Αρχική » Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου

από admin
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Οι προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο 2021 για όλα τα ζώδια, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία μας καθώς φαίνεται ότι περνάμε με αργούς ρυθμούς σε περισσότερο αισιόδοξες καταστάσεις.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια ανά δεκαήμερα τον Απρίλιο 2021Στις 4/4 ο Ερμής περνάει στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να εκφράσουμε σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχουμε με αμεσότητα. Καλό είναι βέβαια να περιορίσουμε τον παρορμητισμό και την αυθόρμητη διάθεση μας καθώς είναι πιθανό να οδηγήσουν σε αυθάδεια και επιθετική διάθεση.

Στις 12/4 η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Αυτό το ξεκίνημα θα είναι μεταμορφωτικό καθώς πραγματοποιείται κάτω από πίεση και αλλαγές που είναι αναγεννησιακές για εμάς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς μπορεί να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις και καταστάσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους.

Στις 14/4 η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί την ανάγκη για καλοπέραση και όμορφες στιγμές. Παράλληλα μέσα από τα αγαθά βρίσκουμε αυτοπεποίθηση και σταθερότητα στη ζωή μας για αυτό δεν αποκλείεται να στραφούμε σε αγορές ή στην ενίσχυση του προϋπολογισμού μας με διάφορους τρόπους.

Στις 19/4 ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον Ταύρο δίνοντας μας την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με οικονομικά και ηθικά ζητήματα που μας ενδιαφέρουν άμεσα. Μπορούμε από τούδε και στο εξής να ασχοληθούμε με οικονομικές υποθέσεις και σχέδια που θέλουμε να προωθήσουμε. Η επιμονή και η υπομονή μας θα μας βοηθήσουν ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς.

Στις 23/4 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας την ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον. Έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μας γεμίζουν θυμό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό σκηνικό με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός. Προσοχή καθώς τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που μπορεί να δεχτούμε ή να πραγματοποιήσουμε θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας.

Στις 27/4 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού γέννα ανατροπές καθώς επαναστατούμε σε ότι αφορά ζητήματα ασφάλειας και σταθερότητας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε με οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες καθώς οι αιφνιδιαστικές αλλαγές θα ενισχύσουν την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες μας.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021, ανά δεκαήμερα ζωδίωνΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 4/4 έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκεφτόσουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Γεγονός είναι ότι είσαι ευθύς και αυθόρμητος όταν επικοινωνείς με τους γύρω σου. Προσοχή μόνο σε πιθανούς εκνευρισμούς και επιθετικές αντιδράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν και να επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη τον Ταύρο από τις 14/4 σε καλεί να επικεντρωθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι απαραίτητο να βιώσεις στιγμές χαράς που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Στις 23/4 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Σημαντικό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με οικεία πρόσωπα λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Στις 27/4 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ανατρέπει τα δεδομένα σε ότι αφορά οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις. Ξαφνικές αλλαγές ή ένταση μπορεί να επηρεάσουν σε σχέσεις που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου προκαλώντας απόσταση και ψυχρότητα.

2ο δεκαήμερο
Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μέχρι τις 10/4 σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις στο προσκήνιο με απόλυτο δυναμισμό διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για εσένα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εμπλακείς σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες. Είναι απαραίτητο να δώσεις χώρο και χρόνο στους άλλους ώστε να είναι ικανοποιημένοι με την επαφή που έχουν μαζί σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τις πρώτες επτά ημέρες του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες σου με μοναδικό και δυναμικό τρόπο. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον υποκειμενισμό που μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που θέλει να βρεθεί δίπλα σου. Σημαντικό στήριγμα αυτόν το μήνα για εσένα θα είναι ο Κρόνος στον Υδροχόο που επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθώς σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Παράλληλα σημαντική στήριξη θα υπάρξει από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορούν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια και επιλογή σου.

3ο δεκαήμερο
Με τον Άρη μέχρι τις 23/4 να βρίσκεται στους Διδύμους έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Είναι απαραίτητο για εσένα να προχωρήσεις σε συμφωνίες που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου καθώς εξελίσσεσαι μέσα από αυτές. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που επηρεάζουν την κρίση σου. Οφείλεις να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να ασχοληθεί με πολλά αντικείμενα καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταλήξεις σε αυτό που σου αρέσει. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 12/4 σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Κυρίως επηρεάζεται η προσωπική και επαγγελματική ζωή καθώς η επιλογή σου σε ότι αφορά νέες καταστάσεις θα είμαι κομβική και μεταμορφωτική για σένα. Ιδιαίτερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στα αισθηματικά καθώς είναι εύκολο να μπεις σε μία διαδικασία εξουσιαστική και χειριστική που θα ενοχλήσει το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο
Η εσωστρέφεια είναι έντονη ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα καθώς ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 4/4 δημιουργώντας την ανάγκη να απομονωθείς από πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι απαραίτητο για εσένα να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Προσοχή στην καθημερινότητα καθώς τα λάθη είναι πιθανά. Με την Αφροδίτη από τις 14/4 και τους Ήλιο και Ερμή από τις 19/4 στο ζώδιό σου έχεις την ευκαιρία να δείξεις πραγματικά τι είναι αυτό που θέλεις σε όλα τα επίπεδα από τη ζωή σου. Δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα πιστεύοντας στις προθέσεις και την δύναμή σου. Σημαντική είναι η επιρροή στην προσωπική ζωή καθώς διεκδικείς το καλύτερο και αυτό που θα σε ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 27/4 σε καλεί σε επαναστατικές αλλαγές που θα επηρεάσουν καθοριστικά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις και εριστικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε οριστική ρήξη με πρόσωπα καταλυτικά για εσένα.

2ο δεκαήμερο
Με τον Ήλιο στον Κριό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να μπεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα για τα πεπραγμένα προηγούμενων χρονικών διαστημάτων. Ο συναισθηματισμός είναι στο φόρτε του και αυτό μπορεί να μη σου δώσει την ευκαιρία να δεις ρεαλιστικά και ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Το παρασκήνιο που έρχεται στο φως και αφορά τον εργασιακό χώρο μπορεί να σε απογοητεύσει, δεν πρέπει όμως να σε λυγίσει. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις έντονες στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιδιώκοντας να βρεθούν και πάλι δίπλα σου. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργώντας επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται, να θυμάσαι όμως ότι θα αποδώσουν μόνο αν δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και προσπαθήσεις σκληρά με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα με ανταποκριθείς στις νέες προκλήσεις.

3ο δεκαήμερο
Με τον Άρη να βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι τις 23/4 σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις με υπομονή και επιμονή οικονομικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μείνεις μακριά από το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα καθώς δείχνεις άκαμπτος σε νέες καταστάσεις και επιλογές που μπορεί να έχεις. Αξιοποίησε το χρόνο που έχεις ώστε να επιλέξεις το καλύτερο δυνατό για εσένα χωρίς να έρχεσαι σε ρήξη με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σου δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσει απελευθερωτικά σε ότι αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα εκκρεμούν και σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις και να δώσεις την δυνατότητα στον εαυτό σου να αναγεννηθεί σε όλα τα επίπεδα βάζοντας στην άκρη απωθημένα και ενοχές προηγούμενων καταστάσεων. Καλό είναι να περιορίσεις τις ανασφάλειες και την ανάγκη ελέγχου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αφού θα δημιουργήσει ένα ασφυκτικό σκηνικό για το ταίρι σου που δεν θα είναι εύκολο να αποδεχθεί.ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο
Ο Ερμής από τον Κριό από τις 4/4 και μετά σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που είναι σημαντικά για εσένα. Έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες μέσα από τις οποίες θα υπάρξουν νέοι στόχοι που θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι και πρωτοποριακοί. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορείς να ξεφύγεις από νόρμες και προκαταλήψεις της κοινωνίας καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία το μέλλον και πώς μπορεί να εξελιχθεί ιδανικά μία κατάσταση που σε αφορά. Η Αφροδίτη από τις 14/4 στον Ταύρο δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για δύο καθώς ο ρομαντισμός και τρυφερότητα πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο. Καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται καθώς πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα σε διεκδικούν και πάλι και αυτό σε προβληματίζει έντονα. Στις 27/4 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνει στην επιφάνεια με αιφνιδιαστικό τρόπο μυστικά και παρασκηνιακές διεργασίες στον εργασιακό χώρο. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τον εκνευρισμό και τον συναισθηματισμό που μπορεί να σε πνίγουν και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να ελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποφύγεις μετωπικές συγκρούσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

2ο δεκαήμερο
Ο Ήλιος από τον Κριό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ομαδικές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Αξιοποίησε την δυνατότητα που σου δίνεται ώστε να εμπλακείς σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ικανοποιούν καθώς νιώθεις ότι προσφέρεις σημαντικά στον κοινωνικό σου περίγυρο. Με την Αφροδίτη στον Κριό την πρώτη εβδομάδα του μήνα να επηρεάζει το δεκαήμερο σου έχεις την δυνατότητα να πάρεις αποστάσεις σε προσωπικό επίπεδο και να διεκδικήσεις προσωπικό σου χώρο στη σχέση. Σημαντικό είναι να εκφράσεις το ταίρι σου αυτό που νιώθεις ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα και ψυχρότητα μεταξύ σας. Με τον Κρόνο από τον Υδροχόο να επηρεάζει το δεκαήμερο σου όλο το μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να θεμελιώσεις με ιδανικό τρόπο νέους στόχους που αφορούν τον τομέα της παιδείας και της επιμόρφωσης. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που είναι απαραίτητα. Οριοθέτησε και αυτό είναι που τελικά θα δώσει την ευκαιρία να αντιληφθείς ποιοι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου και ποιοι είναι αυτοί που τελικά δεν σου ταιριάζουν.

3ο δεκαήμερο
Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 23/4 έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις και αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ροή των γεγονότων. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι ότι οφείλεις να μείνεις μακριά από τον εγωισμό και τον εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και θέλεις να πετύχεις. Γεγονός είναι ότι οι αλλαγές και οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στη ζωή σου. Μείνε μακριά από επιβλητικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές στάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο και στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο
Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 4/4 και σε ωθεί ώστε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα και σχέδια που μπορεί να έχεις. Ο ορθολογισμός σου και υπευθυνότητα που δείχνεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο ώστε να πετύχεις στόχους που έχει στην καριέρα σου. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις όμως από την απολυτότητα και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την επικοινωνία σου κυρίως με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον επαγγελματικό χώρο. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο στις 14/4 έχεις την ευκαιρία να κινηθείς ομαδικά με το ταίρι σου σε στόχους και φιλοδοξίες που αφορούν και τους δύο. Παράλληλα διεκδικείς τον προσωπικό σου χώρο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει η αίσθηση της ανεξαρτησίας στη σχέση. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 ανατρέπει τα δεδομένα στην προσωπική ζωή και σε φιλικές σχέσεις καθώς επαναστατείς έναντι αυτών που σε καταπιέζουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν καθοριστικές εξελίξεις για τα αισθηματικά σου. Μη διστάσεις να εμπλακείς με ένα πρόσωπο που μπορεί να σου δώσει πολλά λόγω φόβων καθώς η επαναστατική σου διάθεση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

2ο δεκαήμερο
Ο Ήλιος στον Κριό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φορτίζει σημαντικά και με πολλές υποχρεώσεις την επαγγελματική σου πορεία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία μέσα από νέες ευθύνες να δείξεις τι μπορεί να πετύχεις. Έχεις την δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις επιλογές που μπορεί να σου δοθούν με γνώμονα πάντα την προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη σε ότι αφορά την καριέρα. Βοηθητικά θα λειτουργήσει και η Αφροδίτη από τον Κριό την πρώτη εβδομάδα του μήνα αφού σε βοηθά να συναναστραφείς με πρόσωπα που μπορούν να σε στηρίξουν σε επαγγελματικές επιλογές και επιδιώξεις. Δεν αποκλείεται μέσα από τις επαγγελματικές σου παρέες να βρεθεί πρόσωπο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και σε καλεί να ξεκαθαρίσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε επηρεάζουν άμεσα. Το άγχος δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια καθώς ενισχύονται οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου. Όμως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα ότι σε τρομάζει και να αφήσεις πίσω σου αμφιβολίες και ενοχές που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου.

3ο δεκαήμερο
Με τον Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 23/4 δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που σου δημιουργούν θλίψη και ανασφάλεια. Παράλληλα ανακαλύπτεις ότι πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να κινούνται παρασκηνιακά εις βάρος σου. Δεν πρέπει να χαθείς στον συναισθηματισμό και οφείλεις να βρεις ρεαλιστικές λύσεις ώστε να προχωρήσεις με δυναμισμό σε επαγγελματικούς στόχους χωρίς να επηρεάζεσαι από τις κινήσεις των άλλων. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο κεφάλαιο στο πεδίο της καριέρας καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προκλήσεις και νέες προτάσεις που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Γεγονός είναι ότι η επιλογή σου θα είναι πολλές και οι όποιες αποφάσεις πάρεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην δημόσια εικόνα σου και τον τρόπο που σε βλέπει το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Αναγεννησιακές αλλαγές θα υπάρξουν και σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να περάσεις σε ένα νέο στάδιο της ζωής σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου καθώς μπορείς με ευκολία να γίνεις πιεστικός και χειριστικός με το ταίρι σου.ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο
Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό στις 4/4 σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ζητήματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης που συγκεντρώνουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται παράλληλα να επιδιώξεις ταξίδια ή επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό καθώς μπορεί να επιφυλάσσουν για εσένα νέες προτάσεις που θα αλλάξουν την ροή των γεγονότων και της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 14/4 φροντίζει να δημιουργεί ένα έντονο γοητευτικό σκηνικό γύρω σου που θα επηρεάσει σημαντικά την επαγγελματική σου εξέλιξη. Μπορείς να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο και όποιο στόχο έχεις βάλει στο μυαλό σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πετύχεις την πολυπόθητη αναγνώριση και εξέλιξη που θέλεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 σε καλεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα με ψύχραιμο τρόπο καθώς οι ανατροπές θα είναι πολλές. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τόσο τις οικογενειακές σχέσεις όσο και την πορεία της καριέρας σου. Η ανάγκη να επαναστατείς έναντι όσων σε καταπιέζουν μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις. Καλό είναι οι αλλαγές που θα προκύψουν να είναι συμβατές με αυτό που θέλεις.

2ο δεκαήμερο
Ο Ήλιος στον Κριό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε γεμίζει χαρά, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Παρ’ όλες τις δυσκολίες τις περιόδους τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει καθώς νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα και να ανοίξεις τα φτερά σου πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό για εσένα. Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα σε φέρει πιο κοντά σε πνευματικές αναζητήσεις που σε ικανοποιούν απόλυτα. Ενισχυτικά λειτουργεί την πρώτη εβδομάδα του μήνα και η Αφροδίτη από τον Κριό αφού μπορείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στη σχέση σου. Η ανάγκη να νιώσεις την περιπέτεια και το διαφορετικό σε οδηγεί σε πρωτότυπες καταστάσεις που απογειώνουν την προσωπική σου ζωή. Σημαντικά γεγονότα μπορεί να φέρει ο Κρόνος από τον Υδροχόο που επηρεάζει το δεκαήμερο σου όλο το μήνα αφού σε βάζει στην διαδικασία να ξεκαθαρίσεις σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιλέξουν να απομακρυνθούν από εσένα, κυρίως όμως έχεις την ευκαιρία μέσα από τις δυσκολίες που προκύπτουν να αξιολογήσεις αν το ταίρι ή οι συνεργάτες σου είναι τα πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν και οφείλουν να βρίσκονται δίπλα σου.

3ο δεκαήμερο
Ο Άρης από τους Διδύμους μέχρι τις 23/4 σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον σε στόχους και φιλοδοξίες που σας ικανοποιούν πλήρως. Είναι σημαντικό για εσένα να εμπλέκεσαι σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες καθώς νιώθεις ότι μπορείς να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό στο περιβάλλον που κινείσαι. Πιθανό είναι επίσης να δραστηριοποιηθείς σε όνειρα και σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις έχοντας στο πλευρό σου πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να σταθούν δίπλα σου μέχρι να πετύχεις. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν θα διστάζεις να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα το θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζουν, καλό είναι βέβαια να ξεφύγεις από εμμονές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό να βιώσει στο πάθος χωρίς έλεγχο. Ναι γνωριμίες μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο από δω και στο εξής καθώς θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο δείχνοντας σου ένα νέο δρόμο και διαφορετικές αντιλήψεις σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 4/4 δίνοντάς σου την ευκαιρία να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Δεν είναι εύκολο όμως να ξεφύγεις από την καχυποψία που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και να επηρεάσει σημαντικά τις συναλλαγές σου. Προσπάθησε με εμπιστευτείς το ένστικτό σου που δεν θα σε απογοητεύσει και θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 14/4 σου δίνει την ευκαιρία να ανεβάσεις κατακόρυφα το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου. Η αισιοδοξία κάνει την εμφάνισή της και σε βοηθά να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρεί σαν την προσωπική σου ζωή το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι θέλεις να εμπλακείς από καταστάσεις και σχέσεις που θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζουν και αυτό σε οδηγεί σε μία προσωπική επανάσταση που μπορεί να εκπλήξει τους γύρω σου. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις μέχρι αιφνιδιαστικό τρόπο το πρόσωπο που θα σε απογοητεύσουν.

2ο δεκαήμερο
Ο Ήλιος από τον Κριό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ενισχύει τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες. Γεγονός είναι ότι είσαι περισσότερο εσωστρεφής καθώς θέλεις να παρατηρήσεις τους γύρω σου και τον τρόπο με τον οποίο κινούνται. Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε απασχολούν έντονα καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να κλείσεις λογαριασμούς που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Με την Αφροδίτη στον Κριό την πρώτη εβδομάδα του μήνα να σε επηρεάζει θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Η καχυποψία και οι φόβοι σου μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που κινείσαι σε προσωπικό επίπεδο και αυτό με έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό σκηνικό στη σχέση σου. Εμπιστεύσου το ταίρι σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό καθώς το πάθος και αισθησιασμό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε καλεί να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες και αγγαρείες στην καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι σε αδικούν οι καταστάσεις όμως να ξέρεις ότι αν ανταποκριθείς υπεύθυνα και μεθοδικά στις προκλήσεις είναι βέβαιο ότι θα έρθει η στιγμή που θα αναλάβεις την αναγνώριση που σου αξίζει.

3ο δεκαήμερο
Με τον Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 23/4 είναι γεγονός ότι η επαγγελματική σου ζωή σε απασχολεί έντονα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις δεν σου επιτρέπουν να έχεις ένα ομαλό πρόγραμμα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει υπερένταση στο πεδίο της καριέρας. Καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από τη νευρικότητα και την επιθυμία να επιβάλεις τον δικό σου τρόπο στους άλλους καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κόντρες και συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 δεν σου επιτρέπει να αφεθείς συναισθηματικά πώς θα ήθελες καθώς εγκλωβίζεσαι στην εσωστρέφεια και στις ανασφάλειες και αυτό επηρεάζει οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να ξεφύγεις από φόβους και απωθημένα που σε επηρεάζουν και να αφήσεις πίσω σου πιθανές καταστάσεις που μπορεί να δημιουργούν επιπλέον ένταση μέσα σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς υπερβάλλεις σε ότι αφορά τον έλεγχο και τον χειρισμό σε σχέση με το ταίρι σου. Αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις που είναι αχρείαστες.ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο
Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό στις 4/4 έχεις την δυνατότητα να περάσεις σε μία περίοδο διαλόγου και συζητήσεων που θα είναι ευεργετική σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Σημαντικό είναι βέβαια να εκφράσεις με δυναμισμό απόψεις και ανάγκης που έχεις καθώς δεν πρέπει με γνώμονα την ισορροπία να καταπιέσεις τον εαυτό σου και να υποχωρήσεις σε αυτά που θέλεις. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο στις 14/4 τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα από ποτέ και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την σχέση σου. Δεν αποκλείεται να γίνεις καχύποπτος με το ταίρι σου αυτό όμως δεν θα γίνει αποδεκτό και θα μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που καλό είναι να αποφύγεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 ανατρέπει τα δεδομένα σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα σε οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

2ο δεκαήμερο
Ο Ήλιος από τον Κριό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε επηρεάζει και δημιουργεί την ανάγκη να ισορροπήσεις σχέσεις και συνεργασίες με κάθε τρόπο. Βέβαια είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την υποχωρητικότητα που σε διακατέχει καθώς δεν θα σε βοηθήσει να έχεις ισότιμη θέση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Κριό την πρώτη εβδομάδα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Ο δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και χαράς με το ταίρι σου καθώς ευνοείται σημαντικά η προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε κάνει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί απόλυτα στα αισθηματικά σου. Είναι πιθανό να διεκδικήσεις μία σταθερή σχέση με γερά θεμέλια καθώς αυτό σε ικανοποιεί και σου δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας. Πιθανές εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με παιδιά, όμως έχεις την ευκαιρία να θέσεις τα όριά σου και να δείξεις πραγματικά ποιο είναι το μέτρο που θα βοηθήσει στην ανατροφή τους.

3ο δεκαήμερο
Ο Άρης από τους Διδύμους μέχρι τις 23/4 λειτουργεί ευνοϊκά για την διάθεση και τις επιδιώξεις του καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να ενεργοποιηθεί σε ότι αφορά ζητήματα εκπαίδευσης και πνευματικών αναζητήσεων που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ταξίδια στο εξωτερικό ή δράσεις με πρόσωπα που εμπλέκονται σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη στόχων που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σου δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι αλλάζεις και αποβάλεις από πάνω σου νόρμες και προκαταλήψεις κάτι που θα παίξει κομβικό ρόλο τόσο στην σχέση όσο και στις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονές και την ανάγκη να ελέγξεις το ταίρι ή τους συνεργάτες σου καθώς αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σφοδρές χοντρές που καλό είναι να αποφύγεις. Ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή οι ανασφάλειες μπορεί να σε ωθήσουν σε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο
Από τις αρχές του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον τους έχει ζητήσει που μπορεί να προκύψουν μέσα στον εργασιακό χώρο καθώς στις 4/4 ο Ερμής περνάει στον Κριό και ευνοεί σημαντικά την επίλυση ζητημάτων που σε απασχολούν. Μπορείς να αντιληφθείς με κάθε λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά σε εργασιακές υποθέσεις και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επικριτικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 14/4 ενισχύει την γοητεία και τη λάμψη σου και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον που θα ευνοήσει την προσωπική σου ζωή και οικονομικές υποθέσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Το φλερτ και η εξωστρέφεια σου θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στα αισθήματα. Στις 27/4 η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει ένταση και εκνευρισμός στο πεδίο των διαπροσωπικών. Προσοχή καθώς κάθε κίνηση μπορεί να φορτίσει την ατμόσφαιρα και να οδηγήσει σε οριστική απομάκρυνση από καθοριστικά πρόσωπα για εσένα.

2ο δεκαήμερο
Με τον Ήλιο από τον Κριό να επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε εργασιακές υποθέσεις και σε ένα καθημερινό πρόγραμμα που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Παράλληλα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με την διατροφή σου ώστε να αυξήσεις την ενέργεια στο σώμα σου. Η Αφροδίτη στον Κριό την πρώτη εβδομάδα του μήνα μπορεί να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα έντασης και γκρίνιας στη σχέση σου καθώς με ευκολία μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός. Προστάτευσε το ταίρι σου από την δεις τη μία και την οξυθυμία που μπορεί να σου δημιουργεί η ρουτίνα και προσπάθησε να βρεις λύσεις που θα ανακουφίσουν την καθημερινότητα μαζί του. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φροντίζει να σε γεμίσει με επιπλέον ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εργασίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία που πρέπει να επιβλέψεις. Φρόντισε να ξεφύγεις από το άγχος και την εσωστρέφεια που δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά και αισιόδοξα πώς πρέπει να κινηθείς.

3ο δεκαήμερο
Ο Άρης από τους Διδύμους μέχρι τις 23/4 δημιουργεί την ανάγκη για έντονη κοινωνικότητα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις όσο κεντρίζουν την προσοχή. Μπορείς να κινηθείς αθόρυβα με γνώμονα την επίτευξη των στόχων σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Προσπάθησε να ξεφύγεις από την έντονη καχυποψία που μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και να απαιτείς στον πόθο και την έξαψη που μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 λειτουργεί αναγεννησιακά σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις στις οποίες θα δείξει έντονο ενδιαφέρον καθώς φαίνεται ότι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικές αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις σκληρές εκφράσεις και επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα στο συναδελφικό περιβάλλον. Παράλληλα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία καθώς μπαίνοντας σε μία νέα περίοδο όπου η άσκηση και διατροφή μπαίνουν στη ζωή σου αλλάζεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου.ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο
Με τον Ερμή στον Κριό από τις 4/4 έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις με μεγαλοθυμία στο ταίρι σου συναισθήματα και ανάγκες που έχεις. Βέβαια δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις διεκδικώντας την προσοχή του και αυτό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο δείχνοντας αφού εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός δεν θα βοηθήσουν την σχέση σου να ανθίσει. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 14/4 γεννά την ανάγκη να εντοπίσεις την λεπτομέρεια στην καθημερινότητα που μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα προκαλέσουν εντάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στον εργασιακό χώρο που θα σε φορτίσουν συναισθηματικά. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις που θα επηρεάσουν την πορεία των εξελίξεων καθώς δεν θα είναι δύσκολο να αιφνιδιάσει τις αποφάσεις των γύρω σου που θα σε απογοητεύσουν. Εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου καθώς φαίνεται να κλείνει ένας σημαντικός κύκλος σε ότι αφορά τη δουλειά και τις καθημερινές υποχρεώσεις.

2ο δεκαήμερο
Ο Ήλιος από τον Κριό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να λάμψεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε όλα τα επίπεδα. Η αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο κυρίως στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα και για τον σύντροφό σου. Βοηθητικά θα λειτουργήσει και η Αφροδίτη στον Κριό την πρώτη εβδομάδα του μήνα καθώς ενισχύει την γοητεία σου και δημιουργεί ένα έντονο σκηνικό από το πάθος και ο αισθησιασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Νέες γνωριμίες μπορεί να είναι καθοριστικές για εσένα για αυτό φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον Υδροχόο και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα έχεις την δυνατότητα να οριοθετήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν εκφράζεσαι άσκοπα καθώς η φιλοσοφία σου είναι συγκεκριμένη και σε οποίοι ώστε να μπαίνεις σε διαδικασία διαλόγου όταν απαιτείται με ώριμο και λογικό τρόπο. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να υπάρξουν σε συνεργασίες που αφορούν το εμπόριο και θέματα δημοσίων σχέσεων στα οποία θέλεις να εμπλακείς.

3ο δεκαήμερο
Ένταση μπορεί να υπάρξουν σε συνεργασίες και προσωπική ζωή ιδιαίτερα μέχρι τις 23 του μήνα καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα γεννά αντιπαραθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς με ψυχραιμία χτυπήματα κάτω από τη ζώνη του μπορεί να δεχτείς και να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Καλό είναι να δραστηριοποιηθείς από κοινού με τον άνθρωπο που σου έχει στο πλευρό σου ή με τους συνεργάτες σου σε ότι σας ικανοποιεί εκτονώνοντας έτσι κάθε ένταση μεταξύ σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σηματοδοτεί για εσένα μία μεταμορφωτική αλλαγή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε ένα νέο στάδιο της ζωή σου με γνώμονα την ικανοποίηση των προσωπικών του αναγκών σε όλα τα επίπεδα. Αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την σχέση σου και την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Καθοριστικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο
Πολλές μπορεί να είναι οι συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 4/4 και αναδεικνύει ζητήματα που επηρεάζουν την οικογένεια και τις σχέσεις μέσα σε αυτήν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το κέφι σου ανεβαίνει από τις 14/4 και μετά καθώς η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και ενισχύει την ανάγκη για έντονη κοινωνικότητα και συναναστροφές με πρόσωπα που κεντρίζουν την προσοχή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο από δω και στο εξής στην αισθηματική σου ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις σε σχέση με τον φιλικό περίγυρό και την προσωπική σου ζωή με ανατρεπτικό τρόπο. Είναι πιθανό να αιφνιδιάσεις τους γύρω σου με τη συμπεριφορά σου και με αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έχουν μία επαναστατική χροιά και θα οδηγήσουν σε νέους και πρωτότυπους δρόμους για εσένα.

2ο δεκαήμερο
Με τον Ήλιο από τον Κριό να επηρεάζει σημαντικά την διάθεσή σου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία είναι χαρακτηριστικά στην ψυχολογία σου. Οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να σε απασχολήσουν όμως θα πρέπει να ισορροπήσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν σου επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να έρθεις από δω και στο εξής. Η Αφροδίτη από τον Κριό την πρώτη εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα και σπατάλες που είναι καθοριστικό για εσένα και αφορούν την διακόσμηση του χώρου σου καθώς μπορείς με ευκολία να ξεφύγεις δημιουργώντας πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε επηρεάζει και σε καλεί να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου σε ότι αφορά τα οικονομικά. Δεν αποκλείεται να περιοριστείς. Κάτι που θα σε βοηθήσει να μάθεις τι είναι αυτό που πραγματικά πώς πρέπει να ξοδεύεις τα χρήματά σου από δω και στο εξής.

3ο δεκαήμερο
Ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι τις 23/4 αυξάνοντας σημαντικά τους ρυθμούς στην καθημερινότητα και κυρίως σε ότι αφορά τον εργασιακό χώρο. Πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς, οφείλεις όμως να ξεφύγεις από το άγχος που θα επηρεάσει την κρίση και τις κινήσεις σου. Καλά θα κάνεις να βάλεις στην καθημερινότητα άσκηση η οποία θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις τη νευρικότητα και με ισορροπήσεις ψυχολογικά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 δημιουργεί την ανάγκη για μεταμορφωτικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένεια και τη νοοτροπία που σου έχει εμφυσήσει. Δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που να αφορούν την δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή την μετακίνηση σου από την πατρική. Αυτές οι επιλογές θα σε βοηθήσουν να αναγεννηθείς και να προχωρήσεις σε μία νέα και σημαντική περίοδο για εσένα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού του συντρόφου σου μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις και σφοδρές συγκρούσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο
Στρέφεις την προσοχή σου στην επικοινωνία κυρίως με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 4/4 και λειτουργεί βοηθητικά προς αυτή την κατεύθυνση. Σου είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά σε συναλλαγές που αφορούν το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις καθώς βρίσκεις τις απαραίτητες λύσεις ώστε να εντυπωσιάσεις. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο στις 14/4 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να βιώσεις μοναδικές στιγμές για δύο δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι χρήματα που αφορούν τη διακόσμηση καθώς μπορεί να ξεφύγεις με ευκολία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 ανατρέπει τα δεδομένα στην επαγγελματική και οικογενειακή ζωή. Δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς ή να αιφνιδιάσεις από εξελίξεις και επιλογές που μπορεί να υπάρξουν και να αλλάξουν τη ροή των γεγονότων σε σημαντικούς τομείς στη ζωή σου.

2ο δεκαήμερο
Ο Ήλιος από τον Κριό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να επικοινωνήσεις και να χαρείς μέσα από νέες γνώσεις και πληροφορίες που μπορεί να πάρεις. Η διάθεση να εμπλακείς σε πολλά και διαφορετικά θα σε βοηθήσει να διοχετεύσει στην ενέργεια σου με πολλαπλό τρόπο. Δεν αποκλείεται όμως να βαρεθείς εύκολα τα αντικείμενα με τα οποία θα καταπιαστείς εγκαταλείποντας κάθε προσπάθεια μετά από λίγο. Η Αφροδίτη από τον Κριό την πρώτη εβδομάδα του μήνα ενισχύει το ταπεραμέντο σου και την επικοινωνιακή διάθεση που θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε ότι αφορά προσωπικά ζητήματα. Η ανάγκη να διασκεδάσεις με το ταίρι σου είναι διάχυτη και θα σε ωθήσει να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν τη σχέση σου. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και σε βοηθά να οριοθετήσει έναντι των άλλων καθώς έχεις μπει σε μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος που θα σε οδηγήσει ώστε να δείξεις τι πραγματικά θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις μπορεί να πιέζουν την ψυχολογία σου όμως θα πρέπει να είσαι αποφασιστικός καθώς έχεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλά με σκληρή δουλειά.

3ο δεκαήμερο
Με τον Άρη να κινείται στους Διδύμους μέχρι τις 23/4 σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου με κάθε τρόπο. Η γενναιοδωρία και η αποφασιστικότητα σου θα βοηθήσουν να εντυπωσιάσεις και να δείξεις πραγματικά ότι νιώθεις και ότι θέλεις να πετύχεις στην σχέση σου. Μείνε μακριά από τον εγωισμό που δεν θα σε βοηθήσει, αντίθετα θα σου δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 λειτουργεί αναγεννησιακά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο καθώς αλλάζεις ρότα στις κοντινές σχέσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Οφείλεις να ξεπεράσεις φόβους από προηγούμενες καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια καθώς είναι αυτοί που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Οφείλεις να αφουγκραστείς την ψυχή σου και να προχωρήσεις σε αυτό που σε ικανοποιεί χωρίς προβληματισμούς και προκατάληψη.ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο
Είναι γεγονός ότι με αργούς ρυθμούς επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα και σε αυτό βοηθά πολύ και το πέρασμα του Ερμή στον Κριό στις 4/4 που σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια που μπορεί να έχεις. Γεγονός είναι όμως ότι παίρνεις το χρόνο σου και μπορεί πεισματικά να εγκλωβιστείς σε μία θέση που τελικά δεν σε εξυπηρετεί. Η διαλλακτικότητα είναι αυτή που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για οικονομικές υποθέσεις που θέλεις να κλείσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στις 14/4 αυξάνει σημαντικά την ανάγκη για επικοινωνία μέσα στην σχέση. Θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου και επιδιώκεις να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες με μεγάλη ευκολία. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 μπορεί να επιφυλάσσει μία κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ροή των αισθηματικών σου δια παντός. Θα σε αιφνιδιάσει η παρουσία νέου προσώπου στη ζωή σου όμως θα πρέπει και εσύ να ξεπεράσεις την ανάγκη για απόλυτη ανεξαρτησία και προσωπικό βηματισμό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά τις σχέσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς είναι βέβαιο ότι θα πάρεις αποστάσεις ξαφνικά από αυτούς που θεωρείς ότι δεν σε αντιλαμβάνονται. Είναι επιβεβλημένο όμως να μην είσαι άδικος μαζί τους.

2ο δεκαήμερο
Ο Ήλιος από τον Κριό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα και να νιώσεις ασφάλεια μέσα από τα υλικά αγαθά. Θα πρέπει όμως να βρεις βαθιά μέσα σου αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση χωρίς να επικεντρώνεσαι σε αγαθά που τελικά μπορεί να μη σε ικανοποιούν. Το πάθος και η ανάγκη για ρομαντισμό πρωταγωνιστεί και στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη από τον Κριό την πρώτη εβδομάδα ενισχύει την διάθεση για δοτικότητα και απόλαυση στα αισθηματικά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους οποίους φόβους. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα το δεκαήμερο σου και σε βάζει σε μία βαθύτατη διεργασία που αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στην επιφάνεια. Δεν θα διστάσεις να απομονωθείς επιδιώκοντας να βρεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και πρέπει να ξεπεράσεις καθώς επηρεάζει σημαντικά την ζωή σου.

3ο δεκαήμερο
Ο Άρης από τους Διδύμους μέχρι τις 23/4 μπορεί να δημιουργήσει ένταση και κόντρες που θα απασχολήσουν τις οικογενειακές σχέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένη οργή από καταστάσεις του παρελθόντος. Είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου καθώς η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να δείξεις όλα αυτά που σε πληγώνουν στα οικεία πρόσωπα. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε εργασίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου καθώς θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς και να ισορροπήσεις μέσα σου κάθε δυσάρεστη σκέψη. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 δημιουργεί την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Επιδιώκεις να διαχειρίζεσαι με διαφορετικό τρόπο τα οικονομικά σου καθώς αυτό σου δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς με ευκολία μπορείς να επιβληθείς το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα μεταξύ σας. Ο έλεγχος και ο χειρισμός δεν θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου, αντίθετα θα πολλαπλασιάσει την ένταση και τις κόντρες με το πρόσωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου.

Πηγή: myastro.grLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards