Το θυμάστε το Fame Story, το ριάλιτι μουσικής που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 τη δεκαετία του 2000; Είχε κάνει 3 κύκλους και έβγαζε νικητή τον καλύτερο τραγουδιστή.

Στο Fame Story 3 είχε συμμετάσχει και η Δόμνα Κουντούρη, μια παίκτρια με δυναμικό και εκρηκτικό χαρακτήρα που είχε ανακατευτεί και σε αρκετούς καβγάδες. Η Δόμνα μετά τον διαγωνισμό ασχολήθηκε με το τραγούδι, αλλά γρήγορα το εγκατέλειψε.

Ο λόγος; Αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα εισήχθη και στο Δρομοκαΐτειο. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο «The 2Night Show», στην εκπομπή που θα παρακολουθήσουμε απόψε, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για την εισαγωγή της στο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.


«Αφού εγώ ένιωσα καλά -και όχι όσο έψαχνα την ισορροπία μου- είπα ότι θέλω να μιλήσω γι’ αυτό που έζησα. Θέλω να ενημερώσω, θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο. Και όσο μπορώ το κάνω. Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτά τα πράγματα και ιδιαιτέρως οι άνθρωποι που τα έχουμε βιώσει γιατί είμαστε πιο πειστικοί όσον αφορά στο να ευαισθητοποιήσουμε τον απέναντί μας και να του χτυπήσουμε καμπανάκι. Εμένα δεν εξαφανίστηκαν άνθρωποι από κοντά μου. Είχα κάνει καλές επιλογές», την ακούμε να λέει.

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here