Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι το Σάββατο για κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ: Αξιολογήστε τις πιθανότητες που έχετε ώστε να κάνετε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην καριέρα σας. Τώρα που οι φιλοδοξίες σας είναι πιο ρεαλιστικές, μπορούν να είναι και εφικτές.



ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε, γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να συμπεριφέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα. Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας σάς δίνει πολύτιμες διεξόδους. Οι προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά.

ΛΕΩΝ: Οι αντοχές σας αυξάνονται, ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας. Έχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής. Η διάθεσή σας θα είναι ανάλαφρη, ώστε να προχωρήσετε στον ερωτικό τομέα.



ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούργιες προτεραιότητες. Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας εξαναγκάσουν να πάρετε αμέσως θέση. Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως αισθανθείτε μετέωροι κατά τη διάρκεια της μέρας εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας. Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε αρχίζει να δικαιώνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα νέα που θα ακούσετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά. Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας, που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα, για να ανασάνετε. Εχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικεντρωθείτε στις καινούργιες επιλογές σας και μην αποκλίνετε από τον στόχο σας. Διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στη ζωή σας, μπορείτε να πετύχετε την αναβάθμιση.



Loading...