Αρχική » Ζώδια Παρασκευής– Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια Παρασκευής– Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

από admin
ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες;

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Παρασκευή για κάθε ζώδιο;

ζώδια σήμερα 13/03 Κριός 

Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη ανταλλάσει φιλικά πυρά με τον παθιασμένο Ήλιο, στήνοντας ένα εξαιρετικά φλογερό σκηνικό. Ωστόσο, πρέπει να είστε διακριτικοί και συνετοί γιατί προηγούνται οι υποχρεώσεις και τα εργασιακά σας καθήκοντα.

Αλλά αφού σχολάσετε, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στη διασκέδαση. Καθετί εκκεντρικό και ιδιόρρυθμο θα τραβά την προσοχή σας, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και ενδώστε στις ερωτικές δονήσεις της ατμόσφαιρας!ζώδια σήμερα Ταύρος

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αξιοποιήσετε την ικανότητά σας να δικτυώνεστε, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος συμπράττει ενεργειακά με τη Σελήνη, γεμίζοντάς σας αυτοπεποίθηση και ώθηση για ομαδικές δράσεις.

Το κλειδί είναι να διασφαλίσετε τη σύμπνοια μεταξύ των συμμάχων που θα επιστρατεύσετε. Και όσο πιο μακριά κάνετε τις κρούσεις δίκτυα σας, τόσο ευρύτερη θα είναι η επιτυχία σας.

Μην διστάσετε να συζητήσετε τα σχέδιά σας με ένα ιδιαίτερο άτομο. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να οδηγήσει αυτός ο διάλογος!

ζώδια σήμερα 13/03 Δίδυμοι
Ανεβάστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια παραγωγική συνάντηση του Ήλιου με την Σελήνη, αποτελεί την καλύτερη ώθηση για να χειριστείτε τα πάντα με επιτυχία. Η ορμή, η οργάνωση και η προσοχή στις λεπτομέρειες πρέπει να είναι τα εργαλεία σας.

Μπορείτε να ζητήσετε και λίγη βοήθεια, για να ολοκληρώσετε ακόμα πιο γρήγορα. Φροντίστε ο στόχος σας να είναι μόνο να προοδεύσετε τα εγχειρήματά σας, χωρίς να παρεκκλίνετε από την πορεία σας!ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να θαμπώσετε αλλά και να θαμπωθείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο φτερωτός Έρωτας μπαίνει στη δική σας τροχιά και μπορεί να λειτουργήσει με τους πλέον απρόβλεπτους τρόπους. Ίσως βρεθείτε μπροστά στις πιο ανέλπιστες προσεγγίσεις, γι’ αυτό μην αποκλείσετε καμία πιθανότητα.

Οι διαφυλετικές επαφές ευνοούνται – και μπορεί το αντικείμενο του πόθου σας να διαφέρει πολύ από τα κριτήρια που θεωρούσατε ότι σας ταιριάζουν!

ζώδια σήμερα 13/03 Λέων
Μην παρακάμπτετε αυτά που λαχταρά η καρδιά σας, αγαπητοί Λέοντες! Κανείς δεν υποστήριξε ποτέ ότι είναι εύκολη η διαδρομή για την εύρεσή τους. Γι’ αυτό η «σίγαση» της λογικής, μπορεί να βοηθήσει την εσωτερική σας πυξίδα να δείξει και πάλι τη σωστή κατεύθυνση.

Η δική σας δημιουργικότητα θα συνδυαστεί άρτια με την υποστηρικτική διάθεση των άλλων… Και έχετε όλα τα εχέγγυα για να απελευθερωθείτε από πολλά βάρη και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Σηκώστε το κεφάλι από τις πολλές σας υποχρεώσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη και ο Ήλιος συναντώνται και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με συνεργατική μαγεία. Μελετήστε κάθε χώρο που θα μπαίνετε, γιατί μπορεί να εμπεριέχει καινούργιους φίλους ή συνεργάτες… Χωρίς να αποκλείεται και μια γοητευτική γνωριμία με προοπτικές.

Αν έχει βαλτώσει ένα εγχείρημά σας, μπορεί να λάβετε ώθηση από ένα άτομο που θεωρούσατε ανταγωνιστή. Αν εσείς έχετε συνεργατική διάθεση, θα δείτε ότι υπάρχει ουσιαστική στήριξη από το περιβάλλον σας!ζώδια σήμερα 13/03 Ζυγός
Αγαπητοί Ζυγοί, δεν είναι απαραίτητα δαπανηρός ένας ισορροπημένος τρόπος ζωής! Φυσικά θα είναι τέλειο να περάσετε χρόνο σε ένα θέρετρο για γιόγκα και περιποίηση… Αλλά η φροντίδα του εαυτού σας και της φυσικής σας κατάστασης, μπορεί να επιτευχθεί και χωρίς αυτά.

Αρκεί να μην ξεχνάτε την εξάσκησή σας και να καταναλώνετε αγνά και φυσικά προϊόντα. Εστιάστε στα φρούτα και τα λαχανικά, αποφύγετε τη ζάχαρη και την υπερβολική καφεΐνη. Τα αφεψήματα από βότανα, οι ξηροί καρποί και οι φυσικοί χυμοί μπορούν να γίνουν εύκολα η καλύτερη παρέα σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Βγάλτε στην επιφάνεια την καλαίσθητη εσώτερη πτυχή σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η ευθυγράμμιση του τολμηρού Ήλιου με τη Σελήνη από το ζώδιό σας, ορίζει να εκφραστείτε με την εμφάνισή σας: Τολμήστε εκείνα τα χρώματα και τα αξεσουάρ, που θα μιλήσουν πιο δυνατά από εσάς.

Μην διστάσετε να «ντυθείτε» τη διάθεσή σας για ανεμελιά, με τους πλέον απρόσμενους συνδυασμούς για την ιδιοσυγκρασία σας… Και να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε πολλές προσεγγίσεις, από άτομα που θα κατανοήσουν απόλυτα το ανανεωμένο σκεπτικό σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης
Λίγη πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από κάθε θεραπεία, αγαπητοί Τοξότες! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, δίνει έμφαση στη φροντίδα του οργανισμού σας. Όσο κι αν φροντίζετε τον εαυτό σας, πάντα μπορείτε να κάνετε κάτι επιπλέον για να τονώσετε τη ζωτικότητά σας.

Διασφαλίστε ότι λαμβάνετε αρκετές βιταμίνες, ότι κοιμάστε όσο χρειάζεται το σώμα και το πνεύμα σας. Ακόμα και λίγες μικρές τροποποιήσεις, μπορούν να φορτίσουν τις μπαταρίες και τη λάμψη σας!ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μειώστε την μαχητικότητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τώρα μπορείτε να αναδείξετε το βάθος των συναισθημάτων σας, χάρη στη δυναμική συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με τον ατρόμητο Ήλιο.

Αποβάλετε την ένταση από την ατμόσφαιρα, προσθέτοντας το χιούμορ στους διαλόγους με τους δικούς σας ανθρώπους. Ρίχνοντας τα τείχη σας και μιλώντας με στοιχεία, θα ενδυναμώσετε ουσιαστικά τις σχέσεις σας

ζώδια σήμερα Υδροχόος
Τα άστρα σας παροτρύνουν να κάνετε μια δυναμική κίνηση για τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια φιλόδοξη συνάντηση της Σελήνης με τον αποφασιστικό Ήλιο, σας περνά στη γρήγορη λωρίδα προς την επιτυχία.

Τώρα θα εντοπίσετε εύκολα τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε. Μην σας τρομάξει η θέση ούτε ο τρόπος λειτουργίας κανενός… Εσείς έχετε το χάρισμα να ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε με την κοινωνική ιδιοσυγκρασία σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αγαπητοί Ιχθύες! Μην διστάζετε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα για την προσωπική σας ζωή – και να τα πιστέψετε. Η Σελήνη σχηματίζει μια όψη ρίσκου με τον ατρόμητο Ήλιο, που σας καλεί να διευρύνετε τα όρια των αναζητήσεών σας.

Μειώστε τη λίστα των κριτηρίων, διερευνήστε ακόμα και την περίπτωση του ρομάντζου με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση. Αρχίστε να κάνετε σχέδια για αποδράσεις, που θα σας φέρουν κοντά με καινούργιους ανθρώπους!Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards