Αρχική » Ζώδια: Έρχονται δύσκολες ώρες για Ταύρους, Παρθένους και ακόμη δύο

Ζώδια: Έρχονται δύσκολες ώρες για Ταύρους, Παρθένους και ακόμη δύο

από admin
Ζώδια: Έρχονται δύσκολες ώρες για Ταύρους, Παρθένους και ακόμη δύο. Ζώδια: Ο Ερμής είναι πλέον ανάδρομος.

Ιδιαίτερα προσεκτικά πρέπει να είναι τις επόμενες ημέρες όλα τα ζώδια, καθώς ο Ερμής είναι πλέον ανάδρομος.

Ζώδια Η Λίτσα Πατέρα, που είχε προβλέψει τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, κρούει καμπανάκι κινδύνου για αισθηματικά και οικονομικά θέματα και μας συμβουλεύει τι πρέπει να προσέξουμε.

ΚΡΙΟΣ
Πλέον ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα…

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής πλέον είναι ανάδρομος και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πλέον βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, πλέον που ο Ερμής είναι ανάδρομος!

ΛΕΩΝ
Πλέον ο Ερμής είναι ανάδρομος σε βοηθητική θέση, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκίνησε μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

ΖΥΓΟΣ
Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναντιέστε στο εξής με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ πλέον ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά…

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards