Αρχική » Ζώδια Παρασκευής 23/4/2021 – Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια Παρασκευής 23/4/2021 – Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

από admin
Ζώδια Παρασκευής 8/10/2021 – Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Παρασκευή για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ: Τα άτομα που αποτελούν τον οικογενειακό σας κύκλο θα ζητήσουν την υποστήριξή σας σε κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί και θα πρέπει να είστε εκεί να τους την προσφέρετε, για να γίνει και το αντίθετο σε εσάς, όταν χρειαστεί.ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε υποθέσεις άλλων, που δεν σας αφορούν άμεσα, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Θα ενισχυθούν οι καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες ανοίγοντάς σας νέους δρόμους και αυτό θα σας κάνει να λάμπετε και εξωτερικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται ισορροπία για να προοδεύσουν και να μπορέσουν να σας φτάσουν στην κορυφή. Οταν οι καταστάσεις τρέχουν, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι λίγο να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις και ευθύνες με τρόπο που να μη νιώσετε ότι θάβεστε κυριολεκτικά κάτω από αυτές. Να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην υπάρξουν εμπλοκές ή προβλήματα στην υγεία σας.ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δεν θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα. Είναι αμαρτία να καταστρέψετε επαγγελματικές σχέσεις που αποδίδουν τώρα και στο μέλλον ακόμα περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε την τάση να υπερβάλλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά σας ζητήματα, απαιτείται να κρατήσετε ήπια στάση.

ΖΥΓΟΣ: Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει τον φόβο σας για να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούργια πορεία. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ό,τι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει. Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις.ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, ασχολούμενοι με ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία σας. Μιλήστε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτό αδιαφορεί. Οι προβληματισμοί σας θα σας κάνουν να ακολουθήσει το παράδειγμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε. Μάθετε να ζείτε καλύτερα και πιο δημιουργικά, χωρίς να ξεχνάτε ότι η επικοινωνία είναι αναγκαία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως ως φυσιολογικός άνθρωπος έχετε και εσείς ανάγκες και επιθυμίες, που ζητούν κάλυψη. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ακόμα και αν χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Προγραμματίστε σωστά τις μελλοντικές σας κινήσεις και δουλέψτε συλλογικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Για να απαλλαγείτε από το άγχος, που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας το δημιουργούν.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards