Αρχική » Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19-26 Ιουνίου – Ποιες οι τυχερές και ποιες οι επικίνδυνες ημέρες

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19-26 Ιουνίου – Ποιες οι τυχερές και ποιες οι επικίνδυνες ημέρες

από admin
Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου 2022. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Μια εβδομάδα ξεχωριστή καθώς εμπεριέχει τη μεγαλύτερη ημέρα της χρονιάς, όταν ο Ηλιος, πιο δυνατός, νικάει τη διάρκεια της νύχτας και του φεγγαριού.

EXTRA INFO

-Αυτή η ξεχωριστή μέρα έχει πάντα τη δική της φωτεινή δύναμη ανοίγοντας μια πύλη ενέργειας και σηματοδοτώντας τον μήνα του Καρκίνου. Χαρείτε τη φύση και τον Ηλιο και προσκαλέστε το φως του καλοκαιριού, που η καρδιά σας ποθεί! Την ίδια μέρα η Σελήνη ξεκινά μια νέα μάχη μαζί με τον Αρη, πλανήτη της δράσης και του πολέμου, με τον Δία, τον Χείρωνα και την Εριδα στον ορμητικό Κριό!

Η ένταση, η διεκδίκηση και η κατάκτηση φτάνει στα όρια της μάχης και του πολέμου! Η Αφροδίτη στις 23 Ιουνίου αφήνει τον ασφαλή Ταύρο και έως τις 17 Ιουλίου θα ταξιδεύει και θα αφήνεται σε ανέμελα παιχνίδια έρωτα στο αέρινο ζώδιο του Ερμή.

–Οι μέρες που θα χρειαστεί προσοχή: Στο επίκεντρο της έντασης 22, 23 και 24 Ιουνίου. Οι πλανήτες σε άκρως επικίνδυνες όψεις προκαλούν εκρήξεις παράλογης βίας, πολεμικές και τρομοκρατικές ενέργειες και γεωφυσικά φαινόμενα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε επικίνδυνα σπορ ή από όσους χειρίζονται μηχανές και μηχανήματα και τους οδηγούς. Η ειρήνη πάντα είναι στο χέρι μας, ας βασιλέψει.

-Οι πιο δημιουργικές μέρες της εβδομάδας: Κυριακή 19 Ιουνίου η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και επιρροή +-1 μέρα ευνοεί ρομαντικούς έρωτες, κέρδη από θαλάσσιες δραστηριότητες, την τέχνη και τη δημιουργία. Δευτέρα 20 Ιουνίου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία με επιρροή +-1 μέρα ευνοεί σχέδια, στόχους, συμφωνίες και ταξίδια.

Κριός Η εξωστρέφεια δίνει μια νότα αισιοδοξίας

Ο Ηλιος στις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα θα φωτίζει κάθε θετικό αλλά και αρνητικό σημείο στις οικογενειακές σχέσεις και στο σπίτι. Δώστε προτεραιότητα σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μεταξύ 21 και 23 θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και να αποφύγετε κάθε ριψοκίνδυνη ενέργεια. Επικοινωνία, συζητήσεις, νέες ιδέες, συναντήσεις και συμφωνίες, ταξίδια και γνωριμίες ανανεώνουν και δίνουν ανάσες ξεγνοιασιάς.

Ταύρος Κερδίστε με τα ταλέντα σας!

Η Αφροδίτη έως τις 22 Ιουνίου ανοίγει τον δρόμο και φωτίζει το πεπρωμένο και τον σκοπό σας. Σας χαρίζει γοητεία και ακτινοβολία αλλά και μία έντονη δημιουργικότητα για να πετύχετε όνειρα και στόχους, μαζί με σημαντικούς φίλους που μοιράζεστε τα ίδια οράματα, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με μυστικά και παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και ανταγωνιστές.

Προστατεύστε την ψυχολογία σας και φροντίστε να ηρεμείτε. Στη δουλειά χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός, μετά τις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη στους Διδύμους σάς κάνει πιο επικοινωνιακούς και τονίζει οικονομικές υποθέσεις. Ο Ηλιος στις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα ευνοεί ταξίδια, συναντήσεις και συζητήσεις.

Δίδυμοι Πιο γοητευτικοί από ποτέ!

Ο Ερμής σε αρμονική όψη με τον Δία γύρω στις 20 Ιουνίου ανοίγει τον κύκλο των γνωριμιών σας με σημαντικά πρόσωπα και φίλους για την κατάκτηση κοινών στόχων, ο Ηλιος από τις 21 και για έναν μήνα αναμοχλεύει ανασφάλειες και οικονομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια. Επικοινωνήστε με τους γύρω σας για να βρείτε λύσεις και αποφύγετε μυστικά και ενέργειες που εμπεριέχουν ρίσκο. Η Αφροδίτη βοηθά να λάμψετε, να πείσετε, να γοητεύσετε και τελικά να πετύχετε τον στόχο σας.

Καρκίνος Οι μεγάλοι στόχοι προκαλούν αναταραχές

Ξαφνικά η ενέργεια αλλάζει και ο Ηλιος επισκέπτεται από τις 21 Ιουνίου το δικό σας ζώδιο ξεκινώντας τον μήνα των γενεθλίων και συμβολίζοντας μία νέα χρονιά και νέους στόχους. Παρ’ όλα αυτά επαγγελματικά και με μία γνωριμία η φιλία ή σε επίπεδο συλλογικής δουλειάς θα δοκιμαστείτε και θα πρέπει να προετοιμαστείτε για αλλαγές που δεν περιμένατε.

Συμπεριφερθείτε με ψυχραιμία και κρατήστε μυστικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μετά τις 24 Ιουνίου θα βελτιώσετε το κλίμα στη δουλειά.

Λέων Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί

Αξιοποιήστε τις ημέρες έως τις 21 Ιουνίου που οι πλανήτες είναι πιο ευνοϊκοί μαζί σας. Μεταξύ 22-24 Ιουνίου η ενέργεια θα είναι πολύ δυνατή και θα πρέπει να έχετε εναλλακτικό σχέδιο για ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα/συνεργασία. Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου μπορείτε να στηριχτείτε στη βοήθεια φίλων και σημαντικών γνωριμιών για να πετύχετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, ένα συμβούλιο, μία συμφωνία για ένα μεγάλο ταξίδι. Αλλά και μετά τις 24 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε στόχους, επιθυμίες και όνειρα.

Παρθένος Η επιτυχία είναι πολύ κοντά

Στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται επαγγελματικοί και οικονομικοί στόχοι. Η Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή ευνοούν την επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση, τις δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις και γιορτές. Οικονομικά ζητήματα ή φορολογικές υποθέσεις χρειάζονται προσεκτική διαχείριση και όχι βιαστικές/παρορμητικές ενέργειες. Ο Ηλιος από τις 21 Ιουνίου φωτίζει σημαντικές γνωριμίες και φιλίες αλλά αποκαλύπτει και λάθη και αδυναμίες.

Ζυγός Σχεδιάστε το μέλλον που θέλετε

Η προσοχή στρέφεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, είναι σημαντικό τις ημέρες μεταξύ 21 έως 24 Ιουνίου να μην υποχωρήσετε και να μην ακολουθήσετε τον θυμό και τις μάχες στις οποίες σας προκαλούν. Η επικοινωνία και η ικανότητα να κερδίζετε τους άλλους θα είναι το πιο δυνατό σας όπλο. Ο Ηλιος για ένα μήνα από τις 21 Ιουνίου θα φωτίζει τους στόχους και τα όνειρα που αφορούν στην επαγγελματική σας φήμη.

Σκορπιός Ακολουθήστε τα όνειρά σας και δημιουργήστε

Ξεκινάει μία όμορφη εποχή στις 21 Ιουνίου με τον Ηλιο να ρίχνει το φως του στα σχέδιά σας για το μέλλον και τους μεγάλους στόχους. Φτιάξτε ένα πλάνο για να πετύχετε τα επαγγελματικά σας όνειρα, νέο κύκλο ενδιαφερόντων, σημαντικών γνωριμιών και προσωπικής εξέλιξης. Σεμινάρια, επικοινωνία, ταξίδια και γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους ανοίγουν νέες προοπτικές και σας γεμίζουν αισιοδοξία. Ανασφάλειες και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να βρουν διεξόδους στην αρχή ή το τέλος της εβδομάδας.

Τοξότης Εχετε στο πλευρό σας συντρόφους και συμμάχους

Θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με σημαντικές σχέσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Θα χρειαστεί να ακούσετε συνεργάτες, συμβούλους ή τον σύντροφό σας, να επικοινωνήσετε και τελικά να πετύχετε την αρμονία. Μία συμφωνία ή απόφαση ζωής μπορεί να ξεκινήσει, αρκεί να μην αφήσετε τον εγωισμό να φέρει ρήξη.

Από τις 21 Ιουνίου ο Ηλιος για 1 μήνα θα φωτίζει τα πιο βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, ανασφάλειες με την οικογένεια ή την οικονομική κατάσταση και θα χρειαστεί να μιλήσετε σε δικούς σας ανθρώπους για να προχωρήσετε.

Αιγόκερως Η αρμονία στις σχέσεις είναι το κλειδί

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας στον χώρο της δουλειάς, στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, αρκεί να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Ανακαλύπτετε τη δύναμη της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας. Η οικογένεια και θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σάς προβληματίσουν αλλά τώρα μπορείτε να βρείτε διεξόδους. Από τις 21 Ιουνίου σχέσεις και συνεργασίες θα πρωταγωνιστούν και θα χρειαστεί να αλλάξουν για να επιβιώσουν.

Υδροχόος Δημιουργείτε τις σχέσεις που θέλετε

Ο Ερμής και η Αφροδίτη ενεργοποιούν τις προσωπικές σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, το παιχνίδι του έρωτα, της δημιουργίας και της χαράς. Χρειάζεστε την ανεμελιά αλλά προσέξτε να μη φερθείτε με επιπολαιότητα γιατί η ρήξη θα είναι έντονη μεταξύ 22 και 24 Ιουνίου. Οι ιδέες σας, το χάρισμα της επικοινωνίας και η γοητεία σας μπορούν να κερδίσουν σε κάθε επίπεδο. Μία συμφωνία ή ένα ταξίδι σάς ανανεώνουν.

Ιχθύες Ολα ξεκινάνε μέσα από μία συνάντηση

Ευτυχώς στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας οι πλανήτες δίνουν ευκαιρίες να δημιουργήσετε, να συζητήσετε, να ακολουθήσετε την έμπνευση και τα όνειρά σας, να πετύχετε μία σημαντική συμφωνία ή επένδυση.

Ταυτόχρονα ο Ηλιος από τις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα τονίζει τα ταλέντα, τις δημιουργικές ικανότητες που έχετε και ρίχνει φως στα θετικά και αρνητικά σημεία των προσωπικών σας σχέσεων. Στις 22-24 Ιουνίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards