Αρχική » Αριθμολογία: Ο αριθμός του πεπρωμένου σου.

Αριθμολογία: Ο αριθμός του πεπρωμένου σου.

από admin
Αριθμολογία

Με την άξια των αριθμών (Αριθμολογία) πρώτος ασχολήθηκε σοβαρά ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος Πυθαγόρας ο οποίος μαζί με τους μαθητές του πίστευαν ότι τα πάντα μέσα στον κόσμο ερμηνεύονται δια μέσου των αριθμών.

Έτσι δημιούργησαν την αριθμοσοφία (Αριθμολογία) και απέδειξαν ως ένα βαθμό τον τρόπο που επηρεάζει το πνεύμα την ύλη.

Τον λόγο που μπορεί να έχουν οι αριθμοί, πάνω στο χαρακτήρα και την συμπεριφορά κάποιου, αλλά και την επίδραση στην πορεία της ζωής του. Το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα πορεύεται, θα κινείτε και θα ενεργεί δείχνετε από την ημερομηνία γέννησης.

Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά από το ονοματεπώνυμο αφού βέβαια αντικαταστήσουμε τα γράμματα με αριθμούς όπως δείχνετε στο παρακάτω παράδειγμα.

Βρες τον προσωπικό αριθμό σου με βάση την Αριθμολογία και μάθε τι σημαίνει
Στην Αριθμολογία, για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του πεπρωμένου μας, προσθέτουμε την ημέρα, τον μήνα και το έτος γέννησης. Για παράδειγμα, αν γεννηθήκατε στις 26 Νοεμβρίου 1984, γράψτε σ’ ένα χαρτί την ημερομηνία 26-11-1984 και αθροίστε ένα – ένα τα ψηφία: 2+6+1+1+1+9+8+4=32. Αν το αποτέλεσμα της πρόσθεσης είναι μεγαλύτερο του 9, τότε προσθέτουμε εκ νέου τα ψηφία του αποτελέσματος, μέχρι να προκύψει μονοψήφιος αριθμός (από το 1 έως το 9). Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση, προσθέτουμε τα ψηφία 3+2, οπότε ο προσωπικός αριθμός σας είναι το 5.

Δες λοιπόν τώρα την ερμηνεία της αριθμολογίας και και τι σημαίνει για τη σχέση σου, τα επαγγελματικά, τον χαρακτήρα σου και γενικά τη διαδρομή σου στη ζωή.

Αριθμός 1 Πλανητική επιρροή= Ήλιος
Ο χαρακτήρας των ατόμων του 1 είναι ο χαρακτήρας του ηγέτη. Αυτού που ακτινοβολεί αυθόρμητα την αρχηγική του διάθεση ασκώντας άμεση επιρροή και επίδραση στο περιβάλλον του. Ισχυρή θέληση και μεγάλες φιλοδοξίες δύσκολα κάμπτετε όταν βάζει στόχους και επιθυμίες. Προχωρά ακατάπαυστα και δεν κάνει ποτέ πίσω. Δυσκολεύετε στην κριτική και την ιδέα ότι μπορεί να σφάλει μια και νιώθει ως ο φυσικός αρχηγός έτσι στις παρεκτροπές του μπορεί να γίνει αυθαίρετος, τυραννικός και αλαζόνας.

Η πορεία ζωής των ατόμων του 1 τείνει στην αρχηγία και την κορυφή. Ο δρόμος θα είναι ευθύς, ανηφορικός και απότομος. Το φτάσιμο βέβαια στην κορυφή πάντα θα ελλοχεύει τον κίνδυνο της πτώσης όμως ο δρόμος αυτός δεν έχει επιστροφή για αυτό χρειάζεται θέληση, επιμονή και μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Αριθμός 2 Πλανητική επιρροή= Σελήνη
Σε αντίθεση με την αποφασιστικότητα του 1 τα άτομα του 2 είναι χαρακτήρες αναποφάσιστοι. Ζυγίζουν πολύ τα υπέρ και τα κατά και φροντίζουν άμεσα να δημιουργούν ένα περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς. Αμερόληπτοι και διπλωμάτες με γνώμη και άποψη γίνονται άριστοι σύμβουλοι μια και ασχολούνται υπερβολικά με τις υποθέσεις των άλλων. Το μειονέκτημα τους είναι η παθητική στάση με την οποία δέχονται τα γεγονότα της ζωής. Ο φόβος που μπορεί να τους προκαλέσει αδράνεια. Ειρηνιστές και κοινωνικοί αποφεύγουν τις προστριβές και μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε περιβάλλον.

Το περιβάλλον του δρόμου των ατόμων του 2 δεν έχει εκπλήξεις. Είναι ένας δρόμος ήσυχος χωρίς πολύ θόρυβο, με ομαλούς δρόμους, ωραίους κήπους και ελάχιστες φιλοδοξίες. Είναι ο δρόμος της συνεργασίας και της αρμονίας.

Αριθμός 3 Πλανητική επιρροή= Άρης
Τα άτομα του 3 χαρακτηρίζονται για την ενεργητικότητα τους και τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν παρελθόν, παρόν, μέλλων. Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι το τώρα και θέλουν να το ζουν έντονα. Τόλμη και θάρρος βοηθούν στις επιδιώξεις τους φτάνει να περιορίσουν κάπως την υπερβολική τους ανυπομονησία. Φύση ανεξάρτητη αποφεύγει τις ευθύνες και υποχρεώσεις. Πολυπροσωπικότητα ικανή να πετύχει πολλά αλλά και να φάει το κεφάλι του αν δεν ελέγχει τον αυθορμητισμό του.

Το περιβάλλον του δρόμου του 3 θα έχει μεγάλη ποικιλία τοπίου με άφθονες συγκινήσεις και εμπόδια που όμως παρακάπτονται χάριν της έντονης δραστηριότητας και ενεργητικότητας που παρέχει ο δρόμος του 3. Είναι ένας δρόμος ελικοειδής που απαιτεί αποφασιστικότητα, ευλυγισία και επινοητικότητα.

Αριθμός 4 Πλανητική επιρροή = Ερμής
Όσοι ανήκουν στον αριθμό του 4 χαρακτηρίζονται για την σταθερότητα και την ολοκληρωμένη σκέψη. Διανόηση, λογική, κριτική σκέψη, άτομα στα οποία μπορεί κάποιος να βασίζετε. Μεθοδικός με ότι καταπιάνεται, μπορεί εύκολα να διαπρέψει, φτάνει να ασχοληθεί σοβαρά. Πιστεύει στις παραδόσεις και την οικογένεια αλλά βάζει πάνω από όλα την λογική, γεγονός που εμποδίζει τα φτερά της έμπνευσης. Μεγάλη ευαισθησία και ικανότητα για κάθε εργασία που απαιτεί ακρίβεια, μέθοδο και παρατηρητικότητα.

Ο δρόμος του 4 δεν έχει πολλά εμπόδια, είναι μια μεγάλη εθνική οδός. Υπάρχουν βέβαια πολλά σήματα κυκλοφορίας, όρια ταχύτητας αλλά και πολύς χρόνος για σοβαρή εργασία και λεπτομερή ανάλυση. Ας μην ξεχνούμε ότι συμβολίζει το τετράγωνο, τα 4 σημεία του ορίζοντα και τα 4 στοιχεία που απαρτίζουν την ίδια τη ζωή.

Αριθμός 5 Πλανητική επιρροή = Δίας
Όσοι ανήκουν σε αυτόν τον αριθμό, σίγουρα κρύβουν μέσα τους ένα τυχοδιώκτη. Αγαπά πολύ τις περιπέτειες, τα ταξίδια, τις αλλαγές και τον κίνδυνο. Το πάθος του για περιπέτειες και επαναστάσεις τον οδηγούν σε νέες ιδέες και πολυποίκιλες δραστηριότητες. Ανεξάρτητος και δραστήριος, αγαπά πολύ τη ζωή, βαριέται την ρουτίνα και έχει πόλους φίλους. Βασίζετε πολύ στην τύχη του και έτσι μπορεί να κατάληξη αδίστακτος, καιροσκόπος η και επικίνδυνος. Παρορμητικός και ριψοκίνδυνος παίρνει τις γνώσεις του από την ίδια τη ζωή.

Ο δρόμος του 5 έχει από όλα. Περνά κάτω από καταρράκτες, φαράγγια, ανώμαλα εδάφη, πέτρες και λακκούβες και γενικά ότι μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολο και επικίνδυνο. Μόλα ταύτα πετυχαίνει γιατί έχει πολύ μεγάλη εύνοια της τύχης. Είναι ο δρόμος για όλα τα απρόοπτα και ξαφνικά, του ύψους η του βάθους και των ακραίων καταστάσεων.

Αριθμός 6 Πλανητική επιρροή = Αφροδίτη
Τα άτομα του 6 χαρακτηρίζονται για την τρυφερότητα και την καλοσύνη τους. Αγάπη για την φύση, την ομορφιά και την αρμονία, μπορούν εύκολα να εξισορροπούν αντιμαχόμενες πλευρές και απόψεις. Συναισθηματικοί και αλτρουιστές, ίσος λίγο αναποφάσιστοι, δυσκολεύονται στην λήψη αποφάσεων και μπορούν να χαρακτηρισθούν αφελείς η τεμπέληδες. Διπλωματικοί και με καλλιτεχνικές τάσεις μπορούν να πετύχουν εύκολα στην πολιτική η την τέχνη φτάνει νάνε περισσότερο φιλόδοξοι.

Ο δρόμος του 6 περνά δίπλα δε ένα ποτάμι και έχει όλες τις ανέσεις. Προσφέρει ένα άνετο καταφύγιο που παρέχει ξενοιασιά και ηρεμία. Είναι ένας ελαφρύς ανήφορος που υποτάσσεται στο καθήκον και τον αλτρουισμό. Ένα περιβάλλον φορτισμένο με διάθεση συνεργασίας.

Αριθμός 7 Πλανητική επιρροή = Κρόνος
Τα άτομα που φέρουν τον αριθμό του 7 έχουν κάτι το μαγικό και μυστήριο πάνω τους. Ολιγόλογοι, φιλοσοφημένοι και απόμακροι, αγαπούν την απομόνωση, τον στοχασμό και την μοναξιά. Βλέπουν την σωστή πλευρά των πραγμάτων και μπορούν να είναι ταυτόχρονα, ασκητικοί η Βοέμ. Η διαίσθηση και η διορατικότητα τους συχνά τους ανεβάζει ψηλά. Στην αρνητική τους εκδήλωση γίνονται άγριοι, εγωιστές, αινιγματικοί και απαισιόδοξοι. Ας μη ξεχνάμε τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα, τα 7 θαύματα του κόσμου, τις 7 μέρες της βδομάδας και τους 7 πλανήτες.

Ο δρόμος του 7 που πορεύεται κάποιος θέλει προσοχή. Είναι ο δρόμος ανόδου και ολοκλήρωσης μετά όμως από εμπόδια και δυσκολίες. Όσο πιο γρήγορα κατανοηθούν τα προμηνύματα που παρέχει η ζωή, τόσο θα μειώνετε ο χρόνος της ολοκλήρωσης. Στο δρόμο του 7 θα υπάρξουν πληθώρα συμβόλων μια και περνά μέσα από πυκνά δάση και τόπους όπου ευνοείτε ο στοχασμός και η περισυλλογή.

Αριθμός 8 Πλανητική επιρροή = Ουρανός
Τα άτομα του 8 ανήκουν στη νέα εποχή και την Υλική επιτυχία. Κινούνται αέρινα, άμεσα και ανατρεπτικά. Δεν αναγνωρίζουν εμπόδια και χωρίς πολύ σκέψη δρουν άμεσα. Έχουν πολλούς φίλους και κερδίζουν εύκολα χρήματα. Δυνατός σταθερός, προσγειωμένος, με καλή μνήμη μπορεί να ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Στις υπερβολές τους γίνονται αδίστακτοι, εγωιστές, πολύ θορυβώδεις, με κακοποιίες διαθέσεις και συχνά προβλήματα με το νόμο.

Ο δρόμος του 8 είναι φαρδύς, πλατύς και άνετος. Η τύχη είναι εξασφαλισμένη, φτάνει να είναι κάποιος δραστήριος, επιδέξιος και επίμονος. Θα υπάρχουν πάντα εκκεντρικότητες, υπερβολές, πολλές ιδέες και διάθεση για καινοτομίες.

Αριθμός 9 Πλανητική επιρροή = Ποσειδώνας
Τα άτομα του 9 συνδέονται άμεσα με το απέραντο και το σύμπαν. Κάτω από τις επιδράσεις του Ποσειδώνα ασκούν εύκολα επιρροή στο περιβάλλον τους, διαθέτοντας έντονο μαγνητισμό και ισχυρή προσωπικότητα. Πολύ πνευματώδεις, αντιλαμβάνονται εύκολα τις παγίδες της ζωής και είναι πάντα πρόθυμοι για βοήθεια και υποστήριξη. Φιλόσοφοι, καλλιτέχνες, αποσπούν τον σεβασμό η και τον θαυμασμό των άλλων για ικανότητες που μπορεί και να μην έχουν. Στην αρνητική τους εκδήλωση γίνονται νάρκισσοι, υπερόπτες, ανυποχώρητοι και αδιάφοροι.

Ο δρόμος του 9 δεν έχει όρια. Τείνει στο απέραντο και το άπειρο. Είναι προνομιούχος και δε σταματά πουθενά. Είναι ο δρόμος των επιτευγμάτων και ξεχωρίζει από τους άλλους. Περνά μέσα από καταπράσινους αγρούς η την καταγάλανη θάλασσα.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards