Αρχική » Ζυγός:Ζώδια Μάρτιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός:Ζώδια Μάρτιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

από admin
Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτόν τον μήνα;

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτόν τον μήνα;

Οι μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σας, για αισθηματικά και επαγγελματικά. Ζώδια.

Ζώδια Θωρακίστε το συναίσθημά σας, αγαπητοί Ζυγοί!

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης σας προσεγγίζει με μπόλικη ευαισθησία… Και αυτό σημαίνει ότι ίσως να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας.Αλλά οι φάσεις ανάτασης, θα είναι αρκετά δυνατές για να τονώνουν την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σας!

Ο φετινός Μάρτιος ανοίγει εξαιρετικά για εσάς: Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα μπει στις 4 του μήνα στην ερωτική σας ζώνη.

Το πάθος αλλά και τα ερωτικά συναισθήματα θα πάρουν την ανιούσα. Αλλά ακολουθεί μια Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου, που θα αναστατώσει τον τομέα σας των μυστικών…

Κατά πάσα πιθανότητα, υπάρχει κάποια ραδιουργία ή σκευωρία στη ζωή σας που δεν την έχετε χειριστεί.

Ωστόσο, τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι η ομαλή πλανητική ατμόσφαιρα θα επιτρέψει να έχετε ομαλή πορεία κατά το πρώτο μισό του μήνα!

Στις 20 Μαρτίου ο Άρης θα σχηματίσει μια σύνοδο με τον Δία στον οικογενειακό σας τομέα. Αυτή η συγκυρία θα δώσει αφορμές για κάποιους εορτασμούς και τόνωση των όμορφων συναισθημάτων.Αλλά έρχεται μια προειδοποίηση για εσάς, την επόμενη κιόλας ημέρα: Ο Κρόνος θα μπει στη ζώνη σας της αγάπης και των ρίσκων, υπονοώντας ότι δεν θα γίνει ανεκτό για πολύ οτιδήποτε «απαγορευμένο»!

Τον οικογενειακό σας οίκο θα φωταγωγήσει και μια εκρηκτική σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στις 23 Μαρτίου.

Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε σαν να εκτοξεύονται πυροτεχνήματα, ειδικά αν κάπου ελλοχεύουν ύπουλες κινήσεις… Είναι πολλές οι υποψίες και θα δηλητηριάσουν το όλο κλίμα, αγαπητοί Ζυγοί!

Να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται για να διατηρήσετε τη συναισθηματική ισορροπία. Όσο επίπονο κι αν είναι, είναι εφικτό και σας αξίζει.Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Θα κεντρίσει τη ζώνη σας της αγάπης και θα είναι μια ευκαιρία να επιστρέψετε στον διάλογο και τη συγχώρεση!

Μην αποθαρρυνθείτε για καμία σχέση σας, παρά τις αναταράξεις που μπορεί να βιώσουν. Μια σύνοδος έντασης ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο την τελευταία μέρα του μήνα, θα αναζωπυρώσει τον τομέα σας του ρίσκου.

Αν και θα ξεπεράσετε τον σκόπελο, είναι πιθανό να σας μείνει κάποια πικρία… Και θα χρειαστεί δουλειά στη συνέχεια για να ελευθερωθείτε από αυτή!Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards