Αρχική » Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/3 έως 20/3

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/3 έως 20/3

από admin
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/3 έως 20/3

Η εβδομάδα φέρνει ξαφνικές ειδήσεις και πολλά απρόοπτα στην καθημερινότητα, όχι απαραίτητα αρνητικά.

Από την άλλη κάποιες καταστάσεις θα μας δείξουν ότι μπορούμε να ελέγξουμε τη ζωή μας, εφόσον είμαστε εστιασμένοι στους στόχους και τις επιθυμίες μας.

Δε θα λείψουν οι εντάσεις αλλά και οι αιφνίδιοι χωρισμοί, εξαιτίας της αντίστασης σε οτιδήποτε μας καταπιέζει.

Η Πανσέληνος στον Παρθένο (18/3) φέρνει σε κάποιους αλλαγές, ενώ δείχνει και το τέλος μιας κατάστασης. Οι αποφάσεις που καλούμαστε να λάβουμε πρέπει να στηρίζονται στη λογική και όχι στην παρόρμηση της στιγμής.

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και μόνο για να αντιληφθείς το παρασκήνιο που εκτυλίσσεται σε βάρος σου, αλλά και να διαπιστώσεις τα πρόσωπα που παίζουν διπλό παιχνίδι εναντίον σου. Από την άλλη η δημιουργικότητα και η φαντασία σου θα σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά. Βρες χρόνο για να ξεκουραστείς και να επικεντρωθείς στις δικές σου ανάγκες.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδεχομένως εμπλακείς σε συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που θα καταλήξουν σε άγριες αντιπαραθέσεις και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Πρόσεχε μη μεταφέρεις τα προβλήματα με τους φίλους σου αλλά και τα νεύρα σου στο σύντροφό σου, καθώς δεν αποκλείεται να κληθείς να αντιμετωπίσεις ακόμη μια ρήξη.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ανακινεί ζητήματα υγείας και φυσικής κατάστασης και εφιστά την προσοχή σου στην περίπτωση που δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου μαζί τους από τις αρχές του μήνα, όταν πραγματοποιήθηκε η Νέα Σελήνη. Μπορείς, όμως, ακόμη και τώρα να ξεκινήσεις διατροφή και να κάνεις ένα γενικό τσεκ απ. Δε χωρά οποιαδήποτε άλλη αναβολή.

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για κοινωνικές συναναστροφές αλλά και για να πλησιάσεις φίλους και συγγενείς με τους οποίους είχατε απομακρυνθεί, ώστε να ζεστάνεις το μεταξύ σας κλίμα. Από την άλλη η δημιουργικότητά σου είναι αυξημένη κι αυτό θα σε βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή αρκετά από τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου φρόντισε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου αλλά και τα λόγια που θα πεις σε πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς δεν αποκλείεται να επέλθει μια ξαφνική ρήξη στη σχέση σας. Παράλληλα μια συζήτηση, που ενδεχομένως κάνεις με το ταίρι σου, να καταλήξει σε έντονο καβγά που μπορεί να φέρει ακόμη και χωρισμό.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις σε ζητήματα προσωπικών σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών. Τα νέα θα είναι θετικά και μάλιστα θα δεις ότι οι προσπάθειές σου για να προσεγγίσεις το σύντροφό σου ή ένα νέο πρόσωπο απέδωσαν τα αποτελέσματα που επιθυμούσες. Αν έχεις παιδιά, τα νέα θα είναι επίσης ευχάριστα.

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξεις τις επιλογές και τις αποφάσεις που, τυχόν, λάβεις και αφορούν σε ζητήματα καριέρας. Δε χρειάζονται παρορμητικές κινήσεις, αλλά προσοχή και σταθερά βήματα. Από την άλλη είναι καλό να προγραμματίσεις τις ενέργειές σου όσον αφορά ένα φλέγον επαγγελματικό σου ζήτημα ώστε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο με τον οποίο θα το χειριστείς.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός στον τρόπο που μιλάς και εκφράζεις τις ιδέες και τα πιστεύω σου, καθώς ο έντονος φανατισμός σου μπορεί να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των άλλων και να ξεσπάσουν έντονες αντιπαραθέσεις που δε θα λυθούν εύκολα. Από την άλλη δεν αποκλείεται να γεννηθεί ξαφνικά ένα έντονο ερωτικό πάθος, που, όμως, θα λήξει το ίδιο ξαφνικά.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3), που σε επηρεάζει περισσότερο, δημιουργεί ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου αλλά και θέματα κληρονομικά ή ακίνητης περιουσίας. Ενδεχομένως να πιεστείς από τις εξελίξεις που θα θέσουν υπό αμφισβήτηση τη σχέση σου με την οικογένειά σου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι την περιουσία σου.

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προσφέρεται για να εκφράσεις τις ιδέες σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου μέσω ενός σεμιναρίου ή εκπαιδευτικού προγράμματος. Παράλληλα δεν αποκλείεται να κανονίζεις ένα ταξίδι με πρόσωπα που σου προσφέρουν χαρά, ευχαρίστηση και αισιοδοξία.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις έντονα συναισθήματα και πάθος για ένα πρόσωπο με το οποίο δεν μπορείτε να είστε μαζί ή κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος με το οποίο έχετε βρεθεί ξανά. Προσπάθησε να διοχετεύσεις το πάθος σου «εποικοδομητικά» και μην παρασύρεσαι από συναισθήματα ζήλιας και αναλώνεσαι σε εμμονικά σενάρια, που, ενδεχομένως, διώξουν από κοντά σου το υποκείμενο του πόθου σου.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις σε μια συνεργασία η οποία δείχνει να ολοκληρώνεται θετικά και να επισημοποιείται με την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας.

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου ενδεχομένως τις μέρες αυτές να αισθανθείς έντονη ανασφάλεια, που μπορεί κάλλιστα να μην αντιλαμβάνεσαι και την αιτία, από την οποία πηγάζει. Προσπάθησε να κατανοήσεις τις φοβίες που σε καταβάλλουν και να τις διαχειριστείς. Παράλληλα να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τα χρήματά σου και να θέσεις ως προτεραιότητά σου την τακτοποίηση των οφειλών σου.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου, παρόλο που το τελευταίο διάστημα έχεις βιώσει ρήξεις και χωρισμούς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, έρχεται και αυτή η εβδομάδα για να σου θυμίσει και πάλι τα ίδια. Πρόσεχε πολύ, επειδή εντελώς ξαφνικά και χωρίς καν να το αντιληφθείς, μια σχέση ή συνεργασία μπορεί να χαθεί.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, εστιάζει σε οικονομικά ζητήματα και κυρίως στο δικό σου ταμείο. Ενδεχομένως οι εξελίξεις, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες, να σ’ αναγκάσουν να εξετάσεις και πάλι τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου και ίσως να προσπαθήσεις να διορθώσεις κάποιες εσφαλμένες και παράτολμες κινήσεις σου.

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και με τα οικεία σου πρόσωπα και να λύσεις όποιες, τυχόν, διαφορές υπάρχουν ανάμεσά σας. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου. Το μόνο που πρέπει να φροντίσεις είναι να μην εξιδανικεύεις λόγια και υποσχέσεις αλλά να κρίνεις όλα όσα λέγονται με γνώμονα τη λογική.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου θέλεις να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου αλλά η δουλειά σου δε σε αφήνει. Ξαφνικές υποχρεώσεις και αγγαρείες ενδέχεται να προκύψουν και να απαιτήσουν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου, γεγονός που δε θα σου αρέσει καθόλου κι ενδεχομένως σε ωθήσει σε ένα ξέσπασμα εναντίον προσώπων του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (18/3), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις στη σχέση σου και μια επαγγελματική συνεργασία, πάνω σε ζητήματα που δημιουργήθηκαν με τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στις αρχές του μήνα. Τα ξεκαθαρίσματά σου είναι βέβαια αλλά την απόφαση που θα πάρεις, τη γνωρίζεις μόνο εσύ.

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις της δουλειάς σου και γενικότερα της καθημερινότητάς σου, ώστε να αποφύγεις τη μουρμούρα του περιβάλλοντός σου. Ενδεχομένως κληθείς να διορθώσεις παρελθοντικά σφάλματα πάν στη δουλειά σου. Παράλληλα δώσε προσοχή στην υγεία σου και μην αμελήσεις ιατρικές επισκέψεις εάν αυτό απαιτείται.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου θα έχεις κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, τα οποία και φαίνεται να σε απασχολούν κατά βάση, αλλά και θα βρεις αρκετές λύσεις για να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σου. Δε χρειάζεται να ενεργήσεις παρορμητικά. Σκέψου ώριμα και λογικά για να βρεις ποιο είναι αυτό που τελικά σε ικανοποιεί. Αισθηματικά η κατάσταση είναι ουδέτερη.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει στο προσκήνιο το παρασκήνιο που εκτυλίσσεται στη δουλειά σου. Από την άλλη εσύ ενδέχεται να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Σε κάθε περίπτωση πρόσεξε ιδιαίτερα την υγεία σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα προσφέρεται για διασκέδαση, χαλάρωση και όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και με τους φίλους σου. Κι εσύ, όμως, νιώθεις έντονα την ανάγκη ν’ ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ευχαρίστηση και το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου. Από την άλλη το μυαλό σου γεννά πολλές δημιουργικές ιδέες, τις οποίες δεν πρέπει ν’ αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να εξοπλίσεις τον εαυτό σου με υπομονή, καθώς ανατρεπτικά γεγονότα έρχονται για να βάλουν φωτιά στα ερωτικά σου, αλλά και στη σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Απογοήτευση, δυσαρέσκεια κι έντονοι καβγάδες θα αποτελέσουν τις αιτίες για να επέλθει μια ρήξη που θα σε ταρακουνήσει.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα δημιουργήσει τις συγκυρίες ώστε να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό και τι δεν είναι αυτό που κάνεις όσον αφορά στην κοινωνική σου ζωή και σ’ αφήνει ανικανοποίητο. Ταυτόχρονα, όμως, θα σου προσφέρει και τη δυνατότητα ν’ αλλάξεις οτιδήποτε πια δε σε καλύπτει.

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου φρόντισε να εκμεταλλευθείς τις συγκυρίες που θα δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα για να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τα μέλη της οικογένειάς σου ή το πρόσωπο με το οποίο συμβιώνεις. Προσπάθησε όμως να μη γίνεσαι υπερβολικός, να μη θίγεσαι εύκολα και να είσαι ξεκάθαρος στα λόγια αλλά και στα συναισθήματά σου. Διατήρησε τις ισορροπίες και θα βγεις κερδισμένος.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου θα έχεις επαφές και συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενδέχεται ένα πρόσωπο του ερωτικού σου παρελθόντος να κάνει την εμφάνισή του. Σε κάθε περίπτωση πρόσεξε πολύ τα επικοινωνιακά λάθη και τις γκάφες, που μπορούν να χαλάσουν το ευχάριστο κλίμα της εβδομάδας.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Το φεγγάρι αυτό σου δείχνει ότι τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο και χρόνο. Από την άλλη αν είχες εμπλακεί σε διενέξεις με πρόσωπα από το χώρο που εργάζεσαι, τώρα θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια της αντιπαράθεσής σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα θα κυλήσει όμορφα αλλά έντονα, με πολλές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και με συνεργάτες και συναδέλφους. Νέες γνωριμίες ενδέχεται να προκύψουν, που, κατά κάποιο τρόπο, θα ωφελήσουν τους σκοπούς σου. Από την άλλη μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να πετύχεις αρκετούς επαγγελματικούς σου στόχους.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου ετοιμάσου να βιώσεις ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά σου, που θα διαταράξουν το αίσθημα της ασφάλειας και το κλίμα της σταθερότητας που έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις μέχρι τώρα στη ζωή σου. Από την άλλη μια ερωτική επικοινωνία που ενδεχομένως σε ενθουσιάσει, ξαφνικά πρόκειται να σ’ απογοητεύσει.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ρίχνει φως σ΄ ένα νομικό ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την άλλη εντείνει την ανάγκη σου να γνωρίσεις νέα πρόσωπα ή να πλησιάσεις και πάλι εκείνα με τα οποία το προηγούμενο διάστημα το μεταξύ σας κλίμα παραήταν πολεμικό. Σε γενικές γραμμές ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία φωτίζουν ξανά το χαμόγελό σου.

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα μπορείς και πρέπει να εκμεταλλευθείς τις συγκυρίες για να πετύχεις αυτή την αύξηση μισθού που επιδιώκεις και να αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων, ενδεχομένως μέσω μιας δεύτερης απασχόλησης. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα γενικότερα ευνοούνται. Θα λάβεις μια αισθηματική ικανοποίηση, όμως ο εγωισμός σου μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις περαιτέρω εξελίξεις.

Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι διφορούμενες. Από τη μια πετάς στα ουράνια όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, από την άλλη αιφνίδια γεγονότα έρχονται ν’ ανατρέψουν την κατάσταση που βιώνεις και απ’ τον ουρανό θα βρεθείς στα τάρταρα. Η ρήξη είναι πολύ πιθανή.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα που εμπλέκονται τρίτοι, όπως παράλληλα και κληρονομικά και ζητήματα διατροφής. Από την άλλη δεν αποκλείεται να διαισθανθείς τις δόλιες ενέργειες ενός προσώπου που μέχρι πρότινος θεωρούσες έμπιστο.

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου το επικοινωνιακό σου ταλέντο ξεδιπλώνεται αυτή την εβδομάδα και σε βοηθά να προβληθείς και να λάμψεις, αλλά και να πετύχεις πολλά απ΄ αυτά που επιθυμείς. Επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις εμπλουτίζουν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου και μέσω φίλων και γνωστών μπορείς να γνωρίσεις και νέο κόσμο. Φρόντισε μόνο να πατάς γερά στη γη, να μην παραμυθιάζεις αλλά και να παραμυθιάζεσαι.

Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου ετοιμάσου για έντονες απογοητεύσεις, δυσαρέσκεια και πόνο, που θα προκληθεί από έναν απαγορευμένο και ανεκπλήρωτο έρωτα, που τελικά θα παραμείνει απαγορευμένος και ανεκπλήρωτος.

Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φωτίζει τις προσωπικές σου σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, αποκαλύπτοντας ενδεχομένως τα κακώς κείμενα που δεν επιδέχονται οποιαδήποτε διόρθωση. Από την άλλη ένας νέος έρωτας και μια καινούρια επαγγελματική συνεργασία γεννιούνται υπό το φως του φεγγαριού αυτού.

pillowfights

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards