Αρχική » Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/09 έως 01/10

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/09 έως 01/10

από admin
Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Παρθένο 25/09 έως 01/10

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου
Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιείται στις 26 και είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας.

Φέρνει μαζί της κυρίως για τα Παρορμητικά (Κριοί – Καρκίνοι-Ζυγοί- Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου καινούρια δεδομένα σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και οι ευκαιρίες σε ερωτικά ζητήματα αυξάνονται, ειδικά για τα Μεταβλητά (Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες-Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Επίσης, στις 26 γίνεται και η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στην Παρθένο, επομένως τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου θα έχουν και «επισκέψεις» από τα παλιά. Τελευταία όψη της ημέρας είναι η αντίθεση του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία στον Κριό, η οποία ναι μεν δίνει τύχη στα Παρορμητικά του 1ου δεκαημέρου, όμως τα κάνει και επιρρεπή σε υπερβολές και λάθη επιπολαιότητας.

Στις 27, ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και βγάζει στο φως πληροφορίες από το παρελθόν για τους Μεταβλητούς και τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου.

Στις 28, ο Άρης στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και οι Μεταβλητοί και οι Σταθεροί (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου μπορούν να οργανώσουν με αρκετή ευκολία τα βήματα τους για να πετύχουν τους στόχους τους. Στις 29, η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό για να σχηματίσει την 1η μέρα του Οκτώβρη αντίθεση με τον Δία στον Κριό, κάνοντας έτσι τα Παρορμητικά του 1ου δεκαημέρου λιγάκι πιο ανώριμα και ανεύθυνα σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για κάθε ζώδιο στο astrology.gr

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards