Αρχική » 3 Ζώδια Θα Ζήσουν Έναν Καταπληκτικό Ιούνιο.

3 Ζώδια Θα Ζήσουν Έναν Καταπληκτικό Ιούνιο.

από admin
Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου 2022. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

3 ζώδια : Ενώ υπάρχουν πολλές διελεύσεις που θα μας επηρεάσουν είτε θετικά είτε αρνητικά τον Ιούνιο, τα κορυφαία γεγονότα ξεκινούν ακριβώς με το ξεκίνημα του μήνα.

Συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου ο Ερμής σταθμεύει άμεσος και στις 5, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η μετάβαση από το ένα ανάδρομο πλανήτη στον άλλο, απαιτεί συναισθηματικό σθένος!

Για ορισμένα ζώδια, αυτό είναι εύκολο πράγμα. Κάθε αναδρομή μπορεί να προκαλέσει χαοτικές καταστάσεις για κάποιους, ενώ για κάποιους άλλους είναι το υλικό πάνω στο οποίο βασίζονται τα μαθήματα.

Εξετάζουμε επίσης την αλλαγή φρουράς… καθώς ο Ταύρος ξεθωριάζει και κάνει χώρο για τον Ήλιο στους Διδύμους. Και μ’ αυτήν την είσοδο, οι Δίδυμοι φέρνουν διαβεβαιώσεις κι επιχειρηματικότητα. Δεν μένουμε πλέον μόνο στις συζητήσεις παιδιά… Συμμετέχουμε! Κι αυτό σημαίνει πως αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του αυτό στο οποίο ΜΠΟΡΟΥΜΕ να συμμετέχουμε.

Ετοιμαστείτε για ξεφάντωμα στον ήλιο και ενθουσιώδεις ιδέες στο χώρο εργασίας. Ο Ήλιος στους Διδύμους είναι μια αναζωογονητική αλλαγή από την εποχή του Ταύρου.

Είμαστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσουμε… και να κερδίσουμε! Με την είσοδο του πρώτου τέταρτου της Σελήνης ακριβώς στην κορυφή του μήνα, πολλοί από εμάς θα νιώσουμε πως πρέπει να στρωθούμε αμέσως στη δουλειά.

   

3 ζώδια θα ζήσουν έναν καταπληκτικό Ιούνιο .
Μια καλή συμπεριφορά απέναντι στα εργασιακά, φέρνει έναν καλό μισθό αυτή τη στιγμή. Στα μέσα του μήνα έχουμε μια Πανσέληνο στον Τοξότη, που θα μας κάνει να νιώσουμε πως ό,τι επιθυμούμε είναι εφικτό.

Θετική ενέργεια κυβερνά αυτό τον μήνα και μέχρι τις 28, που ο Ποσειδώνας ξεκινάει την ανάδρομη κίνησή του, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ακόμα κι αν δεν διασκεδάζεις, θα κάνεις ό,τι μπορείς για να περάσεις καλά αυτόν τον Ιούνιο. Κι αυτό επειδή είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και η ώρα για να ρίξει ο Ήλιος στους Διδύμους, τη λαμπρή του θετικότητα σε ό,τι αγγίζει.

Ποτέ πριν δεν έχεις νιώσει τέτοια παρόρμηση. Ο Ιούνιος σου προσδίδει ενεργητικότητα και είσαι αυτός που θα αφήσει τον ανάδρομο Κρόνο, να κλιμακώσει την επιθυμία σου να συνεχίσεις δυνατά.

Δεν θεωρείς τον εαυτό σου περιορισμένο με κανέναν τρόπο… και με τον ανάδρομο Ερμή εκτός πορείας, είσαι ξεκάθαρος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις των καινούργιων αναδρομών.

Αυτό που πραγματικά καταπραΰνει στην ψυχή σου και κάνει τα πράγματα να δουλεύουν καλύτερα, πιθανόν να είναι η Πανσέληνος στον Τοξότη, που φτάνει στις 14 Ιουνίου. Μ’ αυτή τη διέλευση, θα νιώσεις πως δεν είναι λάθος οι άγριες και υπέροχες ιδέες σου.

   

Στην πραγματικότητα, θα θελήσεις να πετύχεις μερικούς από αυτούς τους στόχους, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης να λάμπει στις 7 Ιουνίου, θα νιώσεις πως μια ανανεωμένη ενέργεια έρχεται στο δρόμο σου! Και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόσουν… γιατί η ζωή ήταν αρκετά ταραγμένη και κουραστική για σένα.

Είτε αποφασίσεις να κάνεις άλλη δουλειά, είτε απλώς να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, τα πράγματα είναι ολοένα και καλύτερα για σένα, Καρκίνε. Παρότι η υγεία σου είναι σε καλή κατάσταση, δεν θα διστάσεις να τη βελτιώσεις ακόμη περισσότερο, δοκιμάζοντας μια νέα δίαιτα, που σου προσφέρει ακόμη περισσότερη ενέργεια.

Δεν σ’ ενδιαφέρουν πλέον οι μόδες ή οι τάσεις που σε κάνουν να λιμοκτονείς και να εξαντλείσαι. Τώρα πλέον βασίζεσαι στα ένστικτά σου για ό,τι αφορά την υγεία και την φυσική σου εικόνα.

Ο ανάδρομος Κρόνος σου βάζει την ιδέα ότι μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα πιστεύεις για τον εαυτό σου. Αυτό το μήνα λοιπόν θα πιστέψεις στον εαυτό σου… γιατί είναι πολύ εύκολο να το κάνεις!

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Μόλις ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία στις 3 του μήνα, θα πετάξεις σαν νυχτερίδα μακριά από την κόλαση. Είσαι τόσο έτοιμος για δράση! Κι αυτή η ενέργεια περιλαμβάνει οποιεσδήποτε κατηγορίες.

Το προφανές είναι πως θα νιώθεις ότι δεν έχεις άλλο χρόνο για χάσιμο και πως ό,τι θέλεις να πετύχεις, θα το κάνεις με ευχαρίστηση, καταστρώνοντας ρεαλιστικά σχέδια. Θα ενθουσιαστείς τρελά, για ένα συναρπαστικό σχέδιο που θα φτιάξεις μαζί μ’ ένα φίλο σου για το εγγύς μέλλον … και θα συμβιβαστείς επίσης, με το τέλος μιας σχέσης.

   

Αυτός ο μήνας σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, για να μπορέσεις να ζήσεις τη ζωή στο μεδούλι της. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 14 Ιουνίου, θα σηματοδοτήσει την αλλαγή μέσα σου, καθώς το δεύτερο μισό του μήνα σου φέρνει τέτοια έμπνευση.. που δεν είχες ποτέ πριν.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards