Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Κυριακή για κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ: Δεν φτάνουν η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή. Μην επιτρέπετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τώρα που μπορείτε τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας με τις υπερβολικές απαιτήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική μανία σας. Για να νιώσετε καλά εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ: Πολλές φορές η ευαισθησία σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά. Καινούργιες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας.ΖΥΓΟΣ: Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις στον τον εργασιακό χώρο σας. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα τιμής, δικής σας ή των άλλων, φροντίστε να είστε περισσότερο προσεκτικοί. Μη φέρεστε επιπόλαια σε υποθέσεις που δεν έχετε κατανοήσει καλά ή δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναζητήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας για να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία της υποθέσεις σας ζητώντας τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων, που δεν θα σας την αρνηθούν.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργήστε με τέτοιο τρόπο, ώστε να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν κάποιες εκκρεμότητες. Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αποκάλυψη κάποιων μυστικών θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό πρέπει να τα διαφυλάξτε καλύτερα. Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας θέματα να μονοπωλούν τον χρόνο και τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανόν σε μια συζήτηση που θα κάνετε να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει.Loading...