Αρχική » Ζώδια: Τρίτης 16-11-2021-Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Τρίτης 16-11-2021-Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

από admin
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/3 έως 20/3

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τρίτη για κάθε ζώδιο

Πάθος, διορατικότητα, πειθώ, γοητεία, οικονομική εύνοια, δύναμη και επιτυχία, μας προσφέρει το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο της Γης ή του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, ήρθε η ώρα να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε παλαιά προβλήματα και δυσκολίες! Καταστάσεις για τις όποιες τόσο καιρό έδωσες αγώνα για να τα διορθώσεις, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, τώρα με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα βοηθηθείς με ποικίλους τρόπους! Η ημέρα σε βοηθά, να ανανεωθείς ψυχολογικά και να ηρεμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό και σεξουαλικότητα στην σχέση σου, αλλά θα έχεις και ουσιαστική εύνοια! Διεκδικείς και εκπληρώνεις επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με ευκολία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα υπάρχουν μεταπτώσεις, αλλά για λίγο! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο εύνοια!ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, ήρθε η στιγμή που θα καταφέρεις να βελτιώσεις στο έπακρο, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ο περίγυρος σου και οι καταστάσεις που τον αφορά, θα σου δώσουν ουσιαστική ικανοποίηση και βαθιά ευχαρίστηση! Το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενδυναμώνει πολύ τον τομέα των σχέσεων με ευχάριστες μόνο εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία, να ξεκινήσεις μία όμορφη σχέση ή να κάνεις μία άκρως γοητευτική νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις αναζωπύρωση σχέσης και θα χορτάσεις ερωτισμό και τρυφερότητα με τον ταίρι σου, βελτιώνοντας την καθημερινότητα σας με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου σήμερα βελτιώνονται και οικονομικά βρίσκεις τις λύσεις που τόσε καιρό περίμενες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα έχεις επιτέλους την δυνατότητα, να κλείσεις εκκρεμότητες και να διεκπεραιώσεις θέματα της καθημερινότητας σου, που σε είχαν ενδεχομένως κουράσει! Αισθάνεσαι πιο δυνατός και πιο ικανός να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια την σημερινή ημέρα και να κλείσεις κύκλους που σε ενοχλούσαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα θετική για εσένα, ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις άμεσα! Αργά ή γρήγορα, θα διαπιστώσεις πως η ημέρα θα ολοκληρωθεί παθιασμένα και ρομαντικά! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένας έρωτας, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευχάριστες οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και θα έχεις επιτυχία! Ιδανική ημέρα, για οικονομικές συμφωνίες σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να αναμένεις μία υπέροχη ημέρα, γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, στην κοινωνική ζωή, σε θέματα παιδιών, σε ενασχολήσεις δημιουργικότητας, καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος ή ψυχαγωγικά θέματα! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προβάλλεις με τον βέλτιστο τρόπο τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, απολαμβάνοντας την ζωή με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις αξιόλογες ερωτικές ευκαιρίες και επιλογές, κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν ήδη σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, σήμερα θα πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα και να το σαγηνεύσεις με ευκολία! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για εδραίωση, επισημοποίηση ή/και βελτίωση σχέσης, με στιγμές πάθους και συναισθήματος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου στον οικονομικό τομέα και θα έχεις κέρδος! Στην καριέρα, μην μπερδεύεις δουλειά με έρωτα, γιατί θα εκτεθείς!ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι μία άκρως εποικοδομητική όψη για εσένα, αν τις εκμεταλλευτείς ορθά και σοφά! Αν ακολουθήσεις σήμερα την διαίσθηση σου, θα καταφέρεις, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι! ‘Έρχονται μόνιμες λύσεις σε προβληματικές οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μαζί με το ταίρι σου, συναισθηματικές, ρομαντικές και τρυφερές στιγμές! Πιθανόν μάλιστα, να έρθει σήμερα κάποια πρόταση για συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία για μία παθιασμένη επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, όλα τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά και θετικά! Οικονομικά, θα βρεις μία οικονομική λύση που αφορά το σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα θετική για εσένα, κυρίως σε κοινωνικές δράσεις και επαφές, αλλά και μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να πετύχεις τους στόχους και τους σκοπούς σου και δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Έχεις την δυνατότητα τώρα, να εκπληρώσεις όνειρα και να νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρότεινε μία έξοδο σήμερα στο ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί, ανανεώνοντας τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ευχάριστες επαφές, χαρμόσυνα μηνύματα, φλερτ, νέες γνωριμίες και ερωτικές συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, βελτιώνονται και μάλιστα σήμερα, είναι η ιδανική ημέρα για συμφωνίες και νέα ξεκινήματα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα επιτέλους επιστρέφουν η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου! Πολλά θα είναι τα θετικά γεγονότα και οι εξελίξεις της ημέρας, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ήλιου-Πλούτωνα! Θα καταφέρεις να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις ουσιαστικές επιθυμίες και σκοπούς! Επιπλέον, ορισμένες εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, κλείνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην συμβιβαστείς σε τίποτα λιγότερο, από αυτό που επιθυμείς και σου αξίζει! Βάλε τέλος στα ημίμετρα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου! Επίσης, μέσα από κάποιες συγκυρίες, αποδεικνύεται η αφοσίωση του για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικοί σου σκοποί, εκπληρώνονται σήμερα, με περισσή ευκολία! Επαγγελματικά, μην περιμένεις ιδιαίτερες εξελίξεις σήμερα!ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σαφέστατα είσαι o πρωταγωνιστής της ημέρας! Το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε βοηθά να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, στόχους και όνειρα! Υλοποιείς τις ιδέες σου και αρπάζεις μεγάλες ευκαιρίες! Κάνεις πράξη τα σχέδια σου και αλλάξεις ριζικά ό,τι σε ενοχλεί και δεν σε ευχαριστεί! Εκμεταλλεύσου όσο γίνεται την σημερινή όψη σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, αλλά και εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών! Εμφανισιακά ξεχωρίζεις και η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις παθιασμένες και καυτές στιγμές με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιβραβεύεσαι για τις επιδόσεις, την υπομονή και την εξυπνάδα σου, στην δουλειά σήμερα! Οικονομικά, θα πάρεις σίγουρα μία μεγάλη χαρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, ήρθε η ώρα, να ανανεωθείς και να έχεις ξανά την καλή διάθεση, που γενικά σε διακρίνεις! Επιπλέον μπορείς να αναμένεις στην ζωή σου, την ηρεμία και την σιγουριά που ήθελες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, βάζει τέλος σε δύσκολες καταστάσεις και δυσάρεστες αναμνήσεις! Να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αλλά και τις κρυφές σου δυνάμεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να βρεις αυτό που σου αξίζει, να κάνεις μία σημαντική γνωριμία, γεμάτη πάθος και ερωτισμό! Επιπλέον, θα έχεις χαρά από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές, ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ορισμένες αποκαλύψεις, θα λύσουν παλαιά προβλήματα! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα φέρει πολλές θετικές αλλαγές και εξελίξεις, που εξυπηρετούν τους μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς σου! Απολαμβάνεις εύνοια και ευχάριστες στιγμές στο φιλικό σου περιβάλλον, ενδυναμώνοντας σημαντικά τις φιλίες σου! Οι φίλοι σου είναι έμπρακτα στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε ό,τι κι αν θελήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις θαυμαστές, κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες και μάλιστα, ίσως έρθει μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με το ταίρι και ταυτόχρονα, περνάτε ιδιαίτερα καλά μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις αρκετή εύνοια, αρκεί να αποφύγεις περιττά έξοδα! Επαγγελματικά, έρχεται μία σπουδαία και θετική αλλαγή!ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα επωφεληθείς από αρκετά γεγονότα και εξελίξεις, αφού θα αποκαλυφθούν οι ενέργειες κάποιων προσώπων για το καλό σου ή κάποια θέματα που σε αφορούν! Εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ώστε να αναδείξεις τον ανανεωμένο εαυτό σου και να βελτιώσεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για να πετύχεις σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής και να βάλεις γερές βάσεις στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν αναλώνεσαι σε ανούσιο φλερτ και ερωτικές επιτυχίες! Απολαμβάνεις λίγες, αλλά αξιόλογες και ποιοτικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, είσαι απόλυτα ευνοημένος και έρχεται επιτυχία! Εύνοια επίσης θα έχεις και στον οικονομικό τομέα, αφού τα έσοδα αυξάνονται την σημερινή ημέρα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις να αρπάξεις σπουδαίες ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πετύχεις υψηλούς στόχους και να υλοποιήσεις σημαντικά σχέδια, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Ευνοούνται ιδιαίτερα, θέματα σπουδών, εξωτερικού, ταξιδιών και διαπροσωπικών σχέσεων από απόσταση! Σε διακρίνει αισιοδοξία και τόλμη, γεγονός που θα ευνοήσει και την κοινωνική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθεις πολύ πιο κοντά στους ερωτικούς σου στόχους! Έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, αλλά και ευκαιρίες για καυτές ερωτικές συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σας, ανανεώνοντας την σχέση σας, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πρέπει σήμερα να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας και επιπολαιότητας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμβόλαια, συναλλαγές και υπογραφές!

Πηγή: oroskopos.grLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards