Αρχική » Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια 2020.

Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια 2020.

από admin
Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια 2020. Δάφνη Ιωάννου Διαβάστε τις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2020

Διαβάστε τις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2020 σας και δείτε τι επιφυλάσσει για εσάς η νέα χρονιά στην αισθηματική σας ζωή.

Η αστρολόγος, Δάφνη Ιωάννου μελέτησε τις αστρολογικές όψεις του έτους και ετοίμασαν για εσάς τις αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2020.

Οι πιο σκοτεινές, βαθύτερες και έντονες δυνάμεις σας καλούν να χάσετε κάτι για να αναγεννηθείτε. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συναντιούνται μαζί στο σοβαρό και υπεύθυνο ζώδιο του Αιγόκερου για να σας αφυπνίσουν από το λήθαργό σας. Δημιουργούν μια κοσμική θύελλα που σας αναγκάζει να διεκδικήσετε την ευθύνη για την ερωτική σας ζωή, για τις αποφάσεις σας και για τον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε.

Κάτω από αυτή την έντονη πλανητική ενέργεια, η κουρτίνα θα τραβηχτεί και θα δείτε το χάος της ψυχής σας και της ερωτικής σας ζωής. Θα αναγκαστείτε από τα γεγονότα να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας, να αλλάξετε τις αξίες σας, να βρείτε τη δύναμη να χτίσετε κάτι νέο. Όταν αυτοί οι τρεις κοσμικοί γίγαντες συναντιούνται, οφείλετε να δράσετε. Οι σχέσεις θα υποβληθούν στη δοκιμασία του χρόνου, αν είναι δυνατές και ειλικρινείς. Αλλά οτιδήποτε ψεύτικο και επιφανειακό θα καταρρεύσει καθώς θα καεί στη φωτιά.

Από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στους Διδύμους και δημιουργεί παρανοήσεις και διαστρεβλώσεις στην επικοινωνία.

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν γνωρίζετε τι θέλετε ή ότι έχετε δυσκολία να διαβάσετε τις επιθυμίες και τις προθέσεις του άλλου ατόμου. Θα πρέπει να το συζητήσετε αν θέλετε αυτή τη σχέση.Επίσης: Παλιές αγάπες μπορεί να εμφανιστούν, πιθανώς στον πιο ακατάλληλο χρόνο. Σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι καλή στιγμή να παντρευτείτε ή να υπογράψετε νομικά συμβόλαια.

Ο αγαπημένος σας θα μπορούσε να είναι νευρικός ή να αναζητά αφορμή για καυγά. Αποφύγετε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση, αν είναι δυνατόν, και προσέξτε τις δαπάνες σας.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον Κριό και σας ζητά να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει ακραίες συγκρούσεις σε σημείο να κάψει τις γέφυρες στη στιγμή. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτός που ξεκινά πόλεμο χάνει. Και επειδή αυτό θα συμβεί ταυτόχρονα με τον ανάδρομο Ερμή, σίγουρα πρέπει να μείνετε μακριά από διενέξεις γιατί μπορεί να κλιμακωθούν γρήγορα.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις για το 2020!Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards