Αρχική » Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

από admin
ωΣτα ζώδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο. Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τετάρτη για κάθε ζώδιο. Σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Ζώδια Προβλέψεις Κριός
Ο Ποσειδώνας μόλις έγινε ανάδρομος και είναι καλύτερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν για να μπορέσεις να παρατηρήσεις και να καθορίσεις την επόμενη κίνησή σου διαισθητικά. Φέτος αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει μέχρι τις 3/12 και έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις από μια απογοήτευση του παρελθόντος. Ο σταθμός του Ποσειδώνα μπορεί να δυσκολέψει τη συγκέντρωση, αλλά είναι μια καλή στιγμή να παρατηρήσεις πως σου λείπει η έμπνευση. Μια συναισθηματική ανανέωση θα ενισχύσει το παιχνίδι του έρωτα.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της από τον τομέα των επικοινωνιών και των συνδέσεών σου για μεγάλο μέρος της ημέρας και είσαι σε αισιόδοξη φάση. Μπορεί να νιώθεις μια δυσκολία συγκέντρωσης ή να μοιράζεσαι ανάμεσα σε πολλά, γενικά όμως είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις κάτι νέο και να εξερευνήσεις τις επιλογές σου. Ευτυχώς η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να συνδεθείς με κάποιον σημαντικό που έχει τη δυνατότητα να σε ανεβάσει και να σε τονώσει.

Ζώδια Προβλέψεις Δίδυμοι
Με τον Ποσειδώνα πλέον ανάδρομο αυτό που αισθάνεσαι σαν έλλειψη κατεύθυνσης μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου, καθώς μαθαίνεις τι πραγματικά θέλεις. Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα διαρκεί μέχρι τις 3/12 και είναι μια σημαντική στιγμή για να κατανοήσεις τον εαυτό σου. Ένα συναίσθημα, μια αποκάλυψη ή μια κατάσταση μπορεί να σε παρακινήσει να αποσυρθείς από τους στόχους σου για να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν και να αποκτήσεις μια νέα προοπτική. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος
Ο Ποσειδώνας μόλις έγινε ανάδρομος και μέχρι τις 3/12 θα ευθυγραμμίζεται εκ νέου με τις πεποιθήσεις σου και τις επιδιώξεις που αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα ανάπτυξή σου. Μπορεί να υπάρχει μια κάποια σύγχυση κατά τη διάρκεια αυτής της όψης και πιθανώς μια απογοήτευση, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη θέση συνολικά εάν το χρησιμοποιήσεις ως μαθησιακή εμπειρία. Χρειάζεσαι κάποια επιπλέον έμπνευση και η αποστολή σου τους επόμενους μήνες είναι να τη βρεις. Ασυνήθιστα συναισθήματα μπερδεύουν λίγο την ερωτική σου ζωή.

Λέων
Ο Ποσειδώνας μόλις έγινε ανάδρομος και αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης σου υπενθυμίζει πως πρέπει να επιβραδύνεις για να βρεις τον προορισμό σου. Αυτή η ανάδρομη πορεία διαρκεί μέχρι τις 3/12 και είναι βολικό για να αποκτήσεις μια προοπτική για τις προσκολλήσεις σου. Μπορεί να εξερευνάς όνειρα, κίνητρα και πνευματικές ανάγκες καθώς βλέπεις αυτά τα πράγματα από μια ελαφρώς πιο αποστασιοποιημένη θέση. Αυτή η αλλαγή μπορεί να έχει μια κάπως συγκεχυμένη επίδραση στην κατανόηση μιας σχέσης.

Παρθένος
Ο Ποσειδώνας μόλις έγινε ανάδρομος και σε αυτόν τον κύκλο καταλαβαίνεις καλύτερα τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Μπορεί να δεις κάποιον ή τις ανάγκες μιας σχέσης από μια ελαφρώς διαφορετική οπτική γωνία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι σημαντικό να αφήσεις τα πράγματα να κυλούν λίγο πιο φυσικά για να αξιοποιήσεις πιο αποτελεσματικά αυτήν την ενέργεια. Μπορεί να βιώσεις κάποιες περίεργες και αντικρουόμενες επιθυμίες.

Ζώδια Προβλέψεις Ζυγός
Με την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα δεν είναι ακόμη η ιδανική στιγμή για να δεις τον εαυτό σου και ειδικά τη δουλειά σου με καθαρό φως. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή απογοήτευση στα επαγγελματικά αυτές τις μέρες, που αρχικά είναι αποθαρρυντική, αλλά τελικά σε κατευθύνει σε πιο κατάλληλη διαδρομή. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις βήμα ή να αποσυνδεθείς προσωρινά. Στόχος να αναγνωρίσεις τι χρειάζεται απλοποίηση. Σήμερα χρειάζεσαι λίγη αναψυχή και ίσως λίγη περιποίηση του εαυτού σου.

Σκορπιός
Ο Ποσειδώνας μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του που μπορεί να φαίνεται ότι ρίχνει ένα πέπλο στις υποθέσεις σου προσωρινά. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή απογοήτευση που τελικά λειτουργεί υπέρ σου καθώς σε ωθεί να κάνεις αλλαγές. Εάν αντιμετωπίζεις μια μικρή πτώση των κινήτρων μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να αναζητήσεις μια διαφορετική πηγή έμπνευσης. Σήμερα είναι προτιμότερο να παρατηρείς και να προσαρμοστείς προτού κάνεις άλματα δράσης.

Τοξότης
Ο Ποσειδώνας μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του και αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για να αποκτήσεις προοπτική. Τους επόμενους μήνες θα δεις ποιοι από τους στόχους σου και τα σχέδια σου που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια και τη ζωή σου στο σπίτι είναι εφικτά, χρειάζονται βελτιώσεις ή καλύτερα να μείνουν πίσω σου. Η απόσυρση από κάποια έργα ή όνειρα μπορεί να είναι στρατηγική. Σήμερα μην υπεραναλύεις τα συναισθήματα.

Αιγόκερος
Ο Ποσειδώνας μόλις έγινε ανάδρομος κάνοντας δυσκολότερες τις αποφάσεις. Αυτός ο ανάδρομος κύκλος του είναι ετήσιος και εμφανίζεται στον τομέα του διαγράμματος που κυβερνά τα γεγονότα, τους αριθμούς και το κατώτερο μυαλό. Η ασαφής σκέψη είναι πιθανή για την ώρα και οι αντιλήψεις μπορεί να είναι συγκεχυμένες και αβέβαιες, αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίζεις μικτά σήματα, επικοινωνίες ή οδηγίες. Ωστόσο σήμερα έχεις καλή ενέργεια για εναρμόνιση και ανταλλαγή ιδεών.

Ζώδια Προβλέψεις Υδροχόος
Ο Ποσειδώνας μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να υπάρξει κάποια επανεξέταση, ενδοσκόπηση και ίσως κάποια αναποφασιστικότητα για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που θα σε οδηγήσουν σε μια νέα προοπτική. Τελικά αναζητάς έμπνευση και αν την έχεις προμηθευτεί από λάθος μέρη μπορεί να είναι στα σκαριά μια ανακατεύθυνση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εξερευνήσεις τα όνειρα και τα ιδανικά σου και να εξετάσεις εάν συνδέεσαι μαζί τους καθώς επιδιώκεις τους στόχους σου.

Ιχθείς
Ο πλανητικός κυβερνήτης σου ο Ποσειδώνας μόλις έγινε ανάδρομος στο ζώδιό σου και αν χρειάζεσαι έμπνευση ή αν την προμηθεύεσαι από λάθος μέρη, τα επίπεδα ενέργειας σου ενδέχεται να πέσουν προσωρινά. Ωστόσο αυτή η διαδικασία επαναπροσανατολισμού λειτουργεί προς όφελός σου καθώς προχωράς, δίνοντας σου την ευκαιρία να δεις τα όνειρα σου από νέο πρίσμα. Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη σχετικά με το αν θα ρισκάρεις ή θα παραμείνεις με τα γνωστά, αλλά σκέψου ότι μπορεί να καταφέρεις να φτάσεις σε έναν συμβιβασμό.

   
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards