα να έρθει στο προσκήνιο.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 31/10 δείχνει μπερδεμένα λόγια, υποσχέσεις και συναντήσεις με ανθρώπους που θα εμπλέξουν την κατάσταση στα αισθηματικά σου ζητήματα. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι καλή για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις ούτε για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου αποτελεί ένα εξαιρετικό νέο για εσένα καθώς θα φέρει νέα πρόσωπα στο διάβα σου και ευκαιρίες για να ∈ρωτευτείς!

Αιγόκερως

Μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα δίνοντας σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σου τραβούν το ενδιαφέρον και περνάς ευχάριστα μαζί τους. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 μπορεί να μετατρέψει μία συζήτηση σε αιτία διαφωνιών οι οποίες θα δημιουργήσουν ένταση ιδιαίτερα στην αισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να ανοίξεις τώρα «δύσκολα» θέματα καθώς είναι πολύ πιθανόν να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.

Αν είσαι ελεύθερος οι συναντήσεις με ευχάριστους ανθρώπους είναι πιθανές όμως δεν θα πρέπει να σε ξεγελά ένα φαινομενικά ήπιο κλίμα, καθώς τα πράγματα θα «σιγοβράζουν» κάτω από την επιφάνεια.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 31/10 θα δυσκολέψει την επικοινωνία και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει μία νέα αισθηματική ιστορία ή να εξελιχθεί μία ήδη υπάρχουσα, όμως καλό θα ήταν να γίνει μακριά από το επίκεντρο της προσοχής των άλλων.

Υδροχόος

Μία έντονη εβδομάδα ξεκινά καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 σου δημιουργεί ανησυχίες σχετικά με την εικόνα που δίνεις στους άλλους. Αυτό μπορεί να σε γεμίσει με σκέψεις για τις επιλογές σου στην αισθηματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να σε βάλει σε διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι αν έχεις κάνει τις σωστές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να θυμηθείς τώρα όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει από την αρχή της έως και αυτή τη στιγμή, καθώς αυτό θα είναι εύκολο να συμβεί όμως θα είναι και ιδιαίτερα ζημιογόνο.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 31/10 θα βοηθήσει αυτό το σενάριο να πάρει σάρκα και οστά καθώς θα αρχίσει να φέρνει στο παρόν ζητήματα του παρελθόντος. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να μην τα αναμοχλεύεις καθώς μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν.

Την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό είναι ευνοϊκό για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μία ζεστή σχέση ανάμεσα σε εσένα και ένα φίλο σου η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε μία νέα αρχή μεταξύ σας. Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ο Ερμής αυτό το διάστημα είναι ανάδρομος και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί να επανεξετάσεις τις αποφάσεις που θα πάρεις τώρα.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 και φέρνει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο δεν σου περνούσε αδιάφορο αλλά έχεις καιρό να το δεις, αλλά και να φλερτάρεις! Την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει μεγάλες ανατροπές σε περίπτωση που δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην τη ρισκάρεις καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να μη βγεις κερδισμένος.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 31/10 στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχει τελειώσει το ειδύλλιο σας με δική σου υπαιτιότητα!

Αυτή την εβδομάδα ίσως έχεις και άλλες συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος ακόμα και τυχαίες. Την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη και εγκαινιάζει μία νέα περίοδο κατά την οποία είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα νέο ∈ρωτικό ενδιαφέρον στο επαγγελματικό σου περιβάλλον!Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards