Αρχική » Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 14/8/2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 14/8/2022

από admin
Ζώδια: Προβλέψεις 14 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις 14 Αυγούστου. Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.
Ζώδια -Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Κυριακή για κάθε ζώδιο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, με βαριά καρδιά αποδέχεστε κάποια πράγματα, που ακόμα κι αν τα βρίσκετε άδικα ή αυστηρά, από τη στιγμή που σας έχουν στριμώξει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, δεν μπορείτε να αντιδράσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί να είναι στενάχωρο, αλλά τα πρέπει προηγούνται των επιθυμιών σας. Καλείστε να καλύψετε βασικές σας ανάγκες, αφήνοντας έρωτες και αγάπες για άλλη… μέρα.

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία σου και την ήρεμη δύναμη σου! Αν αποφύγεις κτητικότητα και απαιτητικότητα, θα πετύχεις αρκετούς από τους σκοπούς σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει αρνητικά γεγονότα στην κοινωνική σου ζωή!

Ταύρος
Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις για το επικοινωνιακό σου ταλέντο και την δυναμική σου προσωπικότητα! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής στις κοινωνικές σου συναναστροφές και υποδέχεσαι χαρμόσυνα νέα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες στην οικογενειακή ζωή!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις σήμερα για την ανιδιοτέλεια σου, την ευαισθησία σου, την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου! Οι κοινωνικές σου επαφές και διαπροσωπικές σου σχέσεις, γλυκαίνουν και εξομαλύνονται! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις σου με τα αδέρφια!

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βελτιώνεις στο έπακρο τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις! Μπορείς να πετύχεις αρκετούς από τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, την σημερινή ημέρα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θα δεις πως οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται! Το γεγονός αυτό, θα βοηθήσει πολύ την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμης σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει ρήξεις και εμπόδια σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Παρθένος
Σήμερα με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, να απολαύσεις χαρές και ευχάριστες στιγμές! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει απογοητευτικές αποκαλύψεις!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ισχυρή σου διορατικότητα και την πνευματική σου ευελιξία! Αντιλαμβάνεσαι εύκολα τις προθέσεις του άλλου και το ένστικτο σου δεν σε προδίδει! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει προβλήματα στον φιλικό τομέα!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να επαναπροσεγγίσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί και να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις, με ήρεμη συζήτηση! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα κλονίσει την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Τοξότης
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βελτιώνεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου και την καθημερινότητα σου, με ποικίλους τρόπους! Ξεπερνάς παρελθοντικά άγχη και ανανεώνεις την εμφάνιση σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, θα περάσεις σίγουρα πολύ όμορφα σήμερα, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα! Αισιοδοξία, τύχη και ευχάριστες κοινωνικές επαφές, να αναμένεις! Ετοιμάσου για κάθε είδους απολαύσεις, χαρά και δημιουργικές ασχολίες! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει δυσάρεστες αποκαλύψεις!

Υδροχόος
Η εύνοια σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα επικεντρώνεσαι συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και στο σπίτι. Μέσω της επικοινωνίες, βελτιώνεις οικογενειακές σχέσεις και βρίσκεις λύσεις κάθε είδους! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα αναταραχές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων!

Ιχθύς
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του οξυδερκούς μυαλού σου! Πετυχαίνεις εύκολα σκοπούς και στόχους και αξιοποιείς αποτελεσματικά τις γνώσεις και τις πληροφορίες που έχεις! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει πρακτικά προβλήματα και άγχος για την καθημερινότητα!

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards